Zaczalem scigac serial od pierwszego odcinka ale pamietam ze od czasu znikniecia Waldka i babki serial juz taki dobry nie byl, takze moje pytanie: Do ktorego odcinka w serialu wystepuje waldus ?
pozdro
Ostatni odcinek z Waldusiem to odc. 190. "Krawczyk" ale już wcześniej była przerwa w jego grze w serialu (odcinki 136-154).
no ja tez nie mam zamiaru sciagac dalszych odcinkow bez waldka.sciagne tylko 200 odcinkow bo te nastepne sa juz nudne
Dokładnie, tych od 200 wzwyż nie ma już sensu ściągać, bo jest nudno,
nieśmiesznie i ogólnie słabiutko.
No generalizujesz teraz i to dość mocno, prawda że pierwsze odcinki były bezkonkurencyjne (Chłopaki OKEJ, Właściciele, Kiepski Film xD a także późniejsze np. fenomenalne Przyspieszenie czy Szara Strefa)alei powyżej 200 odcinka są dobre, które warto oglądnąć (wiadomo że ne aż tak świetne jak te w nawiasie ale...
Lista dobrych odcinków z numerem wyższym niż 200
Bo dziś Andrzeja
Tredi
Portier
Stypa
Telewidz (świetny)
Lista Mariana
Zakazane piosenki (śiekiera motyka małpi wuj Marian Paździoch to jest...xD
Ogór
Menda
Fryzjer
Kocham Biurokrację (podanie o podanie podania o podanie kartki papieru xD)
Flaszka Niedopitka
Euro
Możliwe że sporo dobrych odcinków też pominąłem
Od 283 odcinka zdecydowana większość to gnioty
Aha i mógłby ktoś napisać tytuł odcinka w którym Walduś sprzedaje Paździochowi saturator Ferdka, a potem za kupuje od paździocha saturator za TV i lodówkę, a potem TV i lodówkę kupuje za mieszkanie kiepskich ? xD
Odcinek " Ogór " zdecydowanie najlepszy z gorszej serii, miał stary dobry, błyskotliwy humor charakterystyczny dla pierwszej setki odcinków.