Czytałem na świat seriali pl. że kiepscy będą zmagać się że w najnowszym sezonie kiepscy będą zmagać się ze smogiem ,ale jak już były dostępne opisy już wszystkich odcinków to nie było żadnego odcinka o tej tematyce. Czy by yoka oszukał. Jak w ogóle można zapowiadać fabuły nie należące do żadnych odcinków sezonu.
No raczej nie ,bo miało być 12 odcinków w tym sezonie. Chociaż w następnym mogli by zrobić z 13 czy nawet 14 ,bo ostatnio ilość odcinków w sezonie się powtarza nie wiem 12 to szczęśliwa cyfra Yoki czy co. Na szczęście w następnym sezonie wróci paździocha ,bo przez brak paździocha muszę obniżać ocenę ,bo serial jest sztuczny wędrują po tych postaciach drugoplanowych ,bo już nie wiedzą którą postać by najlepiej dać zamiast paździocha wsunie to mogli ,by mogli dać trochę też i boczka a nie tylko prezes i badurat jak przecież powinni być rzadziej ,bo to postacie drugoplanowi.
I też mniej tych scen po za kamienicą no może i pod sklepem i w parku to jeszcze może być ,ale w domu prezesa w sklepie w samochodach itd. No i też tego Kopcińskiego mi brakuję ,ale na to mogę się przyzwyczaić bo to też drugoplanowa postać ,a po za tym jego aktor nie żyje.
Na razie skala ocen jest taka.
Złoty pociąg 3/10
Mocne uderzenie 6/10
Wysokie obcasy 0/10
Heca koło pieca 5/10
Lalka -1/10
Poza zasięgiem 7/10
Okruchy pamięci 2/10
muszę jeszcze obejrzeć
Recital , Kocidło, Tłusty czwartek , Śledzik i Allegretto a z tym smogiem to właśnie nie mogę zrozumieć czemu tego nie ma czyżby anulowali ,ale na ich miejscu to bym anulował lalkę.