PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112689
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Poniżej przeciętnej...

użytkownik usunięty

Serial dla ludzi nie wybrednych i nie szukających naprawdę dobrych produkcji. Film poniżej przeciętnej, chociaż czasem wywołuje uśmiech na twarzy. 3/10

Czy ty objeżdżasz wszystkie absurdalne komedie? :]
Może i nie aż tak inteligentny, ale trzeba zrozumiec fakt że tak naprawdę śmiejemy się z siebie.

Jakoś mnie śmieszy, i bynajmniej nie "nie szukam naprawdę dobrych produkcji"

Fucktycznie. Jestem tego samego zdania. Choć dodałbym, że nawet od czasu do czasu można obejrzeć taką filmową "jajeczniczkę" dla rozluźnienia szarych komóreczek. Bo czy jajecznica musi być zawsze marną potrawą? :)

TroPtyN

................... przesadzasz, juz nie rob z siebie takiego wybradnego smakosza ambitnych niskobudżetowych produkcji, ważne że serial śmieszy. Wszystkie sitcomy są durne, ale taka jest już ich rola .. Wykorzystują zasadę "głupi, że aż śmieszny" i dobrze, przynajmiej jest sięz czego pośmiać ile można oglądać smutnych szarych filmów ... czasami trzeba oderwać się od wszystkiego i obejrzeć Kiepskich dla poprowy humoru

To jest sitcom, który ma śmieszyć (i śmieszy) i wcale nie chodzi o jakiś wyszukany humor dla sztywniaków (do których najwyraźniej sie zaliczasz). Nie zawsze trzeba ogladać tylko "ambitne" filmy, które sa za takie uważane bo za małe pieniądze wyprodukowane. Zaczyna być tak, że film jest uważany za dobry bo niezależny, a przestaje być ważne czy on jest naprawdę dobry i czy spełnia swoją funkcję. "Kiepscy" do dobry serial. 10/10

sirushim to prawie na każdym serialu komediowych pisze ze jest durny i dla ludzi ktorzy nie szukają dobrych produkcji.a mi sie wydaje ze to bardzo dobra produkcja bo tak naprawde pokazuje prawdziwą glupote ludzką.daje 10/10

madd_dog

To jest serial pokazujacy zycie z innego, ciekawszego punktu widzenia a nie same oblatane tematy typu "niewolnica Izaura"zasługuje na przynajmniej 8+/10. Ja dalem oczywiscie 10/10:]

Ten serial to SATYRA polskiego życia i z założenia miał być bez sensu i troche głupi.