Zwracam się z prośbą do wszystkich fanów ŚWK o oddanie głosu na www.telekamery.pl
Pozdrawiam
Oddałbym głos, ale za stare odcinki. Za to co jest teraz nigdy więc ode mnie głosu nie dostaną, bo są to telekamery za 2008 rok. 39 i Pół to jest to 8)
Fakt, dzisiejszy ŚWK to juz nie to samo co ten ze ś.p. Babką i Waldusiem, ale i tak oddałem na nich głos (za całokształt, bo jaki serial komediowy kręcą w Polsce przez bite 10 lat?)
A ja tam oddałem swój głos na Kiepskich. Również uważam, że stare odcinki były lepsze, ale mimo wszystko dla mnie to i tak najlepszy serial komediowy, a nie tak jak te denne sitcomy typu "Daleko od noszy".
Nie dziękuj mi, nie robiłem tego tylko dlatego, że tak prosiłeś, ale dlatego, że wciąż nadal lubię ten serial. Choć w sumie muszę przyznać, że dzięki Tobie oddałem w ogóle głos. To ty dałeś mi namiary na głosowanie. Oddałem 2 głosy na Kiepskich do tej pory, ciekawe czy będą się liczyły, czy każdy e-mail może tylko raz oddać głos.
Zasady są takie: 1-mail=1 głos, ale wydaje mi sie, że można zmyślać e-maile:D
"Nowym" Kiepskim nie należy się, więc nie głosowałem na nich, głos oddałem na 39 i pół, chociaż obejrzałem tylko 1 odcinek... Szkoda, że nie ma Daleko od noszy :/ jakby ten serial puszczali o normalnej godzinie, to również miałby wysoką oglądalność...
Ja już dawno zagłosowałem na Świat według Kiepskich... bo nie oglądałem innych seriali. Tzn. oglądałem Nanię i Ranczo, ale w ogóle mi nie podeszły (jeszcze bardziej niż nowe odcinki Kiepskich), a pozostałych nie widziałem. Gdyby nominowane było Daleko od Noszy, to bez wątpienia zgłosował bym właśnie na to - w przeciwieństwie do ŚWK, Daleko od Noszy dalej trzymają formę, ujęcia kamery zbytnio się nie zmieniły, scenografia, oświetlenie i poziom aktorstwa także...
Reżyserem Kiepskich dalej będzie Yoka? Ten nieuk? Założę się, że Kiepscy będą dalej tworzone w tym samym stylu, nic się nie zmieni, tzn. grubas Ferdek w RÓŻOWEJ(pff..) koszuli, aktualne śmiechy w tle, które nagrywane były przez jakiś kretynów, długo mógłbym jeszcze wymieniać...
Idioci z Polsatu mogli zostawić Daleko od noszy (poj*by!)i puszczać o normalnej porze, to by więcej osób oglądało ten serial. Jakby tak Kiepskich puszczali w nocy, to myślisz, że miałby taką wysoką oglądalność? Tu rządzą znajomości i tyle...
Ale sam Jaroszyński chciał to skończyć tylko chciał nakręcić jeszcze 7 sezon zakończający, ale Polsat mu nie chciał.
Lecz Jaroszyński powiedział że pracuję nad nowym projektem gdzie mają wystąpić Kowalewski i Wawrzecki.
Do Krytyk-Filmowy: Masz rację, starsze odcinki ŚWK były o niebo lepsze od dsisiejszych, to nie ulega wątpliwości. Ale nie rozumiem dlaczego tak atakujesz ten serial, przecież nikt Ci nie każe go oglądać. Ja jestem fanem ŚWK, oglądam go od samego początku i nie wyobrażam sobie środowego wieczoru bez perypeti Ferdka i jego rodziny;)
http://film.wp.pl/id,94225,title,Powstaje-kolejny-serial-tworcy-Daleko-od-noszy, wiadomosc.html?ticaid=1756b
Tak jak mówiłem tydzień temu, powstaje nowy projekt Jaroszyńskiego.