PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112657
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

1. Ponoć w jakimś odcinku było pokazane mieszkanie Boczka, to prawda?

2. W jakim odcinku Halinka zaczęła w łóżku mówić do Ferdka po rosyjsku (chyba)? Pamiętam, że oglądałem jakiś czas temu ten odcinek na Polsacie 2, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu :/

ocenił(a) serial na 7
krytyk_filmowy

Ad 1.) W odcinku "Wrota piekieł" pokazano korytarz na piętrze Boczka (choć był to oczywiście ten sam korytarz, tylko inaczej udekorowany). Ale mieszkania nie było.
Zresztą Kiepskich kręcą w studio (a nawet jak kręcili w kamienicy, to mieli do dyspozycji jedno piętro), to raczej nie mogliby kręcić w mieszkaniu na innym piętrze.

ocenił(a) serial na 10
MrSun

Mam pytanie.
Czy ktoś wie jak się nazywał odcinek gdzie występował Grzegorz Lato i która to była seria?
Z góry dziękuje za odpowiedz

ocenił(a) serial na 10
robertoni1995

jedenastka pana Ferdynanda;p sezon 1 bodajrze ;pp

krytyk_filmowy

1.Odcinek gdzie wszyscy byli czarni tylko Marian biały (czy jakoś tak)
2.Odcinek z Katiuszą

ocenił(a) serial na 7
karolbicz

1.) (88) Korzenie
2.) (121) Towariszcz Komandir (czy jakoś tak)

MrSun

dzięki, a ten w którym Marian udawał kota czy jakośtak ? ;d

karolbicz

Drapieżnik-odcinek 232
Taki sobie odcinek.

filipedia

szukam odcinka w którym halinka kupiła sobie krówki i ferdek mówi jej że dupa rośnie od krówek i jeszcze szukam odcinka w którym ferdek i boczek byli na jakiejś stronie internetowej dla dorosłych.

maxior

szukam odcinka w którym halinka kupiła sobie krówki i ferdek mówi że jej dupa rośnie od krówek i jeszcze szukam odcinka w którym ferdek i boczek byli na jakiejś stronie internetowej dla dorosłych.

maxior

z tymi krówkami to nie wiem, a to gdzie Ferdek i Boczek byli w internecie na stronach nieprzyzwoitych to Kamasuntra

ocenił(a) serial na 7
krytyk_filmowy

Zna ktos nazwe odcinka, gdzie (chyba) Ferdek byl prowadzacym jakiegos konkursu, wktorym mozna bylo wygrac (chyba) worek kartofli i samochod firmy Żuk??

ocenił(a) serial na 7
Arto0X

Ten konkurs był w odcinku "Szkoła Rzycia". Ale Ferdek tego nie prowadził. Konkurs był ogłoszony w telewizji (coś w rodzaju Audiotele). Pytanie było jak miał na imię Mickiewicz. Ferdek twierdził, że był to Stanisław Ignacy Mickiewicz.

ocenił(a) serial na 7
MrSun

Juz ide sprawdzic. Obys mial racje xD Ogladalem ten odcinek kiedys, alewlasnie tej sceny nie pamietam. Kumpel kiedys o tym opowiadal i sie wszyscy zlewali, to tez chcialem zobaczyc xD

ocenił(a) serial na 7
MrSun

Dzieki stary!! Szukalem tego tyle lat xD
Nie spodziewalem sie, zeto akurat w tym odcinku bylo xD
Dzieki, dzieki, dzieki, dzieki!!

"Zuk 2000 z 16 poduszkami i 2 kierownicami" <hahaha> Kurwa zdycham ze smiechu <hahaha>

Plus "100-kilowy worek pysznych ziemniakow" <hahahahahahahh>