PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112580
4,9 18 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

taki artykuł o nim znalazłem:
http://film.onet.pl/wiadomosci/publikacje/artykuly/bohdan-smolen-jeszcze-sie-trz ymam,1,5155100,wiadomosc.html

ocenił(a) serial na 10
Znawca kina

Bardzo ciekawy artykuł.

Znawca kina

Oby wrócił do zdrowia i serialu.

ocenił(a) serial na 10
Znawca kina

Prawdziwa legenda. W Kabarecie TEY nieźle mieli na pieńku z esbekami. Ogromne oklaski dla pana Smolenia również za rolę w filmie ''Filip z konopi'' - zwłaszcza w scenie weselnej :)

Wie ktoś może, czy pan Smoleń pogodził się z panem Laskowikiem?

ocenił(a) serial na 9
LTE

Nic mi o pogodzeniu nie wiadomo.Ciekawe o co oni się pokłócili ? Gdzieś tam czytałem kiedyś,że o pieniądze ale czy to prawda to nie wiem...

ocenił(a) serial na 10
Znawca kina

Czytałem o drugiej możliwości - mógł ich poróżnić alkohol. Pan Smoleń wyciągnął rękę, dwa lata temu menedżer pana Laskowika zapewnił, że w najbliższym czasie odpowie, czy będzie występował ze Smoleniem, ale wciąż nie odpowiedział... Podobno przy okazji spotkań na różnych uroczystościach, rozmawiają ze sobą, jak koledzy, ale prawdopodobnie nie wracają do tematu Kabaretu TEY - tutaj jest właśnie pytanie - dlaczego? Czas pokaże, oby.

ocenił(a) serial na 8
LTE

Laskowik chciał, by Smoleń występował po śmierci syna i żony, aten nie chciał.

ocenił(a) serial na 10
Philippes

Szkoda rozpadu tego duetu

ocenił(a) serial na 8
Znawca kina

All best Mr Smoleń !

ocenił(a) serial na 9
Znawca kina

Dla mnie też postać dla serialu legendarna. Szkoda że nie było go za często w ostatnich odcinkach :(. Życzę mu wiele zdrowia i 100 lat :).

ocenił(a) serial na 10
Znawca kina

Życzę zdrowia