nie byla az tak widoczna w zadnym innym serialu jak w kiepskich,chodzi o poziom,ktory byl bardzo wysoki praktyczne przez caly okres okila,no moze te odcinki juz bez waldka i babki sa minimalnie gorsze ale tez sa fajne,potem odcinki yoki w latach 2008-2010 jeszcze szlo ogladac byly to juz gorsze odcinki niz ktorekolwiek okila ale wmiare przyzwoite,od 2010 to juz dno poziom jest bardzo niski duza w tym zasluga yoki jolaski i nowego waldusia wiec apeluje o to:http://www.youtube.com/watch?v=tE0zbSTKPqo ,przylaczycie sie? i nie ogladajmy nowych odcinkow dzieki temu ogladalnosc spadnie i wszyscy ludzie co rzadza kiepskimi beda musieli cos zmienic.
jak oglądalność drastycznie spadnie, to serial zejdzie z anteny i raczej nie będą mieli okazji żeby myśleć co by tu zmienić
biznes jest biznes, polsat nie jest organizacją non-profit, jeśli produkt przestaje na siebie zarabiać - wylatuje.
yoka dostanie zlecenie na reżyserię jakiegoś nowego serialu tvp lub tvn, sobiszewcy zajmą się spektaklami i tyle.
nas widzów i tak wszyscy mają w dupie, śmieszy mnie zawsze jak ktoś organizuje jakieś śmieszne petycje i myśli że to coś da.
mimo to życzę powodzenia w walce z wiatrakami.
Przecież wiesz, że to nie polega na tym, aby ''robić to jak najlepiej'', lecz dla utrzymania zysku. Jest wystarczająca oglądalność, więc kręcą dalej serial. Kiepscy są obecnie ''perełką'' Polsatu, prawdopodobnie jedyny serial komediowy, który jest w emisji od tylu lat i mimo słabszych nowych odcinków, nadal ma satysfakcjonującą oglądalność, przynajmniej dla producenta i stacji telewizyjnej. Inne tego typu produkcje padły - Rodzina Zastępcza Plus (w 2009 roku Polsat już wiedział, że nie wznowią realizacji) czy Daleko od noszy - była w emisji 4 seria ''Daleko od noszy 2'' ? Raczej nie, bo zdjęli serial w grudniu 2011.
Kiedyś się na pewno skończą, bo aktorzy i ekipa żyć wiecznie nie będą. Serial ma się o wiele lepiej z oglądalnością, niż w roku 2011. Z bodajże 2 mln (jesień 2010 - 2011) oglądalności podniosła się do 3 mln, a warto zaznaczyć, że 3 mln widzów w dobie oper mydlanych, to fantastyczny wynik.
Od wiosny 2012 są emitowane codziennie powtórki starych odcinków, które wpływają na widownię nowych - po starym odcinku ludzie często automatycznie oglądają nowy.
moge mylić się co do imienis i nazwiska, ale bedziecie wiedzieli, o kogo chodzi, zapomniałem po prostu dokłafdnie jego danych osobowych.
Jose Iglesias Vigil. Poza ''Na dobre i na złe'' pracował także nad serialem ''Plebania'', nowym ''Wszystko przed nami'' i ma na koncie parę etiud.
to musi byc facet co kiedys krecil serial komediowy,a nie obyczajowke,zreszta marzy mi sie zeby wrocil okil ale to chyba niemozliwe.
Powrót Okiła jest aktualnie niemożliwy, ponieważ z początkiem roku 2008 nie pracuje już dla ATM, zaś Tako Media nie zajmuje się produkcjami typu ''Świat według Kiepskich''.
Jak dla mnie to w sumie Yoka nie był zły, był nawet dobry, momentami bardzo dobry, ale do momentu, gdy zaczął forsować te swoje koncepcje tak radykalnie - dopiero przyjście Waldka i Jolasi pociągnęło tak naprawdę zdecydowanie ten serial w dół i to nie dlatego, że są tacy słabi, ale dlatego, że w ogóle dziś nie pasują do serialu - taka rzecz przyszła mi do głowy.
"Nowy" Waldek jest strasznie irytujący. A raczej Żukowski gra jakoś tak sztucznie.
Stary Walduś momentami też mnie denerwował, ale to tylko momentami. Poza tym był bardziej naturalny, a ten to jakaś porażka. Te jego histerię, albo wieśniacka pomarańczowa kurteczka...
Masz tyle czasu, by siedzieć cały dzień na forum :) Wszedłem ze 2-3 godz. temu, to tesh byłeś. Kilka miesięcy temu równiesh :] Chcesh tu coś udowodnić :]
"Manning KING i zwycięzca, miło że to wreszcie przyznaliście :]"
"to dowodzi jednego - ze mną NIE MOŻNA wygrać w polemice, jestem od was lepszy, mądrzejszy i
po prostu bardziej zdolny i elokwentny :]
Nie da się mnie pokonać w dyskusji - można jedynie usuwać moje posty."
http://www.filmweb.pl/serial/%C5%9Awiat+wed%C5%82ug+Kiepskich-1999-87947/discuss ion/Manning+KING+i+zwyci%C4%99zca%2C+mi%C5%82o+%C5%BCe+to+wreszcie+przyznali%C5% 9Bcie+%3A%5D,2058164
Ewidentny nolife.
Ciekawe czy rzeczywiście będzie tak non stop siedzieć na wszystkich forach Kiepskich - a przynajmniej najważniejszych. Ja wchodze raz na miesiąc i mi wystarczy.... ;]
Jest jeszcze inne życie - prawdziwe, niż te co mają młodzi w internecie.
To już nie chodzi o częstotliwość wchodzenia na to forum czy inne, tylko o zachowanie. Jeżeli ktoś wali takie teksty, jak te które powyżej zacytowałam to musi mieć coś z głową.
jak ktoś usuwa normalne, merytoryczne posty, to musi miec coś z dupą.
albo z macicą.
moje posty są reakcją na takie zachowanie. jak ci się nie podobają, to ich nie pompuj.
ale nie umiesz - musisz wejść i napisac, jak bardzo nie chce o tym rozmawiać.
Jak zapisujesz się na jakieś forum, to postaraj się o pozycję moderatora na nim. Wtedy bendzież żondził ;]
nie będę ci się z niczego tłumaczył :]
sądź sobie, co chcesz, ja ci tego ani nie potwierdzę ani temu zaprzeczać nie będę, bo
mnie, po prostu, nie interesuje, co sądzisz o mnie.