PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112872
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Nie będzie 31 sezonu.

użytkownik usunięty

Kiepscy chyba już nie powrócą W wiosennej ramówce ich nie ma i planowane jest zdjęcie z anteny.Tak pisze na większości portalach zainteresowanych tym serialem.Szkoda chociaż serial już trochę podupadł i nie podobały mi się niektóre nowe odcinki to teraz w telewizji pozostanie jedynie oglądać sport.To pewnie wina tej mendy Pazdziocha..

A to nie tak, że zawieszono produkcje ze względu na chorobę Kotysa.

Zresztą, 31 sezon ?
Czy na pewno ?
A może przybyłeś z przyszłości.

użytkownik usunięty
Bilet95

Wiem,że w nowej ramówce nie ma i podobno stacja rezygnuje na niską oglądalność.Sezonów do tej pory wyprodukowano 30,a czy będzie kolejny czy to tylko przerwa to nie wiem,a,że Kotys jest chory nie wiedziałem również.

Większość ludzi jak pytałem to potwierdzali, że serial był fany do odcinka ok.270, potem o tragedia, coraz gorsza.
Zamiast ratować serial i dać Okiła, to nie... dalej Yoka.
Mogliby zrobić, że Ferdek był w śpiączce na czas tych beznadziejnych sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Bilet95

Szczerze mówiąc, kiedy Yoka po 300-nym odcinku zaczął uwalać ten serial nie spodziewałbym się, że go pociągną jeszcze tyle lat.

użytkownik usunięty
Bilet95

Okił woli teraz niestety kręcić Dlaczego ja i Trudne Sprawy.Serial ratuje teraz tylko Badura i kilka odcinków o tematyce fantastycznej

użytkownik usunięty
Bilet95

Lubię nowe odcinki choć na początku podchodziłem sceptycznie to zalezy u mnie od nastroju jaki mam jak mam dobry to nowe odcinki są fajne jak mam zły to marze by Jolaśkę w końcu Waldek kopnął w dupę

ocenił(a) serial na 10

Na szczęście jest kilkaset odcinków archiwalnych - wiele autentycznie świetnych, kiedy Kiepscy byli jeszcze Kiepskimi, a nie dennym Światem według Yoki.

użytkownik usunięty
jan_niezbedny0

Mi najbardziej z archiwalnych podobały sie Szara Strefa,Sponsor i Wniebowzięci:)

jan_niezbedny0

No. Na Ipli można je obejrzeć. I to za darmo! ;)