Bez wątpienia mogę powiedzieć,że świat według kiepskich to najlepszy serial komediowy w Polsce! Oglądam go od początku,chociaż miałem 6 lat! Ich dialogi, zabawne sytuacje są bardzo śmieszne:)Waszym zdaniem też ten serial zasługuję na miano najlepszy w Polsce?? A jak tak to dlaczego?? Czy może jakiś inny serial?? Czekam na odpowiedzi.
PS. Który serial komediowy w Polsce może poszczycić się tak długą emisją i oglądalnością??
,,Waszym zdaniem też ten serial zasługuję na miano najlepszy w Polsce??"
Najlepszym polskim serialem komediowym są Alternatywy 4.
Kiepskich wyprzedzają jeszcze :
- Szpital na perypetiach
- Lokatorzy
- Graczykowie
,,Który serial komediowy w Polsce może poszczycić się tak długą emisją i oglądalnością??"
Pamiętaj że przez jakiś czas zaprzestano kręcenia Kiepskich, a dłużej na antenie utrzymuję się RZ i Święta Wojna.
A tak poza tym Kiepscy są przykładem jak można spieprzyć dobry serial (gdyby nie te nowe odcinki to mógłbym się zgodzić że jest to najlepszy serial po czasach PRL-U).
Zupełnie nie moje typy. Graczykowie stanowczo odpadają. No ale to jest moje zdanie. Jeszcze bardzo lubię Miodowe lata i Nianię
Ja się zgadzam z założycielem tematu. ŚwK to chyba najlepszy Polski serial komediowy (najlepszy typ humoru) ALE licząc emisję do 2004 roku (odcinki z Waldusiem ;P) później... łooo spadły na ryj mocno... a te ostatnie? -ŻAL.PL, w ogóle już nie są śmieszne te najnowsze serie, nie ma z czego się pośmiać - drętwa rola Ferdka i w ogóle do bani!
Ale za swoich czasów - FAKT! zgodzę się w 100% w latach 1999-2004 NIC NIE PRZEBIJAŁO KIEPSKICH i był to zdecydowanie mój ulubiony serial komediowy!
POzDro :)
Oprócz Kiepskich, myślę, że jeszcze Daleko od noszy. Może zamiast robić tak jak większość (oglądać po 1 odcinku), obejrzelibyście kilka i dopiero ocenili ten serial? Wiele osób pisze, że jest beznadziejny, niby po czym to stwierdziliście? To że widzieliście akurat jakiś słaby odcinek, nie znaczy, że cały serial jest do bani, było dużo słabych odcinków, ale powstało także wiele bardzo dobrych, oglądając niektóre śmiać można się dosłownie co chwilę i przynajmniej śmiechy w tle nie są wstawiane bez powodu, a nie jak często w Kiepskich, idzie Ferdek, nic nie mówi i śmiech w tle (z czego? :/). Bdb gra aktorska do końca serialu, brak głupich zmian - widać, że reżyser ma pojęcie o tym co robi, w Kiepskich natomiast jest odwrotnie :( Może i ogólnie Kiepscy są lepsi, ale Daleko od noszy też jest ok!