Serial świetny był dopóki nie pojawiła się ta cała Jolasia czy jak jej tam. Spieprzyła cały serial
jeśli Jolasia wystarczy, żeby ci "spieprzyć serial", to znaczy, że fanem nigdy nie byłeś i większej
szansy na zostanie nim nie masz.
Jolaśka jest głupia i nie potrzebnie ją dali Walduś też nie potrzebnie wrócił bo to nie ten sam Waldek
zgadzam sie ze wszystkimi tutaj oczywiscie oprocz manninga ktoremu do rozumu nie przetłumaczysz.
Nie załatwi 1 - coraz częstszego braku pomysłów na nowe odcinki. Coraz częśćiej mamy w nich do czynienia z odgrzeanymi, średnio strawnymi kotletami.
Właśnie! Zemsta społeczna równa się beznadziejna kopia Znieczulicy Społecznej. Przykładów jest mnóstwo.
"zmienić jej ubiór włosy i ryki" - czyli wyrzucić ją z serialu :]
to tak jakby Ferdka ubrać w krawat i zabronić mu picia alkoholu, Boczka
ubrać w kujonki i kazać mówić z akcentem, a Paździochowi nałożyć
perukę.
Jolaśka taka ma być, jaka jest, jest zbudowana na stereotypie
prymitywnej dziewoji z pisemek dla garkotłuków i nie można już
zmienić jej imidżu, bo powstałaby całkowicie inna postać.
Wyrzucić też tego trola, któremu teraz odpisuję, to gwarantuję, że poziom podskoczy o 99%.
W zestawieniu z Rodzinką pl nawet mój stary wygląda jak dobry serial polski :) .
Nie tylko ona go zniszczyła. Ja największe pretensje mam do Alexa Sobiszewskiego. On przez lata decydował w największym stopniu o charakterze serialu. No może początkowo najważniejszą postacią był Janusz Sadza.
A ja konsekwentnie uważa, że to Yoka, na siłę fosując swoje beznadziejne pomysły, zniszczył serial.