Sprawmy, by był jak najbardziej wiarygodny. Niech każdy odda swój głos!
Te pierwsze zawsze były, są i będą na górze, bo powstały w okresie największej popularności, są najbardziej kultowe, najśmieszniejsze, najbardziej klimatyczne i w sumie chyba najlepsze.
No przecież, absolutnie się zgadzam! Te, od kiedy odszedł Waldek były już gorsze, a od czasu odejścia Khamidova to kompromitacja!
Nie pozostaje mi nic innego jak się zgodzić z prawdziwymi fanami "Świata według Kiepskich". Jak sobie czytam te mętne wynurzenia pewnego użytkownika, który wychwala nowe odcinki pod niebiosa, to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać nad biednym trollikiem któremu bardzo się nudzi w domu
Nie zanosi się niestety na poprawę jakości serialu, dlatego nie myślę już o nowych odcinkach ani ich nie oglądam. Szkoda czasu na serial "komediowy" który nie dość że nie jest śmieszny, to w dodatku jest strasznie nudny i irytujący: (
Niestety, ale ja nie oglądam telewizji od dobrych paru lat. Nie mam nawet pojęcia jaka aktualnie jest ramówka w tv. Aktualnie oglądam Kiepskich na youtube (mam na razie ściągniętych 214 odcinków i czekam aż dodadzą kolejne) ale jest też możliwość obejrzenia ich na ipli. Po prostu uważam że lepiej ogląda się filmy i seriale bez gównianych reklam :))
Ipla od jakiegoś czasu mi nie odpala, bo tam trzeba coś dopłacać, często oglądam jak Ty na YT :)