6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113062
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Bardzo fajny odcinek rozwaliły mnie te występy w tym programie jak za pierwszym razem gdy ta Pamela przyszła a ekipa telewizyjna z bombonierką i ta jego reakcja i to jak przeliczał te 2 50 za kino a potem ten jego płacz albo potem ten występ tych dwóch i wierszyk tej poetki a oni pukają ten otwiera drzwi i mówi czego znowu a oni z tymi czekoladkami od Fabryki chusteczek gil on taki zły i to przyjmie pan przeprosiny czekoladki zawsze Marian to jednak menda to co teraz robią z tym serialem to masakra nowych odcinków już wcale nie oglądam wole powtórki są o wiele lepsze.

ocenił(a) serial na 8
numer6

Bardzo fajny odcinek - 9/10.

ocenił(a) serial na 10
numer6

Nowe odcinki z ostatnich lat są nie śmieszne, są żenujące i potwornie nudne. Yoka sprowadził ŚwK do parteru, niszcząc go doszczętnie. Przy udziale łakomego na kasę Sobisza. A Wata Mariana to bardzo dobry odcinek - daję 8/10.

użytkownik usunięty
numer6

Ten odcinek to była parodia TVN-owskiego programu pt. Przepraszam cię. Oglądałem to chyba z 5 lat temu. Było coś tam o tym jak niektórzy ludzie łatwo ulegają presji otoczenia i zaczynają robić to co inni by się nie wyłamywać z szeregu. Tu wszyscy przepraszali Paździocha, choć większość nie miała za co, ale że inni tak robią to ja też, bo nie wypada się wyróżniać. No i ta rymowanka tej babki o Paździochu po dziś dzień zapadła mi w pamięć. Pamiętam, że swego czasu ciągle to sobie z kolegami powtarzaliśmy i mieliśmy polewkę xD .