http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
Ja przstalem ogladac pb nie wiem juz ile temu. Jakos nudno sie zrobilo. U mnie na pierwszym miejscu egzekwo "przyjaciele" i "the oc" potem lost i pare innych. 3 sezon pb bedzie jeszcze gorszy bo ma nie byc Sary, a Kellerman przez ta milosc taki misowaty sie zrobil, wczesniej mogl zabic i nie mial skrupulow a teraz? bleeee
Sary nie bedzie tylko na poczatku 3 serii, bo bedzie rodzic, ale pozniej ma wrócic, sama mówiła tak w jednym z wywiadów. Mi osobiście Kellerman sie podoba ale z lekkim zarostem i w luźnych rzeczach.. np. jak bedzie uciekal z braćmi ;)
Powinniśmy zostać przy tym temacie. A jeśli chodzi o PB to objerzałam już 2 całe serie i na razie czekam na 3. Osobiście uważam, że Życie na fali jest lepsze od PB i bardzo bym chciała, aby TVN powtórzył wszystkie serie The O.C., ale wątpie w to. Ale mam mały pomysł, żeby dowiedzieć się czy TVN puści 4 serie Życia na fali, może nie jest zbyt dobry, ale zawsze coś. Proste napisze do gazety e-mail z pytaniem czy TVN zamierza wyemitować 4 serie i już. Na odpowiedz poczekamy tydzień lub dwatygodnie, ale lepsze do niż nic tak sądze:P.
heY! ludzie kochani ale się rozpisaliście :D aż mi dech zapiera :P tak czytam te posty i zgadzam się z tym, żeby puścili 1, 2 i 4 serie ale może najpierw 4 a potem 1 i 2 :D hmm.. i ja nawet lubie PB oglądnęłam prawie już 2 serie ale chyba tak o 0.000000001 wolę LOST, nie wiem czemu...możąe dlatego, że występuje w nim więcej przystojnych aktorów :Pale The O. C. wygrywa :D
:Dpozdr
I tak zostańmy przy tym temacie, tu już jesteśmy rozpisani, mamy swoich znajomycj i wogóle :D
No ok. Tylko aby się nam temat do rozmów nie wyczerpał po zakończeniu serialu... Zobaczymy a ja 2 serii nie widziałem PB jeszcze niestety, ale mniejwięcej wiem co się tam dzieje....
Eee wątpie, że tematy nam się wyczerpią przecież możemy też gadać o innych serialach i filmach. Ja osobiście nie oglądam Zagubionych moje kumpelki oglądają.:P
a czemu nie oglądasz??? nie intereusją cie seriale tego typu czy poprostu nie lubisz LOST ?????
:D
Ja też nie oglądam Lost z jednego powodu: jak serial zaczął byc emitowany, o ile dobrze pamietam na TYP1 to nie mialam w swoim room tv ;/ a jak juz miałam to na AXN leciała 2 seria i teraz 3 wiec nie ma sensu ogladac od środka ;]
Ja tam ogladam lost i jestem fanem jego, stawiam go tez wyzej niz PB. Ostatnio sie zdenerwowalem bo sciagnalem sobie 20 odcinek ale jakos kodekow czy czegos nie mam i mi nie dziela. Fuck... ;/ A jak sie skonczy the oc to bedziemy tez miec o czym gadac, mozna slac maile do tvn o 4 sezon, i ogolnie gadac o 4 tyle by za duzo nie spijlerowac. ;P ;D
Nie po prostu jakoś tak się złożyło, a kiedy wszyscy tak zaczeli mi polecać ten serial to już było za późno, żeby go oglądać bo nie wiedziałam o co chodzi i tak jakoś wyszło.
no, co fakt to fakt :) tak samo miałam z " pogodą na miłośc" zaczęłam goląda od "środka" i w końcu przestałam bo nic nie kapowałam :P
A ja LOST zaczełem oglądać dopiero od wakacyjnych powtórek, bo wcześniej niewiedziałem że serial jest taki fajny. Dobra ale jeszcze nie koniec O.C więc udało mi się obejrzeć dziś przedostatni już odcinek który był całkiem fajny. Najlepsze było na końcu gdy Seth zajarał skręta w biurze Sandiego w Newport Group , potem zostawił go na końcu biurka a ten spadł do kosza na śmieci i wybuchł wielki pożar.. Na koniec policja przyjechcała i zabrała Setha oskarrzając go o podpalanie... Ale co tu opowiadać było wiele równie ciekawych wątków m.in Ryana z Volchokiem i Marissy która pojechała do swojej siostry i przebrała się w ten mundurek -- fajnie wyglądała :)
Odmłodził ją hehe, wyglądała na jakieś 15-16 lat:P. Ja dopiero dzisiaj oglądałam no, a ostatni odcinek obejrze dopiero jutro szkoda:/ Ale już widziałam filmik na youtube jak Marissa umiera. No i oczywiście jestem ciekawa jak skończy się sprawa Setha:D
I po tym wczorajszym odcinki jak Marissa byla przebrana to nikt chyba nie ma wątpliwości ze sztucznie gra xD Ciekawe jakby zagrala gdyby musiała wcielic sie w Summer.. hmm.. chiałabym to widzieć =]
He he no ciekawe jakby zagrała:) Ja już widziałam dddaaawwwnnnooo trailer przedstawiający śmierc Marissy ale to i tak co innego będzie w końcu zobaczec to w TV . Szkoda,że sie już kończy :(
Ja widzialam trailer, pozniej na kompie i znowu jak robilam note na blogu i za kazdym razem przezywałam podobnie =] ale to jeszcze nie koniec, pamietaj 4 seria ;) i dosyc sie różni od pozostałych..
ehh.. no i koniec 3 serii, ta muzyka dodawała takiego smutnego nastroju.. Hallelujah.. i znowu łzy w oczach.. naszczęście to tylko film ;] właśnie znalazłam co bedzie na tv po 'Katastrofy w przestworzach' powtórki 'Na celowniku'...
Boże, po co oni dają powtórki skoro mogą dac 4 serie!!!!!! nienawidze TVN! wysłałam do nich maila odnośnie 4 serii( zapytałam sie kiedy ją puszczą), mam nadzieje, że mi jak najszybciej odpiszą.
Ej a czy ta piosenka Hallelujah to nie leciala i pod koniec 2 sezonu jak strzelala Marissa do Trey. Ooglnie to dopiero jutro obejrze powtorke ostatniego odcinka. I juz czuje ze jutro w szkole dziwnie bede sie czul jak zobacze smierc Marissy. Nawet juz teraz ogarnia mnie dziwne uczucie.
no, wiem co czujesz.
Od dawna wiedzieliśmy o śmierci Marissy ale dopiero jakoś teraz do mnie to trafiło...
Zamieściłam tu trailery d 4 serii:
1. http://www.youtube.com/watch?v=o19qV4brpaI&mode=related&search=
2. http://www.youtube.com/watch?v=sPvjO8avVkk&mode=related&search=
3. http://www.youtube.com/watch?v=-R32Lrv6k8c&mode=related&search=
4. http://www.youtube.com/watch?v=1EjDD_cX_lI&mode=related&search=
ten daje mi najwięcej do myślenia:
http://www.youtube.com/watch?v=kjTa1brfw44&mode=related&search=
oglądnijcie je, to będziemy mieli o czym gadac :D
Na końcu drugiej seri jak Marissa strzelała do Trey'a to była inna piosenka a mianowicie 'Hide and seek' też taka wolna.
Ale smutny koniec. Ciekawę czy puszczą jeszcze kiedyś następną serię? Szkoda, że to już koniec, bo film wciągnął mnie na całego. Będzie mi go brakować, bo przyzwyczaiłam się już do codziennego zasiadania przed tv o 14.00.
Tak miałam czas, bo jestem na wychowawczym, choć ta pora i tak nie za bardzo mi pasowała, bo to pora obiadowa. Często oglądałam urywkami, bo musiałam nakarmić męża, który akrurat po 14.00 wraca do domu.
Ja to nie moge doczekać sie tego ostatniego odcinka, ale założe się, że bede płakać i to nie tyle co z powodu Marissy bo tak nie bardzo ją lubiłam tylko dlatego, że to ostatni odcinek, a zanim puszczą 4 serie to na pewno pare miesięcy minie:/
Mam identyczne uczucie jak ty. Czuje sie jak dziecko ktoremu zabrano zabawke, a potem jednego ludzika z zabawki zdeptano i wyrzucono do smieci ;P ;D Przynajmniej mamy teraz temat na conajmniej tydzien bo bedziemy opisywac swe uczucia po smierci Marissy. Szczerze mowiac byla troche wkurzajaca ale w ostatnich odcinkach zmienila sie na dobre.
No ludzie kapitalny odcinek.. Scena w basenie powinna być dłuższa.. Szkoda że to już koniec a jak teraz na to patrze to bardzo żałuje że Marissa umarła. Ryan nie odniósł chyba żadnych obrażeń a ona umarła... Rany naprawde coś mnie ścisneło na koniec i że to już koniec 3 serii i to że Marissy niebędzie już w 4 serii. Chyba każdy z nas miał takie dziwne uczucie... Ale sądzę że gdyby Ryan zachamował niedoszło by do wypadku a tak stracił miłość swojego życia i nową furę od mamy za skończnie szkoły........
No te trailery Ivona widziałem dosłownie kilka dni przed tym jak je zamieściłaś na tym temacie. A ten ostatni to już bardzo dawno temu.. Ale są fajne i już mniejwięcej wiadomo i tak co będzie ....
No a jak było parę momentów, w których sie poryczałam:(. Wielka szkoda, że nie będzie na razie życia na fali.
dokłandie, wszyscy macie racje i odczuliście to co ja:) Marissa pod koniec nawet sie zmieniła i i też było mi jej szkoda i też sie poryczałam:/
Wiem, że napewno oglądaliście te trailery bo ja też dawno tylko akurat dałam je bo jest w nich dużo pokazane:)
najbardziej zdziwiło mnie spotkanie Ryana z Julie w Hotelu czy motelu....w każdym razie ....romans????
Omg O.o jaki romans :D ona poda mu tylko dokumenty od detektywów dotyczące miejsca znajdowania sie Volhocka, najpierw ich nie przyjmie ale pozniej spotkaja sie na cmentarzu i.. zreszta sami zobaczycie ;) wogóle to niedługo bede opisywac 4 serie.. wiec zapraszam =]
och no dzięki, rozwiałaś moje wątpliwości:)
oto co mi przysłali TVN:
"Trudno obecnie przewidzieć kiedy pojawią się kolejne odcinki serialu "Życie na fali" na naszej antenie.
Będziemy informować Państwa na antenie.
Pozdrawiam
Dział kontaktów z widzami "
co o tym sądziecie, może wysyłajmy teraz maile na temat kiedy będzie 4 , to p" zatopieni" mailami puszczą serie szybciej...
O super... ale skoro mamy juz pisac to niech ktos machnie moze jakis wzor tego podania albo apelacji i poprostu przez kopiowanie bedziemy im wysylac i kazdy tylko bedzie skladal podpis. Bo wiem ze ty Ivona niezle piszesz jak sadze iwec mozesz podac oglny wzor i bedziemy go wysylac ze swoich poczt... co ty na to????? ;D
Nie musicie pisac do tvn'u bo oni prędzej czy później puszczą 4 serie, możecie jedynie [dla osób które chcą obejrzeć 1 i 2 serie żeby jeszcze raz puścili]. O godz. też sie nie musicie martwić bo prawdopodobnie puszczą the O.C. 4 w wakacje wiec zero szkoły, jedyny problem to wyjazd na wakacj do kogoś kto nie ma tv lub tvn ;) so take it easy :D
No to mają mały problem =] ale tvn przymyka na takich oczy, bo takich ludzi jest niewiele tzn. niewiele starszych ogląda takie filmy tj. dla młodzieży, największa oglądalność 15-18
Co do tych e-mail'ów to atpie, że to zadziała. Pamiętam jak było petycja do TVN, żeby póścili 3 serie Życia na fali i tak żeby około godziny 18- 19 to widzać jak zareagowali. Póścili The O.C. po 7 miesiącach po zakończeniu 2 seri, a godzine przesuneli, ale o 30 minut wcześniej:/. Więc moim zdaniem TVN nie za bardzo przejmuje się swoimi widzami:/, a szczególnie młodzieżą. A taki serial bardzo dużo uczy:P:D
Ja nie mam nic przeciwko i możemy wysyłac maile, czytam tu i widze że niektórzy już opadają z sił, mówicie, że kiedyś i tak puszczą i że prędzej czy póżnej. Taa racja, tylko kiedy za 1 rok 1,5 a może nawet 2....osobiście wolałabym aby puścili prędzej a nie później:) Dlatego należy nie poddawac sie i wysyłac te maile, ja rozumiem, jak wysyłaliście o 3 serie,a le to było o 3 a teraz wysyłamy o 4:)niewiem czy to dużo zmienia ale minęło już dużo czasu i może z TVN jest lepiej :) cuda się zdarzają:P
Hey Pauli podałebyś mi jeszcze raz adres Twojej stronki ??? bo zagubiłam gdzieś a chce w końcu zrobic linka do Twojej stronki:)
łooo jeszcze nie zrobiłas :D o ty! xD ja mam twój link na blogu ;P www.the-oc-4.blog.onet.pl i ten tez mozesz ;> www.prisoon-breal.blog.onet.pl :]
Wiem, że nie powinniśmy się poddawać, ale TVN jest taki wkurzający. Powysyłam troche meili jak znajde czas, możliwe, że nawet dzisiaj. Chociaż kidyś napisałam do nich i nic nie odpisali do dzisiaj:/ Ale zrobie to dla Życia na fali trzeba trochce powkurzać TVN, żeby nam pokazali ostatnią serię naszego kochanego serialu.