PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37272
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P

ocenił(a) serial na 10

No dzisiejszy odcinek był ciekawy.. Szkoda że Seth zamiast od razu powiedzieć Summer prawde niezrobił tego i tak w końcu namącił że ona postanowiła z nim zerwać -- mam nadzieję że szybko do siebie wrócą... A Saidy??? Szkoda że zostawiła Ryana bo nawet pasowali do siebie i było widać że dobrze im z sobą ale cóż Ryan znów sam...........

ocenił(a) serial na 10

No dzisiejszy odcinek był ciekawy.. Szkoda że Seth zamiast od razu powiedzieć Summer prawde niezrobił tego i tak w końcu namącił że ona postanowiła z nim zerwać -- mam nadzieję że szybko do siebie wrócą... A Saidy??? Szkoda że zostawiła Ryana bo nawet pasowali do siebie i było widać że dobrze im z sobą ale cóż Ryan znów sam...........

ocenił(a) serial na 10

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

BU HAHAHAHA ;D dwano mnie nie byla ale teraz Happy come back... szkoda ze ja nie mogel obejrzec ale jutro zrywam sie 6.30 i bede ogladal powtorke... az milo taki dzien rozpoczac The O.C... Damiano a dlaczego az 3 razy ten sam wpis????? Szkada mi Rayn'a ze sie z nia rozstal a tak bardzo do siebie pasowali, to bylo co innego niz on i Marissa... a ta!!!! zarazem mi jej szkoda a zarazem uwazam ze jest poprostu glupia, jak moze az tak sie zachowywac, w poniedzialkowym odcinku tak perfidnie olala Julie, az mnie zdziwilo, no i te narkotyki... Przerazajace!!!!! ;D

użytkownik usunięty

Dzis rano obejrzalem powtorke wczorajszego odcinka... to takie smutne, okropne jak za soba pozrywali, ale pocieszajace jest to ze Marissa wraca do normalnosci... ;(

ocenił(a) serial na 10

Ej ludzie jeśli ktoś oglądał dzisiejszy odcinek to może mi go streścić swoimi słowami?? Zdążyłem na ostatnie 5 minut jak Ryan rozmawiał z jakąś blondyną a jak już wrócił do domu to planował razem z Sethem odzyskanie ( dla Setha) Summer. Tak się skończyło i tyle zdążyłem obejrzeć... ale reszte co działo sie wcześniej niech mi ktoś streści..

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

A Mateusz jeśli chodzi o ten wpis 3x z 8 maja to mi sie coś zacieło przy wysyłaniu wiadomości i dlatego właśnie mi sie aż 3 odpowiedzi przez przypadek wysłały.... A jeszcze sie ciebie chciałem spytać ciebie jak ci sie udaje wstać na powtórki??? Ja się staram, próbuje ale nie moge i śpie dalej zamiast wstać na 6.45.... Zdrać mi sekret jak ty to robisz?? Czy to rwoja silna wola czy determinacja do tego aby nieprzegapić już teraz najważniejszych (bo ostatnich ) odcinków O.C????? Poradż mi co robić aby bezproblemowo rano wstawać.

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

heYY, tak się składa, zę ja też wstaje na powtórki :0
moge Ci powiedziec jak ja to robie:): więc ide wczeście spac, tak ok. 22.00 :P i wogóle tak jak wymieniłeś wcześniej przy wstawaniu o 6.30 trzymie mnie właśnie moja silna wola i determinacja, często, ze tak ujme zatapiam się w świecie naszych bohaterów i poprostu musze wiedziec co będzie z nimi dalej, :P
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Nie no po prostu tylko ja niemoge sie budzić na powtórki.... Kurcze musze coś z sobą zrobić a oglądałaś Ivona może dzisiejszy odcinek??? Jak tak to powiedz mi co sie dzisiaj działo bo jak już wspominałem zdążyłem tylko na ostatnie 5 minut.... Dobra obiecuje teraz że już jutro wstaje na powtórke. Musze przemóc swoje lenistwo dla serialu!!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Ja to nawet nie kłade się wcześnie, ale nawet jak mam do szkoły na 9 z kawałkiem to wstaje rano i oglądam powtórki. Wiesz ja uwielbiam Życie na fali i po prostu musze wiedzieć co sie wydarzyło i musze to zobaczyć. Zresztą radze budzik tak wcześniej nastawiać, wstać, może troche gimnastyki i wiesz włącz od razu TV i czekaj na film może to coś pomoże:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

Ech to wszyscy robicie tak samo jak ja. Np. wczoraj polozylem sie o 23.30 i wstalem o tej 6.20 (bo zanim zaczne ogladac musze sie isc umyc bo jak mam na 8.00 do szkoly to juz po ptokach i bym sie nie wyrobil ;D). Moja ogromna determinacja, silna wola i chec rozpoczecia dnia nowym odcinkiem The O.C. (SZCZEGOLNIE TEN PUNKT). To ten serial pomaga mi przezyc okropny dzien w szkolnej melancholii. To on poprostu zezwala mi aby w normalny sposob funkcjonowac... ;D nom i pod wplywem tych argumentow ogladam powtorki poranne... ;)

ocenił(a) serial na 10

Spróbuje sie dostosować do waszych rad i może jutro jakim cudem wsatnę. A ktoś oglądał dzisiejszy odcinek czy jutro wszyscy jak jeden mąż wstajemy na poranną powtórkę??? HAHAHAH Pozdro!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Chyba wszyscy będziemy powtórke oglądać. Ja na pewno bo obejrzałam tylko tyle co Ty, a potem biegiem do szkoły:P:D

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Damiano: www.the-oc-4.blog.onet.pl tu masz co było w danych odcinkach ;) wspolczucia ze musicie rano wstawac zeby obejrzec the O.C. ale pewnie gdybym nie widziala na kompie tych odc. i w dzien o 14 to wstawałabym rano :D czasami jak ide do school na 7:30 U.u to ogladam powtórki nawet jesli uz widziałam 3 razy xD od razu poprawia sie samopoczucie :]

użytkownik usunięty

Omg! im dalszy odc. tym lektor gorszy.. wczoraj juz mnie przeraziła a dzisiaj.. Marissa zwierzając sie temu chlopakowi na studiach mowiła coś w stulu: przyjaciel mi zmarł [chodziło o Johnnego] a lektor powiedział: przyjaciółka mi zmarła! O.o przez chwile nie wiedziałam o kogo chodzi.. hmmm.. Summer zyje wiec kto xD pozniej sie domysliłam.. katastrofa :D

ocenił(a) serial na 10

no nieźle...,:? typowy TVN, dużo się rozpisaliście i niewiem już co i do kogo mam pisac:P nie ,oge sie doczekac dzisiejszego odcinka a raczej jutrzejszej powtórki :)
co Wy na to , że nasz serial kończy się już w ten wtorek ???( tzn. w przyszłym tygodniu)
I niewiecie może jaki serial poleci po życiu na fali?

użytkownik usunięty
Ivona

hah.. a ja wiem co bedzie po the O.C. ;P
Katastrofy w przestworzach.. :] nawet niezłe..

użytkownik usunięty

National Georaphic... ;D dzis mi sie urwala lekcja i moglem obejrzec o 14.00 a z tym lektorem to na serio juz sie zmartwilem ze z Summer cos nie tak albo ze przegapilem jakis odcinek 1 sezonu ale na szczescie to tylko przejezyczenie (ufffff). A tak ogolnie to zauwazyliscie ze te kobiety Ryan'a z ktorymi mu sie dobrze uklada sa podobne do siebie np. sama Saidy i Theresa. Podobienstwo naprawde. Szkoda mi tylko Seth'a i Summer, wiem ze sie zejda ale narazie przezywam to wszystko z Seth'em. Super ze moze dostac sie na ten uniwerek "nie opodal", a jak mnie zszokowala Ana - moja ulubiona bohaterka ktora zbyd dlugo nie grala w The O.C. Tak dziwnie wygladala z dlugimi wlosami, bo wolalem jej krotkie ale jak dla mnie to ona zawsze wyglada DOBRZE... ;P ;D Mam nadzieje ze kazdy chl;opka piszacy tu tak sadzi... a i jeszcze jedno-zauwazyliscie ze Marissa Iryan nie moga byc przyjaciolmi, jak rozmawiali o tych "zasadach" miedzy nimi to czekalem na moment kiedy Marissa pocaluje go. Ale dlaczego na koniec odcinka polozyla sie do lozka Volchoka???????? ;/

ocenił(a) serial na 10

Ja dzięki maturom o 13.30 byłem zwolniony do domu i potem idealnie na 14 dotarłem do domu... Rany wszyscy zauważyli tą wpadke z lektorem, przez chwile to do mnie nie docierało ale skapnełem się że chodzi o Johnnego na szczęście.... Myślicie że Theresa cały czas oszukuje Ryana że to nie jego dzieciak??? Mi sie wydaje że mimo wszystko to troche dziwne Ryan zrobiłby jej dziecko już jako 16 - latek??? To chyba troche naciągana wersja...Ale coż zobaczymy bo to już końcówka a podobna jutro ma być jeszcze ciekawszy odcinek.. Rany już niemoge się doczekać! Ej a właśnie , szkoda że O.C kończy sie już we wtorek.. Co z naszym tematem, to już przecież 4 strony i jakoś się do was przywiązałem i normalnie fajnie sie z wami gada a jak serial się skończy to już niebędziemy dalej gadali??? Co wy na to?? Odpiszcie.. Pozdro!!!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

No jak to?? Będziemy gadali mimo wszystko. A wczoraj to i ja obejrzałam, zreszta jak w każdy czwartek:P. No a co do lektora to na prawde okropna wpadka:/.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

heh i znowu sie rozpisaliście:P Ja oglądałam wczorajszy odcinek dziś rano i byłam jeszzce roozespana itd. a tu nagle słyszę " przyjaciółka"- zaraz się ostatecznie obudziłam:P dziś jestem już w domu i też se oglądne życie na fali o 14.)), aż sie nie moge doczekac:)
pozdrawiam
pogadamy po serialu:D

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

heh Damiano ja bede wpadac i pisac bo jeszcze przeciez jest 4 seria :D nawet jesli sie skonczy to i tak bede pisac bo tez sie przywiazałam.. Mateusz, Damiano Ivona i Ja to jak Seth Summer Ryan i Marissa tak jakos mi to przypasowało :]

ocenił(a) serial na 10

he He he dzięki paulli, jestem wzruszona ;D

użytkownik usunięty
Ivona

He he ja tez... ciekawe porownanie ;D nom ja jeszcze po 4 sezonie nie jestem ale sprobuje jak najszybciej go obejrzec... jak sie skonczy to nadal bedziemy pisac... nie wiadaomo o czym ale tego tak zostawic nie mozna ;P

ocenił(a) serial na 10

heh, zgadzam się:) zawsze znajdzie się jakiś temat, możemy nawet wymyślec dalsze losy naszej fantastycznje czwórki po 4 sezonie :P

użytkownik usunięty
Ivona

nieźle, nieźle :] the O.C. forever!!! always..

ocenił(a) serial na 10

dali dziś czadu- Seth i Summer- "czy ma ktoś ręcznik, czy ma ktoś ręcznik ??!!!"

użytkownik usunięty
Ivona

Mi sie podoba Ryan w transie wściekłości.. ale Seth i tak wymiata :D ;P

użytkownik usunięty
Ivona

Tez jestem na swiezo po odcinku dzisiejszym... a ta mina Seth'a i to jak krzyczal "czy ma ktos recznik???", albo jak Summer miala mu cos waznego do powiedzenia "bleeeeeeeee" a potem "kocham cie" a Seth na to "potem sie pocalujemy" ;D oni sa wspaniali... a szczeglnie Summer ma swietne poczucie humoru, a jak jest w pol zywa to wkoncu potrafi wysluchac do konca Seth'a..... ;P

ocenił(a) serial na 10

taa stary Ryan powrócił:D
I ta scena " romantycznego" wyznania Summer i setha, nie no myślałam, że się poleje ze śmiechu :DDDEDD

ocenił(a) serial na 10

A ja nie oglądamłam dzisiaj:( Ale w poniedziałek rano obejrze:P A co do wymyślenia co będzie po 4 serii to już mam troche pomysłów:P:D Ale o tym pogadamy później:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

juz jest koniec 3 serii, wiec nie ma sensu pisać o innej porze.. teraz lepiej naciskajmy na 4 serie!! mam nadzieję że puszczą ją w tv, ale nie za rok ;( w sumie obojętne , ważne żeby poleciała,

ocenił(a) serial na 10
Dunki

O rany ale sie rozpisaliście!!! Po pierwsze wielkie brawa dla Paulli za porównanie nas do tej wielkiej czwórki, ja podobnie jak inni fajnie sie poczułem ( dowartościowany i wogule ).. Ludzie póki ten temat istnieje gadamy i gadamy i nam to zajebiście wychodzi zawsze znajdzie sie jakiś temat dlatego cały czas będziemy tu pisali i wogule sie lekko wzruszyłem.. Jesteśmy jak ta wielka czwórka! A dzisiejszy odcinek był fajny a ostatnie 5 min. baaardzo fajne Ryan wreszcie pokazał, że tylko kumulował w sobie tą złość i wreszcie dał Volchokovi wycisk!! Pozdro wielka czwórko!!!

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Nie lubie za bardzo Rayn gdy ma furiie, dlatego najbardziej podobala mi sie Marissa, ktora tak ladnie walnela z liscia Volchoka. Jak juz ktos wspomnial to Fantastyczna Czworka... ciekawe ile bedzie my tu jeszcze pisac... wiekszosci sie znudzi po pewnym czasie wiec trzeba wymyslic nowa akcje w stylu "piszcie ile wlezie moze sie zlituja" ;D

ocenił(a) serial na 10

nie martw sie nie znudzi się nam:D jestem tego pewna :D i tak Marissa nieźle przywaliła Volchokowi, musiałó faceta zabolec ale co tam, dobrze mu tak! :D

Ivona

Mi to się bardzo podobają tzw. plaskacze Marissy. Fajną ma wtedy minę :) Rzeczywiście, możnaby was porównać do Fab Four :)Ciekawe czy po wtorkowym odcinku nadal będziecie Fab Four ;P Trzeba naciskać na czwarty sezon w TVN, chociażby w wakacje, tak jak rok temu :)

max_c

P.S. I sorki jeśli się wcinam w waszą rozmowę :):)

użytkownik usunięty
max_c

Nie nie wcinasz sie... im wiecej nas tym lepiej ;P

ocenił(a) serial na 10

Hmmm... 4 seria na razie to pewnie możemy pomażyć:/ Wkurza mnie ten TVN, nie mają żadnego lepszego programu od "Życia na fali" no może Kuba Wojewódzki jest śmiesszny ale Niania Magda M. Szymon Majewski to już mi się znudziło i nic już na tym TVN nie ma. A jak trafi się takie "Życie na fali" to tak puszczają, że szkoda gadać:/. Ale może się zlitują i puszczą(miejmy nadzieję):P

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

heh, my też mieliśmy nadzieje, że puszczą życie na fali o 14.oo i co ? - nic:/ taki jest TVn ale gdyby nie puśli naszego serialu po tym co teraz ma iśc, to mozemy znowu wysyłac maile:D

użytkownik usunięty
Ivona

O 14.00 nie prosilismy ale o tej bylo... wszyscy wiedza o co ci chodzilo Ivona ;D Ja sadze ze jak juz maja puszczac 4 sezon to puszcza go tak samo jak 1 i 2 w wakacje. Z tym ze zaczna go puszczac przed koncem roku szkolnego tak jak 1 (i przez to stracilem 2 pierwsze odcinki) ;( bedziemy slac maile z prosba o 4 sezon ale juz o normalnej porze. Macie racje te Nianie i Majewskie sie juz nudza, z tym ze nianie jeszcze da sie ogladac. Tv poprostu robi sobie z nas wielkie jaja puszczcaja dobre seriale o godzinie 14.00 A propos to czy "pogode na milosc" zdjeli z anteny czy sezon sie skonczyl czy moze nadal leci na tvn7????? ktos wie??????? ;/

ocenił(a) serial na 10

oops... kurde no pomyliło mi się:Psorry...myślaam co innego a pisałam co innego-typowa ja :D słyszałam,że Pogoda na miłóśc się już skończyła :)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Zobaczymy ja przynajmniej bardzo bym chciał aby 4 sezon puścili w wakacje, ale już niewiem jak to będzie bo ten TVN jest porąbany i kto dziś może przewidzieć co oni wymyślą??? A jak dobrze pamiętam nasze błagania o zmianie emisji serialu na 15 poszły na marne... Ale ważne że próbowaliśmy a ten temat nadal jest kozacki!!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

szczerze mówiąc to wątpie aby puścili w wakacje, choc byłoby super:D słyszałam wiele wersji:że poleci Veronica Mars, że jeszcze jakiś inny lub że życie na fali....coraz częściej przychodzi mi do głowy aby napisac maila do tvnu kiedy puszczą The O.C:)

użytkownik usunięty
Ivona

Mogli by póścić Veronice Mars 3 na początkue czerwca, a póznie od początku the O.C. czyli 1 i 2 seria no i od razu 4. Bo szczerze mowiąc początkow 1 seri nie widziałam, raptem 3 odc. ale naszczescie jadac na wakacje tam to ogladali i ogladalismy razem xD w grupie lepiej :] zreszta początki zawsze są gorsze bo poznajesz bokaterow o co w danym filmie chodzi itp. wiec ja za bardzo wszystkiego nie pamietam =] jak wczesniej pisałam nie lubie powracac do przeszłości no ale chyba obejrze sobie jeszcze raz 1 i 2 serie ;)

ocenił(a) serial na 10

Właśnie zgadzam się! Powinni pokazać jeszcze raz 1, 2 i 3 serie Życia na fali no i oczywiście 4. Tak byłoby najlepiej:P

ocenił(a) serial na 10

W sumie to ja bym chciał aby rzeczywiście odświeżyli O.C od początku puszczając 2 pierwsze sezony. Choć wątpię aby się to udało, a nawet niejestem pewien czy wogule będzie 4 seria.... Narazie martwię się najbardziej tym że we wtorek kończy sie O.C, ale na szczęście jest jeszcze Prison Break a niebawem zaczynają sie Herosi więc będzie co oglądać. A w sumie możemy założyć nowy temat na Prison Break i tam też pisać.. Co wy na to, czy lepiej zostać na tym temacie???

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Moim skromnym i nie skromnym zdaniem zostac powinnysmy tu bo nie wszyscy ogladaja pb.. ja ogladalem ale po 14 odcinku przestalem bo zaczalem usypiac w trakcie odcinka...

ocenił(a) serial na 10

Wiesz co mi sie wydaje że większość ogląda ja przynajmniej tak, ale ja też też jednak sądzę że powinniśmy zostać na tym temacie bo tu jest najlepiej.

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Ja PB uwielbiam ;) jest to chyba 2 serial egzekwo z the O.C. ale O.C. o troszke wyprzedza ;) Oczywiście oglądałam 2 serie, ale ost. odc. niestety nie :] [www.prisoon-break.blog.onet.pl - zapraszam] troche mi sie odechciewa prowadzic te denne blogi no ale cóż :D pzdr.