PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112692
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Nowe odcinki

ocenił(a) serial na 10

Eh, te odcinki reżyserowane przez Khamidova, nawet te po tej dłuższej przerwie, były bardzo fajne. Odkąd serial pokazywany jest w 16:9 i odkąd reżyseruje go Khamidov, to jest naprawdę kiepsko :( I ten Ferdek w ogóle jakiś taki dziwny...

ocenił(a) serial na 10
emdzej

Cholera... Odkąd reżyseruje go Yoka oczywiście...

emdzej

taaa , przy dzisiejszym odcinku myśałem że umrę ze strachu zwłaszcza w końcówce xD

Rafal92

miało być śmiechu nie strachu ...

za krootki

emdzej

Aktualnie najlepiej gra Paździoch i jego żona, oni właściwie nic się nie zmienili, Boczek już trochę gorzej (te miny...), ale nie jest aż tak źle, za to denerwuje mnie gra Ferdka i jego wygląd. Dlaczego nic z tym nie zrobili? :(

Akurat ten odcinek podobał mi się, ale niczego się nie nauczyli, nic nie zmienili :/ najbardziej co mnie wkurza, to jak już mówiłem - gra i wygląd Ferdka, format 16:9, głupie śmiechy w tle ;x(stare lepsze), te teksty Ferdka jak piją wódkę w kuchni, czy on nie może po prostu trzymać kieliszka i wypić nic nie mówiąc? ;/ To chyba tyle...

ocenił(a) serial na 9
emdzej

A mnie się bardzo podobają te nowe odcinki, chociaż nie przeczę, te stare były wręcz rewelacyjne, ale te też są fajne. No i ten nowy odcinek: kiepscy vs the ring, fajowe. pzdr.

ocenił(a) serial na 8
emdzej

masz absolutną rację, ostatnie odcinki schodzą na psy w porównaniu z tych za czasów khamidova i za czasów waldka.

Schackoo

Kiedyś to był mój ulubiony serial a te nowe odcinki są beznadziejne, nudne i bezsensowne.

ocenił(a) serial na 10
emdzej

Według mnie, Odcinki Yoki w formacie 16:9, są fajne i rewelacyjne od Odcinka Azazel Pazuzu do Oda do Młodości. Dalsze odcinki, to już nieporozumienie.