PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112538
4,9 18 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

ODCINEK 251 SKOK

ocenił(a) serial na 10

Jak Marian Janusz Paździerz zrobił se tego widelca co wszystkie zamki i kłudki oraz sejfy otwiera co wtedy robili z Ferdasem napad na bank . Jak zrobić identyczny widelec żeby tak samo otwieroł wszystko jak tam w jaki sposób i czym go tak dobrze zgiąć ?

ocenił(a) serial na 10
Prezydent_2

młotek?

ocenił(a) serial na 10
Prezydent_2

To była chyba zwykła igła lub agrafka. Chociaż nie.... Jeśli to był widelec, to na pewno chodzi Ci o plastik. Słabo pamiętam ten odcinek niestety.

Prezydent_2

ten pogięty widelec, to tylko symbol "uniwersalnego wytrycha", a nie prawdziwa tego typu zabawka.

ocenił(a) serial na 10
Prezydent_2

Ten widelec można zrobić z plastiku lub innego łatwo zginającego sie materiału. Potem wystarczy - w zależności - od materiału wypalić, odlać i odczekać. Tylko po co ci taka zabawka?

alekwas

odcinek Skok to mój ulubiony bo Paździoch w nim wymiatał uwielbiam takie odcinki gdzie Paździoch wymiata kocham go

ocenił(a) serial na 8
kinomanka_13

Również przyłączam się do grona fanów Pana Kotysa. Kapitalna postać. Szczególnie utkiwły mi w pamięci takie odcinki z nim, jak: Eksperyment sen, Kara Mustafa, Marian Małpa PL, Lista Mariana czy Buty z Kalkuty.

Philippes

moje ulubione odcinki Kiepskich to : Portier, chór, zakazane piosenki, skok,podlaska,sztuka latania, skok w bok.

kinomanka_13

To rzadkość, że goszczą tu kobiety. 13 to wiek? Pozdrawiam. Również lubię Mariana.

ludek_kiepski

to mamy ze sobą coś wspólnego bo moje grono znajomych nie przepada za bardzo za Paździochem

użytkownik usunięty
Philippes

No ja tam Paździocha lubię o ile współpracuje z Ferdkiem. Lubiłem ten team Ferdek, Waldek, Boczek i Paździoch. Co jak co, ale to jego wścibstwo zawsze mnie irytowało z deka. Nie chciałbym mieć do czynienia z takim człowiekiem. Ale zapewne o to chodziło twórcom gdy tę postać wymyślali. On zapewne miał wzbudzać we widzu takie uczucia.

BTW strasznie lubię tą jego przemowę do Ferdka w odcinku Marian Małpa pl. No to już był pięciogwiazdkowy czarny charakter :) . Ale dobrze, że dostał za swoje.