1. Ponoć w jakimś odcinku było pokazane mieszkanie Boczka, to prawda?
2. W jakim odcinku Halinka zaczęła w łóżku mówić do Ferdka po rosyjsku (chyba)? Pamiętam, że oglądałem jakiś czas temu ten odcinek na Polsacie 2, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu :/
Ad 1.) W odcinku "Wrota piekieł" pokazano korytarz na piętrze Boczka (choć był to oczywiście ten sam korytarz, tylko inaczej udekorowany). Ale mieszkania nie było.
Zresztą Kiepskich kręcą w studio (a nawet jak kręcili w kamienicy, to mieli do dyspozycji jedno piętro), to raczej nie mogliby kręcić w mieszkaniu na innym piętrze.
Mam pytanie.
Czy ktoś wie jak się nazywał odcinek gdzie występował Grzegorz Lato i która to była seria?
Z góry dziękuje za odpowiedz
szukam odcinka w którym halinka kupiła sobie krówki i ferdek mówi jej że dupa rośnie od krówek i jeszcze szukam odcinka w którym ferdek i boczek byli na jakiejś stronie internetowej dla dorosłych.
szukam odcinka w którym halinka kupiła sobie krówki i ferdek mówi że jej dupa rośnie od krówek i jeszcze szukam odcinka w którym ferdek i boczek byli na jakiejś stronie internetowej dla dorosłych.
z tymi krówkami to nie wiem, a to gdzie Ferdek i Boczek byli w internecie na stronach nieprzyzwoitych to Kamasuntra
Zna ktos nazwe odcinka, gdzie (chyba) Ferdek byl prowadzacym jakiegos konkursu, wktorym mozna bylo wygrac (chyba) worek kartofli i samochod firmy Żuk??
Ten konkurs był w odcinku "Szkoła Rzycia". Ale Ferdek tego nie prowadził. Konkurs był ogłoszony w telewizji (coś w rodzaju Audiotele). Pytanie było jak miał na imię Mickiewicz. Ferdek twierdził, że był to Stanisław Ignacy Mickiewicz.
Juz ide sprawdzic. Obys mial racje xD Ogladalem ten odcinek kiedys, alewlasnie tej sceny nie pamietam. Kumpel kiedys o tym opowiadal i sie wszyscy zlewali, to tez chcialem zobaczyc xD