6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113089
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Zaczalem scigac serial od pierwszego odcinka ale pamietam ze od czasu znikniecia Waldka i babki serial juz taki dobry nie byl, takze moje pytanie: Do ktorego odcinka w serialu wystepuje waldus ?
pozdro

ocenił(a) serial na 7
beowulf_87

Ostatni odcinek z Waldusiem to odc. 190. "Krawczyk" ale już wcześniej była przerwa w jego grze w serialu (odcinki 136-154).

ocenił(a) serial na 8
MrSun

no ja tez nie mam zamiaru sciagac dalszych odcinkow bez waldka.sciagne tylko 200 odcinkow bo te nastepne sa juz nudne

użytkownik usunięty
beowulf_87

Dokładnie, tych od 200 wzwyż nie ma już sensu ściągać, bo jest nudno,
nieśmiesznie i ogólnie słabiutko.

ocenił(a) serial na 8

No generalizujesz teraz i to dość mocno, prawda że pierwsze odcinki były bezkonkurencyjne (Chłopaki OKEJ, Właściciele, Kiepski Film xD a także późniejsze np. fenomenalne Przyspieszenie czy Szara Strefa)alei powyżej 200 odcinka są dobre, które warto oglądnąć (wiadomo że ne aż tak świetne jak te w nawiasie ale...

Lista dobrych odcinków z numerem wyższym niż 200

Bo dziś Andrzeja
Tredi
Portier
Stypa
Telewidz (świetny)
Lista Mariana
Zakazane piosenki (śiekiera motyka małpi wuj Marian Paździoch to jest...xD
Ogór
Menda
Fryzjer
Kocham Biurokrację (podanie o podanie podania o podanie kartki papieru xD)
Flaszka Niedopitka
Euro

Możliwe że sporo dobrych odcinków też pominąłem
Od 283 odcinka zdecydowana większość to gnioty

Aha i mógłby ktoś napisać tytuł odcinka w którym Walduś sprzedaje Paździochowi saturator Ferdka, a potem za kupuje od paździocha saturator za TV i lodówkę, a potem TV i lodówkę kupuje za mieszkanie kiepskich ? xD

czapel3

Odcinek " Ogór " zdecydowanie najlepszy z gorszej serii, miał stary dobry, błyskotliwy humor charakterystyczny dla pierwszej setki odcinków.

beowulf_87

to wlasnie te 200+ odc inteligentny humor, a nie te wczesniejsze gdzie tylko skacza i swiruja doslownie ;ss z biegem czasu to i nawet ten Walduś mnie denerwuje