6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Ten Yoka to naprawdę kiepski reżyser. Kręci denne odcinki. Przecież on nie ma kompletnie pojęcia o tym, co robi. Kręci takie głupkowate odcinki, typu : "Skowyt" i "Syn Nilu". Jak oglądałem odcinek Syn Nilu, to myślałem, że się zesram w gacie. Jak Ferdek mógł żyć w starożytnym Egipcie ? Nie dość, że Yoka kręci takie denne odcinki, to jeszcze je kręci w formacie 16:9.

Ale Okil Khamidov też nie lepszy, bo on też z Yoką zniszczył ten serial. Okil Zrobił z Ferdka idiotę i kręcił tez denne odcinki w kolorowej jakości.

Czas zakończyć ten serial.

Mietas93

W kulisach tego odcinka scenarzysci mowili,ze Ferdek zyl w Egipcie w poprzednim wcieleniu.

kosa0804

No właśnie, nie zapominajcie też, że to Okil Khamidov pozwolił na wprowadzenie wielu zbędnych zmian w serialu i do dziś tego nie cofnięto. Nie będę komentował tego co robi aktualny reżyser (szkoda czasu), ale też widziałem najnowszy odcinek i szczerze mówiąc nie zdziwię się, gdy okaże się, że powstanie nowa seria. Ludziom widocznie odpowiada taki prymitywny humor.

!!! Najgorszy serial wszech czasów !!!!

użytkownik usunięty
Within_Temptation

To co teraz dzieje się z Kiepskimi to przykład jak można spieprzyć dobry serial

Mietas93

Najbardziej dziwie się panu Grabowskiemu, że jeszcze mu się chce grać w tym "czymś"...