6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113062
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

zrobi przysługe fanom i od poniedziałku do soboty o 19.30 pusci odcinki 1-200? wtedy byłaby ogladalnosc,nie zdarzył sie wtedy praktycznie ani jeden słaby odcinek,okil wykonał kawał roboty.

ocenił(a) serial na 7
damianho15

No właśnie, teraz tylko w niedziele lecą stare odcinki, a tak to ciągle lecą nowe. Chociaż te co puszczają o 19.30 nie są jeszcze takie złe, bo nie ma Waldka i jego żonki.

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

niedługo pewnie zaczna i te puszczac wtedy dopiero katastrofa nie bedzie co ogladac.

użytkownik usunięty
damianho15

bo w tym paśmie odcinek musi trwać 22 minuty + reklamy i ani sekundy dłużej.

ocenił(a) serial na 9

to nigdy nie puszcza tych starych........niech przedłuza do 20.15 i gitara.

użytkownik usunięty
damianho15

stare odcinki nie nadają się do puszczania w porze prime time. to tak jakby puścili graczyków albo rodzinę zastępczą.

ocenił(a) serial na 9

to akurat nie jest wytłumaczenie,wszystko sie nadaje.

ocenił(a) serial na 10

Bzdura. W zeszłym roku normalnie szły o tej porze starsze odcinki. Po prostu doszli do ponad 300-nego i dlatego emitują nowsze - po kolei. Niestety, bo ten nowy chłam emitują także o 10.30 i 13.30(P2).

ocenił(a) serial na 8
jan_niezbedny0

Żenujące jest to ograniczanie czasu antenowego dla prawdziwego ŚwK kosztem reklam o 19.30.

ocenił(a) serial na 9
TradycjaPrzyszlosc

niestety polsat jest wyjatkowo głu** zeby na to wpasc,wola puszczac chłam dla niedorozwinietych,chyba sie nie doczekamy tej chwili tak sobie mysle.

ocenił(a) serial na 8
damianho15

Wystarczy wydłużyć czas antenowy o 5-25 min. i spokojnie można puścić powtórki. Oglądalność będzie 2 razy wyższa, a Polsat zarobi 2 razy więcej z reklam.

ocenił(a) serial na 9
jaroslaw_kaczynski

no własnie powinnni przedłuzyc i puscic te najstarsze odcinki ale po kolei.

użytkownik usunięty
jaroslaw_kaczynski

nie sądzę żeby oglądalność była wyższa, bo o tej porze nadają wiadomości na TVP1, a poza tym starzy 'kiepscy' wałkowani od 10 lat już się ludziom trochę przejedli.
dochody z reklam też się nie zwiększą, bo dłuższe odcinki będą emitowane kosztem czasu reklamowego, więc polsat tylko na tym może stracić.

ocenił(a) serial na 9

hah załoz sie ze bedzie wieksza ogladalnosc i to o wiele,starzy kiepsy nie byli puszczani na polsacie o 19.30 juz dawno,po kolei.

twoje rozsądne i rzeczowe argumenty w rozmowie z "obrońcami krzyża" rozbiją się niechybnie o mur ignorancji i ciemnoty :]

a wystarczyłoby, żeby sobie dzieciarnia nagrała te stare odcinki, przez ostatnie kilka lat Polsat pokazał chyba wszystkie
stare odcinki i to po parę razy - już dawno mieliby je wszystkie na płytach i mogliby nawet cały dzień je sobie wałować.

damianho15

Ja podejrzewam, że Polsat celowo nam wciska nowe odcinki (300+) i będzie to robił tak długo, aż nam się one spodobają. Ja oczywiście głupi nie jestem.
PS. Na ATM Rozrywka również lecą wyłącznie z przedziału 300+.

ocenił(a) serial na 9
Ferdas_2

niestety,ja tego nie zamierzam ogladac kiedys im sie to znudzi zobacza wyniki ogladalnosci i wtedy puszcza najstarsze odcinki,tylko cierpliwosci..

ocenił(a) serial na 9
Ferdas_2

na ATM teraz są 300+ ale lecą po kolei od pierwszego do ostatniego odcinka więc to chyba normalne,za około miesiąc dojdą do ostatniego odcinka i pewnie znowu zaczną puszczać od początku,podobnie jak robi to Polsat 2

Znawca kina

i wtedy zacznijcie sobie nagrywać starocie.
nagracie wszystkie i będziecie sobie oglądać cały dzień na okrągło.
i przestniecie, mam nadzieję, marudzić, jak Jasio przy wieczornej kaszce.

ocenił(a) serial na 9
manning

ja oglądam i stare i nowe.

ocenił(a) serial na 9
Znawca kina

także nie do mnie te teksty magisterku.

ocenił(a) serial na 8
Znawca kina

ATM Rozrywka to nie jest przypadkiem kolejny program, po Ipli, ATM-u? Tak mi przyszło do głowy.

ocenił(a) serial na 8
TradycjaPrzyszlosc

Tak, kolejny komercyjny gniot.

ocenił(a) serial na 8
PolakPrawdziwy

Normalna telewizja. Plus za pokazywanie wszystkich odcinków ŚwK po kolei w pełnych wersjach!

ocenił(a) serial na 9
jaroslaw_kaczynski

Oczywiście wielkie brawa dla nich bo dają codziennie po dwa odcinki,również w weekend czyli razem 14 odcinków tygodniowo !

ocenił(a) serial na 9
manning

to kiedy polsat puscił po kolei odcinki 1-200 dobre pare lat temu..