Jak Marian Janusz Paździerz zrobił se tego widelca co wszystkie zamki i kłudki oraz sejfy otwiera co wtedy robili z Ferdasem napad na bank . Jak zrobić identyczny widelec żeby tak samo otwieroł wszystko jak tam w jaki sposób i czym go tak dobrze zgiąć ?
To była chyba zwykła igła lub agrafka. Chociaż nie.... Jeśli to był widelec, to na pewno chodzi Ci o plastik. Słabo pamiętam ten odcinek niestety.
Ten widelec można zrobić z plastiku lub innego łatwo zginającego sie materiału. Potem wystarczy - w zależności - od materiału wypalić, odlać i odczekać. Tylko po co ci taka zabawka?
odcinek Skok to mój ulubiony bo Paździoch w nim wymiatał uwielbiam takie odcinki gdzie Paździoch wymiata kocham go
Również przyłączam się do grona fanów Pana Kotysa. Kapitalna postać. Szczególnie utkiwły mi w pamięci takie odcinki z nim, jak: Eksperyment sen, Kara Mustafa, Marian Małpa PL, Lista Mariana czy Buty z Kalkuty.
moje ulubione odcinki Kiepskich to : Portier, chór, zakazane piosenki, skok,podlaska,sztuka latania, skok w bok.
No ja tam Paździocha lubię o ile współpracuje z Ferdkiem. Lubiłem ten team Ferdek, Waldek, Boczek i Paździoch. Co jak co, ale to jego wścibstwo zawsze mnie irytowało z deka. Nie chciałbym mieć do czynienia z takim człowiekiem. Ale zapewne o to chodziło twórcom gdy tę postać wymyślali. On zapewne miał wzbudzać we widzu takie uczucia.
BTW strasznie lubię tą jego przemowę do Ferdka w odcinku Marian Małpa pl. No to już był pięciogwiazdkowy czarny charakter :) . Ale dobrze, że dostał za swoje.