Nawet niezły. Ale jedna rzecz mnie zdziwiła. Otóż jeśli to są Mistrzostwa Europy, to dlaczego pod koniec odcinka grała Francja z Brazylią?
Znakomity odcinek. 9/10.
Był to towarzyski mecz Francja- Brazylia 0:0 z kwietnia 2006 r. Leciał w TVP 2. Po prostu wstawili jakiś mecz, by było ciekawiej.
Nie z kwietnia tylko z czerwca 2006 roku i był to ćwierćfinał MŚ w Niemczech. Puszczali w TVP1.
A ja znalazłem kolejny błąd co do tego meczu.
Paździoch mówi, że zaraz zacznie się druga połowa. A od kiedy to na drugą połowę piłkarze wychodzą w towarzystwie dzieci?
to nie jest kolejny błąd tylko kolejny wielbłąd.i to jest ku... skandal,żeby taką amatorkę odwalać.ale oprócz tych wielbłądów odcinek genialny.
przecież to jest ostentacyjne wskazanie na umowność takich rzeczy.
jaki mecz - niewazne.
że na drugą połowę cośtam - też.
tak jak to, że w starych odcinkach bez przerwy POlska gra z Anglią.
więcej zrozumienia.
w tym odcinku najmniej ważne było, kto z kim grał w piłkę.
W Kiepskich w ogóle od samego początku pokazują fragmenty chyba tylko dwóch/trzech tych samych meczów. Trudno powiedzieć, czy to celowe, czy też po prostu ktoś odpowiedzialny za te urywki nie kuma tematu i zwyczajnie ma to gdzieś.
Wiadomo, że w odc. "Rolki czyli total gigant" meczem nadawanym w TV był Polska-Mołdawia 2:1 z 1996, a karnego, podczas którego przerwano transmisję, wykonywał Warzycha.
Ferdek ostro się wtedy wkurzył, gdy przerwali transmisję. Ja też tak wiele razy miałem podczas meczów transmitowanych przez Publiczną TV.