6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113094
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Wy ludzie się w ogóle nie znacie na filmach,wolicie oglądać jakieś "M jak miłość co jest do samego szczebla bez nadziejnośći kijowe.Świat Według Kiepskich to jest najlepszy polski serial komediowy ostatnich 15 lat.On przedstawia jakie jest życie w tym że tak powiem lipnym kraju,bardzo mądre aluzje tam występują.10\10

ocenił(a) serial na 10
templariusze7

I tu się zgadzam w 100 % Ludzie zamiast odlądać takie arcydzieło, jak "Świat Według Kiepskich", to wolą oglądać gówniane telenowele i beznadziejne seriale obyczajowe, typu : M jak Miłość, Na Wspólnej, Pensjonat pod Różą lub inne tego rodzaju ścierwa. Świat według Kiepskich, to genialny serial, który zasługuje na bardzo dobrą opinię, ale wy wolicie oglądać beznadziejne Na Wspólnej i kiczowate M jak Miłość.

Świat według Kiepskich - 10/10
M jak Miłość, Na Wspólnej i inne tego rodzaju ścierwa - 1/10

szpszakal123

"Arcydzieło" xD

Zgadzam się, że te serialiki to ścierwa, ale jak można do jednego szeregu wstawić serial komediowy i obyczajowy...
Rozumiem, że teksty tego typu to próba obrony ŚWK, którego poziom obecnie to 2/10, ale obrona bezsensu. Kultowy okres serialu już minął i nie wróci.

adletow

O to wtym kraju są jeszcze normalni, myślący ludzie o mózgach nie zamulonych M jak Miłość,już mi sie żygać chce od tych fabryk gwiaz\deczek z ulicy,nieciekawych, bo kto za 30 lat wspomni taka nie wiem Samojłowicz ,Ksiązkiewicz i ni e wiem jeszcze kogo .
Prawdziwym dobrym aktorom producent serialiku nie śmie zproponować bo nie stać na gaże ,a taka jedna z drugą debiutantka sie wybije do tańca z gwiazdami i ma swoje TYLKO 5 minut.