6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113059
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

odcinek z śmiercią na polsacie , mój ulubiony <3

ocenił(a) serial na 10
Ladybaby

Mój też. :)

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

Bardzo dobry odcinek ze starych dobrych czasów.

Moderatorus

Odcinek bardzo dobry, ale głównie dlatego, że śmieszny i wyjątkowo udanie drwiący z rzeczy ostatecznych. Nie umywa się jednak do wcześniejszych odcinków z 1999 i I połowy 2000 r., jak również trochę późniejszych tak z połowy 2001 i z 2002 r.

ocenił(a) serial na 10
Ladybaby

Najlepszy był motyw z obcięciem głowy Ferdkowui przez Waldka :]
Takich Keispkich kocham - nie to, co obecne poprawne politycznie i propolewackie wypociny - ostro i bez respektu i szacunku dla nikogo.

ReallyManHealth

stare odcinki są najlepsze :D

ocenił(a) serial na 10
Ladybaby

Popieram - mi się podobają prawktywcznie wszystkie od 1999 do połowy 2004 r. : D

ocenił(a) serial na 10
filipczyszan

Z Późniejszcyh w sumie tez prawie wszystkie, ale tak do 283-300 odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

A mi on się aż tak bardzo nie podobał - daję mu tylko 8/10.

tbczg1

Uwielbiam jeszcze odc z rodziną boczka :D jak dla mnie to te nowe odc z durną jolaśką mogłby by wgl nie powstawać ;/ a powtórki starych mogę oglądać cały czas :D

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

Jolaśka to główny powód słabości tych odcinków - w ogóle nie pasuje do serialu, drze się, jak opętna,a jej teksty sa głupie i nudne, bez niej i bez nowej czołówki serial podniósłby od razu poziom o 200%.

tbczg1

zgadzam się .

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

Ta piękna dziewczyna na zdjęciu przy twoim loginie to ty? :)

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

Mój e-mail to: tradycjaprzyszlosc małpa onet pl. Napisz.

ocenił(a) serial na 8
tbczg1

A jaki wpływ ma czołówka na jakość serialu? Jolaśka rzeczywiście jest jednym z głównych powodów niskiego poziomu serialu, ale przyczyn jest jeszcze kilka. Jej odejście bardzo dużo by nie zmieniło.

Ladybaby

no to oglądaj stare, a nowe omijaj - nie możesz tego zrobić bez wylewania pomyj ?

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

Bardzo dobry odcinek - fajne potraktowanie z dystansem kwestii związanych z życiem i śmiercią - mi kojarzy się ze średniowiecznym dance macabre w literaturze i sztuce. 9/10.

ocenił(a) serial na 8
Ladybaby

Znakomity odcinek.