Zauważyłem,że pominęli odcinek "Sandały ojca Gaudentego".Dziwne bo puszczają
wszystkie po kolei...
Pomijają wiele odcinków. Ja będę oglądać o 8 lipca, kiedy wracają odcinki od 1. Nowego szajsu oglądać nie będę. Nie będę podbijać oglądalności i dawać zarobić Yoce i Sobiszom.
Na Polsat 2 nigdy nie pomijają żadnych odcinków,wiem bo codziennie sobie nagrywam.To na zwykłym Polsacie odcinki są pomijane.Na Polsat 2 pierwszy raz się z takim czymś spotkałem,widocznie taka wpadka jednorazowa im się przytrafiła.
Polsat i Polsat 2 emitują odcinki z tego okresu w trochę innej kolejności, niż jest podane na Ipli. Odcinek "Sandały Ojca Gaudentego" zostanie wyemitowany jako odcinek 241 w dniu 13.07.2012 o 23:00.
Powinny lecieć wszystkie odcinki od 1 po kolei, chronologicznie, łącznie z tymi specjalnymi, także na Polsacie o 19.30.
Ja na głównym Polsacie już dawno sobie odpuściłem,tutaj mam wszystkie odcinki po kolei (dopiero teraz przy odcinku numer 223 pominęli odcinek ale go wyemitują trochę później).Nie wiem dlaczego większość się dopytuje o te odcinki na głównym Polsacie skoro Polsat 2 ma chyba prawie każdy.Na tym głównym Polsacie puszczą stare odcinki na wakacje ale po dwóch lub trzech miesiącach je zakończą więc nawet nie zdążą pokazać wszystkich odcinków Okiła.
ja to rozumiem,ja jeśli chodzi o tv to mam wszystko cacy bo mam cyfrową kablówkę ale mam z kolei problem z iplą która mi się zacina,spowalnia,dźwięk idzie inaczej niż obraz itp.
już to robiłem a także kilka innych rzeczy bo wysłałem meila do ipli i dali mi kilka wskazówek co robić ale to nie pomogło.
Mi ipla niszczyła komputer, na który wydałem fortunę, więc też się jej pozbyłem.