6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113093
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

gdzies wyczytalem ze odcinki z Ziemowitem Kiepskim niespodobaly sie wielu fanom serialu a glupi rezyserzy oczywiscie postanowili nie krecic z nim juz wiecej by nie stracic publicznosci, nie wiem czy to prawda ale idzcie sie leczyc KU**A on byl zajebisty i mogl zastapywac waldusia gdy odszedl ale nie nie bo fanom debilom sie to by nie podobaly hahahaha jak on jest super i jak moze wam sie nie podobac a taka debilka ta nowa sasiadka co byla w jednym odcinku to do niej jakos nic nie mieliscie

gowniany serial teraz, ziomka juz nie chce bo za pozno, pewnie sie zmienil i nawet jesli bylby to co to by dalo juz ;/ do 2005 mogli go dac jak Ferdek gral dobrze a teraz to bez komentarza.

Modle sie aby zdjeli serial z anteny, jak takie cos moze cieszyc sie popularnoscia jak to smieszne juz nie jest, tego juz sie nie zmieni i dalej bedzie nudny ;/

reaster

jeszcze to "Powstało 900 odcinków serialu." hahahahauahahahAhahahh zmiencie to w ciekawostkach buhahaha, nie znosze takich ludzi co edytuja po swojemu bo im tak sie podoba, myslcie troche!!!

ocenił(a) serial na 10
reaster

Zgadzam się w 100%. Ziomek był w porzadku- KURCA
A. Grabowski w nowych odcinkach gra fatalnie, jeszcze z tą peruką i różowym sweterku- no bez komentarza.... w dodatku wszystko to naciągane, przypomnijcie sobie takie odcinki jak w ogóle pamiętacie jak "Właściciele" czy "Wio" i wiele innych.
Ten Serial umarł już w połowie 2005 roku...
ŚWK 1999-2005

użytkownik usunięty
Himmler

Ziomek to była porażka, totalne nieporozumienie, marna imitacja Waldusia.
Bardzo dobrze, że odszedł z serialu bo był w ogóle nieśmieszny.

ocenił(a) serial na 8
reaster

tak ziomek to bylo nieporozumienie. wogole odstawal poziomem aktorstwa od reszty.

reaster

jak wy mnie niektorzy wkurzacie!!! TO NIE BYLA ZADNA PODROBKA WALDUSIA!!!!! Tylko kuzyn ich!! Waldus ciagle jeszcze wtedy w Kiepskich byl!!

CO WAM SIE TAK W ZIOMKU NIE PODOBA CO?? Przez was teraz kur*a kreca takie nowe, nudne odcinki, bo gdybyscie inaczej ocenili Ziomka (wiekszosc pozytywnie), to na pewno rezyser zdecydowalby sie nakrecic wiecej odcinkow z nim, a kto wie, moze bylby nawet stalym aktorem w Kiepskich, tego nie wiem.

NIECH ZDEJMA TEN GLUPI SERIAL Z ANTENY, jest teraz taki nuuuuuuuudny i glupi.

ocenił(a) serial na 9
reaster

"jak wy mnie niektorzy wkurzacie!!! TO NIE BYLA ZADNA PODROBKA WALDUSIA!!!!! Tylko kuzyn ich!! Waldus ciagle jeszcze wtedy w Kiepskich byl!!"

Te następne odcinki z Waldusiem to były powtórki.

Ja tam do Ziemka nic nie miałem (najbardziej lubiłem jak śpiewał Baśkę przed lustrem :), ale jego głównym problemem było to, że miał od razu zastąpić Waldka, a, jak powiedział Al, jego nie da się łatwo zastąpić. Dzisiaj pewnie by został. Choć fajnie by było gdyby jednak kiedyś wrócił. Dałoby to dużego kopa serialowi, no i Ferdek miałby z kim planować interesy (takich właśnie odcinków brakuje).

reaster

Ja się w ogóle zastanawiam jak wy możecie oglądać takie idiotyzmy. Nie dziwota później że się Niemcy i Amerykanie pytają czy mamy kolorowe telewizory i komputery :|