- 16:9 i "nowoczesny" tryb kręcenia ZUPEŁNIE nie pasują do klimatu kiepskich.Spartański klimat był dużo lepszy.
-Denna i nieśmieszna fabuła(szukanie kapcia cały odcinek,przeklinanie)
-Brak Edzia,Boczek zdebilniały do reszty
-Znowu żenujące teksty arrivederci Roma
-Tylko paździoch jeszcze jakoś się trzyma...
I to był ostatni odcinek nowej serii kiepskich jaki obejrzałem.Apeluję żeby nie marnować sobie pół godziny z życia na atrapę dawnego,kultowego już serialu.Może jak nie będzie się polszmatowi napędzać widowni to sobie wreszcie odpuszczą niszczenia tego serialu...
Z tych trzech, co do tej pory wyemitowano to ten był chyba najlepszy. Ten tydzień temu był bardzo słaby...
Wszystko w ogóle w tym serialu jest już do dupy. Ja tam daję ŚWK ocenę 2/10 (2, a nie 1 za Paździocha, który jako tako jeszcze się trzyma, jako jedyny). Jak na Filmwebie ocena spadnie o 0,01 to się producenci wkurzą, he he.
Dokładnie... Te kolory takie przesycone jak w "Niani", najazdy kamery, boczek zachowujący się jak 5-letnie dziecko... Szkoda gadać... To nie o co kiedyś. Dobrze tylko że nie jest to serial tak politycznie poprawny jak np. "Barwy Szczęścia"
Pierwsze co bym zrobił to wyjebał na zbity pysk faceta od zdjęć , który najwyraźniej pomylił kiepskich z pierwszą miłością. Za nową serię zabrali się ludzie , którzy kompletnie nie czują klimatu tego kultowego serialu.
Dla mnie ŚWK skończył się wraz z odejściem Okiła.