jak to jest, ze oni dalej to kreca? przeciez skoro to robia to JAKOS musi im sie to kalkulowac. tylko jak? kto to oglada? rozumiem, gdyby jeszcze to byl drugi slabszy sezon, no ale ten serial lezy od paru dobrch lat... pomyslow na to nie ma, I tak jeszcze podziwiam za to, ze nawet na sile sa w stanie zrobic jakikolwiek watek na odcinek. ludzie od kilku lat narzekaja na kazdy odcinek po kolei, a I tak ogladaja? cos to jakies dziwne jest. ja obejrzalam kikanascie jakichs nowszych odcinkow, teraz juz ich kijem nie tykam, tylko stare moge ogladac. nowych sie ogladac po prostu nie da, w trakcie tych nowych ktore widzialam nie usmiechnelam sie ani razu.
Bo i z czego się tu śmiać - że zamienili najlepszy sitcom w stypę, a widzów traktują jak PRL-owska władza konsumentów, na zasadzie: jak nie ma w sklepie nic, to rzucimy byle co - i tak łykną.
lykna, I to jak mlode pelikany. I to jest wlasnie najsmieszniejsze - niemal KAZDY(albo przynajmniej zdecyodwana wiekszosc) fanow kiepskich narzeka na nowe odcinki. na kazdym forum,wszedzie doslownie. a I tak dalej to ogladaja. widac narod jeszcze psycicznie z komuny nie wyszedl. bo jak to inaczej wytlumaczyc? 'nie chcem, ale muszem'? moze czekaja na to, ze z odcinka na odcinek nastapi cudowna poprawa I serial nagle bedzie smieszny I ciekawy jak dawniej? nie wiem, kompletnie tego nie rozumiem.
Akurat ostatnio lecą stare odcinki ok 16:00 na ATM Rozrywka.
I już wiem dlaczego dawno temu ten serial nie zrobił na mnie wrażenia, a teraz jestem wielkim jego fanem i w zasadzie w TV oglądam tylko to. Po prostu były beznadziejne. Nowsze odcinki są o wiele lepsze niż pierwszy i drugi sezon.
coz, kazdy ma inny gust. wedlug zdecydowanej wiekszosci widzow(z tego co zauwazylam) z nowych odcinkow nie da sie smiac ani bawic ;)
a ile ty naliczyłeś tych forów, bo ja aż jedno i znane jest gównie z tego, że siedzi tam grupka malkontentów wzajemnej adoracji, którym wiecznie coś się nie podoba w nowych odcinkach, a główny moderator jest rasistą i ksenofobem. napisz coś pozytywnego nt. nowych odcinków, albo samego reżysera, to długo tam nie zabawisz.
nie chodzilo mi o jako taie fora w calosci poswiecone serialowi, ale glownie np. fora wielotematyczne, gdzie jak cos ktos napisze o kiepskich to od razu fala narzekan. poza tym, np. to na filmweb'ie I to o ktorym mowisz. czytam je od jakiegos czasu I z twoja opinia o userach tam sie zgadzam. coprawda sama uwazam ze nowe odcinki to badziew, ale jak widze ja sa traktowani ci co na ich temat powiedza cos pozytywnego to az lapie sie za glowe. I to glownie przez moderatorow, ktorych zachowania nawet nie wiedzialabym jak skomentowac.
ten temat jest niby nie o tym, ale jak juz pytales to odpowiedzialam(jestem kobieta, nawiasem mowiac).
no myśl, myśl, Einsteinie :]
dlaczego komercyjna stacja ciągle puszcza w prime środowym Kiepskich ? dlaczego ciągle powtarza o 19:30 Kiepskich ?
myślisz, myślisz i nie rozumiesz ?
oglądalność, kierowniku.
jak jest oglądalność, to się produkujej i puszcza.
jak nie ma oglądalności, to się nie produkuje, a zatem i nie puszcza.
jesli Polsat nadal produkuje i puszcza Kiepskich - oznacza to, że jest popyt na ten towar.
a biorąc pod uwagę sposób w jaki Polsat zaczął Kiepskich lansować i promować [niespotykany dotąd w stos. do tego serialu],
można mniemać, że Kiepscy są sztandarowym produktem tej stacji i zyskują coraz to nowych konsumentów.
nie łudź się, stacja komercyjna, to nie TVP, gdzie się kręci KLany i Śmany, bo grupa ziomali na tym zarabia.
Polsat pokazuje to, na co jest popyt i na czym zarabia.
zatem, twój pojedynczy gust i gust nawet stu internetowych trolli, którzy robią sobie dobrze jadąc po Kiepskich - nie ma tutaj
znaczenia. jesteście wysepką na morzu ludzi, którzy w środę włączają Kiepskich i robią im oglądalność. bo chcą, bo lubią, bo
to kupują.
a wy... no cóż, wiecie gdzie są drzwi - o tam, i zamknijcie z drugiej strony, z łaski swojej. nikt za wami płakać nie będzie.