PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37271
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Taa, macie ale comu jeszcze możemy zrobić.....??

ocenił(a) serial na 10
Ivona

chodziło mi: macie rację :)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>...

DAMIANO_7

Jesli ma ktos napisy do wszystkich serii tego serialu bardzo prosilbym o wyslanie na maila cookie11@wp.pl bede bardzo wdzieczny:)

użytkownik usunięty

Nc nie pozostaje oprocz pisania nadal do nich ;P ;D...

ocenił(a) serial na 10

A oni w kółko to samo odpisują... Ktoś ma już e-mail do działu programowego?? Bosie jakoś doprosić o niego niemoge.....

użytkownik usunięty

Tak to wszystko czytam i czytam i mam swoje zdanie :] Mi to obojetnie o ktorej puszczaja bo na kompie mam cała serie 3 i z tekstem. I szczerze to z tekstem jest lepiej bo słychac prawdziwe głosy aktorów i nie zostają ominięte zadne zwroty.. a nie tak jak lektor opuszcza.. sciągnijcie sobie chociaz jeden odc. a pozniej obejzyjcie sobie w tv i zobaczycie róznice.. ale jest jeden plus co do lektora.. nie trzeba skupiac sie na czytaniu tylko mozna zobaczyc ruchy i zachowania bohaterów ;) obecnie jestem na etapie ściągania 4 seri i obejrzałam 4 pierwsze odc. i dzisiaj obejrze 5.. to tak na marginesie :] aa i nie powinniscie sie przejmowac godzinami emitowania tylko tym ze skonczy sie the O.C. po 16odc. 4 seri.. podobno słyszałam ze jest szansa ze inna wytwórnia przejmie ten serial.. ale to moze plotki.. pozdrawiam fanów the o.c. ;]

użytkownik usunięty

Dobra co do kontynuowania tego serialu przez inna stacje jestem bardzo przeciw... wiem ze serial jest wyjebisty lub jak kto woli zajefajny ale skoro wb skonczylo serial to po co go na sile kontynuowac... wiadomo ze inna stacja to i inne pomysly na bohaterow... chceie by powstala now moda na sukces...??????? bardzo Żałuje ze to koniec ale nic poradzic nie mozemy a zbytnie ciagniecie serialu go psuje... wiec ja jestem stanowczo przeciw kreceniu nowych odcinkow przez inna stacje (bylo by to okropne i niech lepiej nawet o tym nie mysla) a nawet jak wb chcialo by zrobic nastepna serie to i tak nie bedzie juz takie posdmaku jak 4 serie pod rzad... niech zostanie juz ta 4 i nie wiecej... ;) masz caa 3 serie a 2 i 1 tez???? nagraj i przyslij mi!!!! ;P

użytkownik usunięty

Nie mówie ze jak moda na sukces.. ale chociaz te 5 seri po 25 odc. ale to sie jeszcze zobaczy czy definitywnie koniec. Nie mam 1 i 2 seri ;] ale zastanawiam sie nad kupnem.. tylko szczerze nie lubie powracac do przeszłosc ;] pzdr.

użytkownik usunięty

Paulli??? jak to nie lubisz powracac do przeszloasci??? nie czaje bazy!!!! ja czekam az siostra ktora mieszka w irla=andi bedzie miala internet ... poprosze ja i ona mi sciagnie... wiem ze pasozyt ze mnie ale coz... tak bywa ;P.... a co do tych argumentow to nie wiem... Ivona zostala juz odstrzelona i ja tez powoli odpadam bo przestawilem sie na tryb wczesno poranny... ;( ale nadal pisze do nich

ocenił(a) serial na 10

Chodzilo o inny kanal telewizyjny - The CW, ktory mial odkupic prawa do serialu od Foxa... sprawa bardzo szybko upadla - w zwiazku z czym wyemitowano 16 odcinek 4 serii, ktory calkowicie rozwial nadzieje... badaj 3 czy 4 odcinki ostatniej serii zostaly nakrecone po decyzji Foxa o zakonczeniu serialu i braku mozliwosci przejecia przez inna siec - zostaly zrealizowane tak aby zakonczyc perypetie bohaterow...

ocenił(a) serial na 10

no msasz rację z tym że z tekstem jest lepiej i z tym , że nie zawsze:) też czasem mam problemy z obserwowaniem ruchów bohaterów.
P.S. mam już gdzieś TVN, ściągam 3 sezon właśnie.
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10

Jeśli chcemy żeby serial został przesunięty na późniejszą godzinę trzeba to odpowiednio argumentować np.: Można napisać, że jak wiadomo serial jest adresowany do ludzi młodych (młodzieży jak kto woli),a niestety o godz. 14:00 większość z nas jest w szkole, a godziny kiedy lecą powtórki nie wszystkim odpowiadają.

ocenił(a) serial na 10
cichacz777

Jeśli myślisz, żę tego nie robiliśmy to się mylisz:)

użytkownik usunięty
Ivona

Wiem ze to robicie... ale zaraz jak se sciagniecie odcinki to juz tego nie bedziecie robic...

ocenił(a) serial na 10

nie zrozum mnieźle Ale dlaczego ty sobie nie ściągniesz?

użytkownik usunięty
Ivona

Wiem... chetnie bym sciagal... ale siora by mnie zabila za nastepny sciagany serial... sciagam juz lost i vm.... pozatym ona tego nie znosi... czekam az siostra ktora w irlandi mieszka bedzie miala neta bo ona mi sciagnie wszystko w exclusiv wersji z napisami, nagra i mi przysle... pasozyt ze mnie wredny nom ale tak bywa... ;DD

ocenił(a) serial na 10

He He, nie przejmuj się ja jestem podobna. Moje emule jet już całe pełne więc nagaduje koleżnake żeby sciagała mi pare filmów bo moje emule się coś popsuła a ona mi uwierzyła, wiem jestem wredna.
widzisz jesteśmy razem i przynajmniej masz siose w Irlandii:)

użytkownik usunięty
Ivona

Wiec jeszcze taki zly nie jestem... ;D moja koleznaka wprawdzie sciaga oc ale w strasznie okrojonej wersji i dlatego wole poczekac na siostre z irlandii... emule sie cos popsulo..???? hehe

ocenił(a) serial na 10
cichacz777

A im napisałem bardzo podobną treść o której mówisz i mnie olali

mam pytanko do paulli lub do kogoś innego, kto ściąga 4 serie: otóż mam ściągnięte pierwsze 3 serie, ale 4. nie ma w emulu w angielskiej wersji, macie może linka do torrenta lub bitcometa???? pzdr :)

ocenił(a) serial na 10
astek808

Ja też bym ściągał 1 2 i 3 serie ale stary sie za bardzo burzy bo jego zdaniem "te głupstwa mi nie pomogą w nauce" --- a co go to obchodzi??!! I WEŚCIE TU STARYCH ZROZUMCIE...............

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

popieram
Rodzice są jak nietoperze. Nic nie widzą, nic nie słyszą a jednocześnie wszystkiego się czepiają !!

użytkownik usunięty
Ivona

U mnie to tam mama sie tak nie rzuca... dzis mialem egzamin gimnazjalny i jakos nie krzyczala wylaczaj te seriale i ucz sie do egzaminu hehe ;DD

użytkownik usunięty
astek808

To znowu ja ;] jestem z powrotem.. miałam formata i przez weekend nie mialam kompa.. ale naszczescie mam wszystkie filmy :] wiec jesli chodzi o 4 serie to ściagam z emule ale jakis czas temu znalazłam stronke gdzie byly linki do odc. the o.c. Obecnie mam sciagniete 10 odc. ale sciagam nastepne :] i powiem szczerze ze brakuje mi Marissy.. jakos tak dziwnie bez niej ale ogolnie 4 seria jest swietna :] polecam.. a i jeszcze jedno ktos cos napisał o VM podobno za rok ma byc 3 seria..

ocenił(a) serial na 10

Hej, wysłałam im kilka wiadomości, ale odpisali mi to, co Wam. Kiedy ich doprosimy będzie za późno - przecież nie emitują 4 sezonu. Ja oglądam niestety tylko 30 minut, bo wracam ze szkoły o 14.30, ale próbuję się skapnąć, o co chodzi w danym odcinku. W każdym razie teraz weekend majowy, trochę wolnego, więc pooglądam odcinki w całości ;) Nie ma co się kłócić z TVNem, oni i tak nie wysłuchają ;(

ocenił(a) serial na 10
mychalinq

dokładnie, typowe TVN.
Do mateusza.pb: hej, moja siora też pisała test, wynik jest taki, żę jak się do niej zbliżam to rzuca we mnie czym popadnie. Niewiem czemu ale rozumiem to jakie zachowanie przejściowe...Boże co będzie jutro.....ona nienawidzi przedmiotów ścisłych....
nie no kompletnie zmieniłam temat:P

użytkownik usunięty
Ivona

zmiana tematu i taka odskocznia od the o.c. ... wiesz to takie przejscowe nie jest, za dwa dni jej minie... ja jeszcze przedmiotami nie rzucalem a powinienem bo humanistycznego boje sie najbardziej i zauwazylem ze glupie bledy popelnilem... ciekawe jak jutro bedzie... zyczcie mi szczescia a ja nie dziekuje... twojej siostrze tez zycze szczescia... ;PP ;DD a tak btw to tvn robi se juz z nas jaja...

ocenił(a) serial na 10

taa znowu moja siora bała sie dzisiejszego dnia, niewiem jaka jest teraz w chacie bo w szkole jestem ale wole nie myśle. Napewno poszło Ci dobrze:)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

E tam gimnazjaliści wcale nie mają tak tragicznie z tymi testami. Już gorzej będzie jak trzeba będzie pisać maturki ( matma niejest obowiązkowa!!!!!!!!! ), wtedy to się dopiero każdy będzie dygał bo od tego testu zależy nasza przyszłość niestety.....

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Hey, co było dziś w życiu na fali???? słyszałam, żę coś ciekawego a ja jak zwyle nie oglądałam>:

użytkownik usunięty
Ivona

W dzisiejszym oczywiscie Kathlin rzadzi.... kocham ta postac, byly jej urodziny ale Juju zapomniala a marissa nadal gada ze chce poznac blizej siostre... Juju urzadza w koncu urodziny Kaithlin ale w domu ojca Summer... i teraz najlepsze - Seth sie zjaral trawka, potem Ran go cucil i zaprowadzil na rozmowe z jakims tam kolesiem z Browna... Summer byla na tej rozmowie i calkiem dobrze jej poszlo ale Seth szedl w strone sali ale uciekl i poszedl na urodziny Kathlin... Kaithlin wkurzyla Marisse bo dowiedziala sie ze Johnny i Kaithlin ten tego.. na urodzinach Kathlin sklamala ze bzykala sie wlasnie z Johnnym.... To taki wielki skrot odcinka no i jeszcze to ze Juju chyba rozstala sie z ojcem Summer... a egzamin gimnazjalny z matmy byl latwy nawet... a tak btw to ja juz bede mial maturke z matmy obowiazkowa....

ocenił(a) serial na 10

He He ciekawe było wczoraj noi i dziś też, Seth sie chyba uzależnił, chyba, że go summer urauje, ale niezłe szczela gadki jak sie nacpa :P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

A ja dzisiejszego odcinka nieoglądałem niestety i chciałbym się dowiedzieć co dziś się działo ciekawego????

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Ja tez nie ogladalem i jutro czeka na mnie powtorka ale wiem tylko ze podobno Johnny dath... R.I.P.

ocenił(a) serial na 10

No ja też zdążyłem się dowiedzieć że Johnny zginął, ale jutro na powtórkę niechce mi się wstawać choćby mnie siłą z łóżka ściągali niestety nie dam rady...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Ja nie moge ogladac o 14.00 to zostaja mi powtorki na ktore wstaje... ;D

ocenił(a) serial na 10

Mało kto ogląda ten serial o 14 no chyba że ma taki plan ułożony że wcześnie kończy ( przed 14 ). Ja na szczęście jutro mam skrócone lekcje i sobie jutro akurat odcinek obejrze, bo normalnie to go tylko raz w tygodniu moge oglądać...

użytkownik usunięty

Niestety w dzisiejszym odc. zadzwoni matka Johnny'ego i powie ze zmarł.. ;/ szkoda bo bardzo lubiłam ta postac :] zreszta nawet przystojny był ;) no i przyjedzie kuzynka Johnny'ego ktora pozniej bedzie z ktoryms z bohaterów filmu ;] no i Marrisa niestety tez bedzie z kims.. ;/ z ktoryms ze złych bohaterów. ehh to tyle ;]

ocenił(a) serial na 10

Heh no szkoda, że zmarł. Marissa będzie z Volchockiem, niewiem czy ty nie chciałaś mówic czy nie wiedziałaś, jak nie chciałaś to sorry :/

Ivona

Siema wszystkim!!
Do dupy że Życie na fali leci o 14.Ja moge oglądać tylko w środe,czwatek i piątek.Zawsze trace odcinki z poniedziałku i wtorku.Powtórek nie chce mi sie oglądać.Szkoda ze Joohny umarł.Aż mi sie płakać zachciało..
Czekałam na Życie na fali od wakacji i jestem cholernie ciekawa co sie w serialu dzieje.Ale niestety to nie zalezy to odemnie.
A i jeszcze jedno.Słyszałam ze Marissa umrze.Kiedy to będzie i czemu.
Pozdroo:**

ocenił(a) serial na 10
Paulina_1108

Dzisiejszy odcinek był troche nudnawy. Ryan i Marissa już nieumieją z sobą dogadać i pewnie niedługo sie rozejdą... Zobaczymy co będzie dalej ale walentynki już za nami...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Ja moge o 14.00 ogladac tylko w piate atak ogolnie to wstaje rano i ogladam poranne powrorki.... tak btw to ja nienawidzilem Johnnego a Marissa do dupy ze z Volchokiem bedzie... ale Rayn przynajmniej znalaz se fajana dziewczyne... heh... siostra cioteczna Johnnego jest cool...

użytkownik usunięty
Ivona

no nie chciałam mowic zeby nie popsuc ogladania niektorym ;) ale looz ;] dzisiaj własnie ogladałam 15 odc. 4 seri i naprawde wiele sie działo, a mianowicie było trzesienie ziemi ;] gdybyscie chcieli sie czeos dowiedziec to piszcie pytajcie u mnie na stronie ;]

ocenił(a) serial na 10

he to sorry jeszcze raz ale musiałam się wygadac, o tym trzesięniu ziemi też widziałam trailer ( na YouTube wszystko) ale już nie powiem co się stało, powstrzymam sie :P

użytkownik usunięty

heh.. własnie przed chwila obejrzałam ostatni odc. 4 seri i tak mi sie smutno zrobilo.. jeszcze jak ten dom Cohenow opuszczali i Ryan sobie wszystko przypominał jak trafil do tego domu itp. Ale jedno mnie zastanawia i dziwi.. dziwnie sie skonczyl ten odcinek.. jakby wszystko nie zostało do konca zamkniete.. ma sie takie dziwne przeczucie.. zobaczymy co czas przyniesie ;)

Rayan i Marissa w każdym odcinku sie kłócą.Dobrze ze sie rozstaną bo mam juz powoli dość ich ciągłych kłótni a potem przepraszania.
Mam pytanko Jaka jest wasza ulubiona postać w serialu??
Ja najbardziej lubie Summer i Setha oni są najlepsi.
Poozdro for all:***

użytkownik usunięty
Paulina_1108

Super ze sie rozstana przynajmniej bedzie spokuj szkoda tylko ze marissa bedzie z tym debilem volchokiem.....

ocenił(a) serial na 10

ehe - dokładnie, volchock to idiotna niewiem co Marissa w nim widziała

użytkownik usunięty
Ivona

Ogolnie Marissa teraz tez sie beznadziejnie zachowuje.... bylem za jej zwiazkiem z Rayn ale po tym co zobaczylem z Johnnym to wole juz Rayn i Saidy (siostra cioteczna Johnnego zabawne nie????)... heh...

ocenił(a) serial na 10

noo, mi sie wydaje, zę Ryan pasyje bardziej do Saidy niż do Marissy :) fajnie też wygląda z Taylor:P