6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113059
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

najstarsze po kolei od 1 do 200? bo te z 2006 i 2007 i yoki to non stop puszczaja te starsze to z rzadka, jak juz to na innych kanałach.czy sie nie doczekamy?

ocenił(a) serial na 8
damianho15

Niestety, puszczają, ale tylko na Polsat 2 o 13.30 i 23.00.

ocenił(a) serial na 9
stefanburczymucha

to raczej malo wygodne godziny,chodziło mi o polsat zeby puscili o 19.30 po kolei - marzenie.

damianho15

Kiedyś tak puszczali. Teraz szkoda im czasu antenowego. Odcinki trwają od 18 do 45 min. plus 5 min. reklam. Ja bym objerzał wszystkie odcinki w normalnej kolejności, łącznie z 2 specjalnymi.

ocenił(a) serial na 9
ludek_kiepski

własnie ja tez,odcinki yoki trwaja po 20 minut o niektore okila po 35 takze latwiej im puszczac te badziewia yoki,powinni przedłużyć czas do 20.10 albo na czas kiepskich nie puszczać reklam.

ocenił(a) serial na 8
damianho15

W Wigilię będa lecieć 2 kapitalne stare odcinki - Cicha Noc i Lolek, a w Sylwestra 2 kapitalne inne stare - Wielki Bal i Sylwetser bez Granic. W całości!

ocenił(a) serial na 10
Philippes

Odcinki Świąteczne są też w ten weekend, a w Nowy rok jest Happy New Year.

ocenił(a) serial na 10
alekwas

Ten ostatni to mogli sobie darować.

ocenił(a) serial na 9
piotrpwl

no bo to yoki,ale nie jest zly.

damianho15

Pozostaje Polsat 2.

ocenił(a) serial na 9
ludek_kiepski

godz emisji kiepskich w polsacie 2 to kpina.

ocenił(a) serial na 8
damianho15

Na ipli możesz sobie oglądnąć wszystkie on-demand. Ipla to teraz co prawda totalny chłam przez wyjątkowo chamskie reklamy, więc polecam jakąś starą wersję (albo linuxową).

BTW: Jak ostatnio zobaczyłem w odc. 195 "Kiepską" wersję tego niedoroba Wojewódzkiego, o mało się nie udusiłem. Ten serial rządzi, to znaczy rządził.

ocenił(a) serial na 9
blindsniper

wiekszosc starych odcinkow jest na youtube i to bez reklam.

ocenił(a) serial na 10
damianho15

Oglądanie w necie to nie to co w tv.

ocenił(a) serial na 6
ludek_kiepski

jest jeszcze ATM Rozrywka o 16 i 23

ocenił(a) serial na 10
matimat17

Mało kto ma ten program.