Tutaj oceniajcie te nowe sezony. Bo ja je oceniam tak:
6 Sezon - (245 - 266) Był przezajebisty dam 9/10
7 Sezon - (267 - 278) Nawet nawet, choć nie dorównuje 6 sezonowi. Dam 7/10
8 Sezon - (279 - 292) Lepszy od 7, gorszy od 6. Też był śmieszny. Dam 8/10
9 Sezon - (293 - 307) Najsłabszy sezon z tych wszystkich nowych sezonów. Nie był taki zły, ale też dobry nie był. Dam 5/10
10 Sezon(obecny) - (308 - teraz) - Średni. Dam 6/10, bo chociaż lepszy od Sezonu 9.
Wg. mnie serial Świat według Kiepskich, zaczął się psuć od 9 sezonu.
-Oczywiście sezon 6 najlepszy, jest w nim kilka świetnych odcinków(Zakazane Piosenki, Ogór, Bob, Ciucholand, Marsz, Kicha kręcona, Podróżnik, Zerwane Więzi) Ocena całego sezonu 8/10
- sezon 7 - trochę słabszy ale tutaj tez jest kilka dobrych odcinków (Ferdynand K, Kocham Biorokracje (jeden z najlepszych w historii), Flaszka Niedopitka, Euro, Nizastraszeni, Złota Rączka) - Ocena 7/10
- sezon 8 - spadek formy, najbardziej podobały mi się odcinki Naczynia Połączone i Podlaska, Ocena 6/10
- sezon 9 bardzo słaby nie widze w nim lepszych odcinków, wszystkie na podobnym bardzo przeciętnym poziomie. Ocena 4/10
- sezon 10, tutaj przeplatają się odcinki beznadziejne (Skowyt, Babski Wieczór, Niestabilność, Konflikt Pokoleń) z niezłymi (Skok w Bok, Nienagrodzony, Dence Macabre i Wszechobecny). Ocena 4/10