6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113048
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

ja mogę, czasami jest niezly schiz, ale muszę przyznać że najlepiej się go ogląda z kimś kto nie może znieść tej głupoty haha :) sam nie mogę uwierzyć do dzisiaj, że był np. taki odcinek w kórym emeryci czekali z otwartymi buziami na manne z nieba, a potem Ferdek z synem sprawdzili w gazecie (?) gdzie następnym razem będzie "dawało"...

użytkownik usunięty
kpp

JA NIE ROZUMIEM WAS LUDZIE!!!
KURWA TEN SERIAL PRZEDSTAWIA WIĘCEJ PRAWDY O POLAKACH NIŻ WSZYSTKIE INNE FILMY, KSIĄŻKI i GAZETY!!!!
PRZECIEŻ CHYBA KAŻDY WIE ŻE TU JEST POLSKA I TU SIE PIJE!!!
KAZDY WIE ZE JAK POLAK GLODNY TO ZLY, A JAK ZJE TO MU SIE ROBIC NIE CHCE!!!
WKONCU POPATRZCIE NA SIEBIE SAMYCH I ZASTANOWCIE SIE, CO WY TU WYPISUJECIE.....KURWA NIE WY JESTEŚCIE OD TEGO ŻEBY OCENIAĆ TEN FILM. BO PODEJRZEWAM ŻE AKTORZY KTÓRZY W NICH GRAJĄ MAJĄ LEPSZE FURY I DUŻO WIĘCEJ KASY NIŻ WY....dlatego nie komentujcie!!!
TO ONI DOSZLI DO CZEGOŚ W ŻYCIU I NIE MUSZĄ KORZYSTAĆ Z JEBANEGO INTERNETU ŻEBY SIE WYPOWIADAĆ NA JAKIKOLWIEK TEMAT!!!

ocenił(a) serial na 7

Ja uwazam ze ten serial jest zajebisty, ale zeby pisać "KURWA TEN SERIAL PRZEDSTAWIA WIĘCEJ PRAWDY O POLAKACH NIŻ WSZYSTKIE INNE FILMY, KSIĄŻKI i GAZETY!!!!" to raczej przesada. Powiedz. Czy goniła cie kiedyś pizza, albo twoja babka w kosmos leciała, a moze kosmici cie zapłodnili :P ??

ocenił(a) serial na 10
Szajba

a no wlasnie, ten serial nie jest taki przyziemny że tylko chlanie i bida

Szajba

To jedyny serial w tv w którym ubiór i zachowanie bohaterów nie odbiegają od normalności.