6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 113094
5,3 13 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Nie rozumiem skąd się wziął rzekomy sukces tego oto serialu. Żarty bynajmniej na najniższym z niskich poziomów. W fabule nic szczególnego. A prezentacja polskiej rodziny bynajmniej nie zasługuje na pochwałę....Polaów portret własny:(((

ale masz wymagania, nie oglądaj! nikt ci nie karze!

ocenił(a) serial na 10
Yokichi

Widac brak Ci poczucia humoru. A to +Polakow portret wlasny + juz gdzies slyszalem u ktoregos z krytykow wiec nie wiem czy masz wlasne zdanie czy tylko powielasz to co inni powiedzieli. Kazdy film polski to w jakis tam sposob nasz portret wlasny i nie ma sie czego wstydzic.
Oczywiscie, ze masz prawo okreslic czy Ci sie film podoba czy nie.Mi sie podoba.

ocenił(a) serial na 7

Owszem, co do tego humoru niskich lotów to się zgodze ;P. Uważam jednak że czasem dobrze jest się tak oderwać od szarej codzienności i szczerze pośmiać z tego rodzaju komedii :D:D. Serialowi temu można zarzucić wiele, ale tego że nie rozbawia do łez na pewno NIE :D:D:D:D
Kurde no :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10

tO jeSt sUuUper!!!!! a Walduś cycO wogóle wymiata ;DDD buahhah ;]] pOzdrO :*

ocenił(a) serial na 10
emila

no masz racje ten Waldus to najlepsa postac w serialu kiepscy.np.Ferdek mówi:i wtedy ten nauczyciel kazal mi wyrzucic plastusia.A Waldus :jakiego platfusia?

ocenił(a) serial na 10
emila

no masz racje ten Waldus to najlepsa postac w serialu kiepscy.np.Ferdek mówi:i wtedy ten nauczyciel kazal mi wyrzucic plastusia.A Waldus :jakiego platfusia?