6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113048
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Jak Mularczyk (Mariolka) mówi przy stole, że Kożuchowska jest słabą aktorką. Akurat to drewno to OSTATNIA osoba pod słońcem, która może się wypowiadać o aktorstwie innych...

ocenił(a) serial na 9
robokopo

Przepraszam, to jest odcinek 433.

ocenił(a) serial na 9
robokopo

Nie no... Chodzi o odcinek "Kożuchowska".

ocenił(a) serial na 10
robokopo

Zabawniejsze jest to, że z emocji potrzebujesz 2 razy prostować swoje posty - i to wszystko przez jedną aktorkę z sitcomu...

Przyznaj się: masz w domu laleczkę podobną do Mularczyk i znęcasz się nad nią o północy?

ocenił(a) serial na 9
jan_niezbedny0

Cudowne podsumowanie:)

Nareszcie długo wyczekiwane nowe odcinki, uff..

432 był dobry.

ocenił(a) serial na 9
windows1234

433 jest jeszcze lepszy. Wejdź sobie na ipla.tv.

ocenił(a) serial na 7
jan_niezbedny0

to samo pomyślałem :-)

ocenił(a) serial na 9
jan_niezbedny0

A ty po co mi odpowiadasz? Spójrz w lustro.

Mówiłem to wiele razy - mam święte prawo krytykować osoby, które występują publicznie. Mularczyk NIE ZNOSZĘ. Jej obecność w moim ulubionym serialu jest NIEPOROZUMIENIEM. Dawałem temu wyraz wiele razy. W najnowszym odcinku dalej nie zrezygnowano z jej "aktorstwa". Może mi powiesz, co wnosi do serialu jej bełkotanie? A konkretnie w tym odcinku? Siedzi przy stole, nieruchoma jak mumia, a i to potrafi spieprzyć.

robokopo

i tak już 15 lat żyjesz z tym bólem... może powinieneś wystąpić do NFZ o jakąs refundację ?

ocenił(a) serial na 9
robokopo

Faktem jest, iż aktorką jest bardzo słabą i otrzymuje proste role z prymitywnymi dialogami.

Mnie się ona zwyczajnie podoba, jest prawdziwą Kobietą - o urodzie piszę, która mnie zdecydowanie podnieca, w przeciwieństwie do urody Jolanty.

ocenił(a) serial na 9
windows1234

Ona nie jest żadną aktorką. Ona została tam wsadzona przez znajomości. To, co ona tam szczególnie teraz wyprawia, to jest po prostu istna kpina z widza. Do takich wspaniałych aktorów dokoptowywać takie beztalencie, żeby sobie dorobiło. Coś niesamowitego. Mnie się ona nie podoba też z urody, ale to nie jest ważne. Są też wspaniali aktorzy mało urodziwi. To się nie liczy.

ocenił(a) serial na 10
robokopo

Przez znajomości - czyli konkretnie z kim?

ocenił(a) serial na 9
jan_niezbedny0

Ze srakim.

ocenił(a) serial na 10
robokopo

Aha.
No to sam sobie i swoim rojeniom wystawiłeś najlepszą ocenę.

ocenił(a) serial na 9
jan_niezbedny0

Mówisz, że wzięli to beztalencie TOTALNE do filmu ze względu na jej umiejętności? Po prostu przyszła i zachwyciła swoim talentem?

robokopo

Ona po prostu pasuje do tej roli, tyle

ocenił(a) serial na 9
krzykros

No tak... Ona rzeczywiście pasuje do tej roli... Roli, która absolutnie nic nie wnosi, która bije po oczach całkowitą amatorszczyzną i brakiem talentu. Tak "odgrywa" rolę, jak umie, a że nie umie, to jej nie odgrywa i roli nie ma, czyli można powiedzieć, że "pasuje"...