http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
lol jezeli nie mozecie ogladac o tej godzinie, to sobie sciagnijcie to z netu, a nie ciagle jeczycie. przeciez pelno tego jest. i wtedy bedziecie mogli sobie to ogladac kiedy tylko chcecie :)
a poza tym sadze, ze seriale amerykanskie z lektorem beznadziejnie sie oglada :)
Prosto powiedziec trudniej zrobic.... pozatym w tv szybciej by przelecialo niz bysmy sciagneli... Po drugie ja wole ogladac na tvn'ie, lektor jest bardzo dobry.... stacje powinny dbac o widzow i nadawac amerykanskie seriale o odpowiednich porach... a nie aby tylko miec z glowy serial i puscic go o beznadziejnej porze... a jezeli zmienia czas emisji to przynajmniej bedziemy mieli jakas satysfakcje ze "mozliwie" mielismy w tym swoj udzial ;D .... moze jestem dziwny ale mnie wnerwialo by to ze zamiast marnowac limit transferu na LOST to oddaje go w rece The O.C.(chociaz powinienem tak zrobic)ktore w tym czasie leci na Tvn'ie. A w tej stacji seriale akurat sa bardzo dobre i wole ogladac je w telewizji... nawet jezeli mam jeczec na pore emisji... ;P
lektor jest bardzo dobry? proiszę CIę, nie rozśmieszaj mnie..ledwo co wyrabia sie z czytaniem tłumaczenia(które, powiedzmy sobie szczerze ejst beznadziejne).. a jeśli chodzi o maile do TVN do możecie sobie pisać do woli a i tak to nic nie da:)
No WRESZCIE jakiś GŁOS ROZSĄDKU się tu pojawił, bo normalnie juz czytać nie mogę tego miałczenia, że o złej godzinie leci. Jak się jest fanem, to się nagrywa na video, albo wstaje rano na powtórki. Można też kupić czasami na allegro 3 sezon, ale nie, po co, lepiej być zdanym na łaskę głupiej telewizji, ze śmiesznym lektorem, który zagłusza soundtrack, bez widescreenu i bez klimatu... :( blee (albo eww - jakby to Summer ujęła)
Ale tak naprawdę, to jaki fan OC ogląda 3 sezon, kiedy czwarty i cały seriał się skończył. Na łączu 512 ściągniesz sezon przez jakiś tydzień, max, trzeba umieć...
Ach nie chce mi się nawet juz gadać. pathetic.
Nom ludzie weźcie sie sprezcie i zacznijcie razem z nami pisać do tego tvn'u bo jeżeli ma nas dwóch pisać to będzie słabo... jak narzazie 6 maili to nie dużo.... weźcie sie w grac... fani The O.C. do ataku ;P
Do lektora nic nie mam i jest dobry cos ci nie pasuje to nie ogladaj... w porownaniu do polsatowskiego lektora to jest wrecz genialny... a z czytaniem sie wyrabia wiec kitu nie wciskaj... hmmm... dobrze ze piszecie ja wlasnie ze szkoly wrocilem i chyba zaraz nastepne dwa maile wysle... najgorsze jest to ze nie obejrzalem dzis nastepnego odcinka i jutro bede musial wstac na powtorke (jak to dobrze ze ide na 8.55 ;D) ;P piszcie piszcie
fajnie że umieściłeś taki temat, wysłałam już 4 wiadomości i jeszcze nie skończyłam, pozdrawiam
W wakacje zacząłem oglądać 1 i 2 sezon nom a ze teraz tvn puszcza 3 to oki ale pora trochę załamująca wiec trzeba walczyć... mam wojowniczego ducha ;D dziś właśnie kolegę ze szkoły wciągnąłem w The O.C. temat chyba jest dobry ale niektorym jak pewnie zauwazylas nie pasuje... a do tvn mozna pisac jeszcze na adres WIDZOWIE@TVN.PL dzis juz tam jednego maila napisalem a na ich stronce poszly juz dwa ;DD uwielbiam to ;)) a serial jeszcze bardziej ;P
Dokładnie. Odemnie też już poszła wiadomość o przesunięciu emisji tego przekozackiego serialu. Oby rozpatrzyli nasze błagania...
Większość przyjaciół przekonuje mnie ze nas nie posłuchają ale co tam my wiemy swoje i wiemy ze sie uda przynajmniej ja tak sadze a jak wy to nie wiem ;D ale mam nadzieje ze tak samo... zmiana emisji musi sie udać i już ;P wysyłajmy cały czas aż do skutku!!!!!!!!!!! ;D "przekozacki" fajne stwierdzenie ;P
żebyście sie nei przeliczyli..TVN nie liczy sie z widzami:) a lektor jest denny (choćby to jak czyta imię Kirsten;]{przynajmniej w 1 i 2 odcinku, tearz nie wiem})kupcie sobie dvd, przynajmniej nie ominiecei spoko tekstów:)
i wy mysliscie ze oni teraz bede zmieniac caly program?? buhahahaha dobry zart
Nie chodzi o zmianę całego programu, tylko o drobną korektę "The O.C." z tą telenowelą... A lektor jest do kitu, nie łapie dowcipów słownych i aluzji, a w ogóle tamten z sezonu 1. i 2. był o niebo lepszy. I tradycyjnie: TVN ja was po prostu pier*olę!!!
może nie cały program, ale to nie jest normalne, że serial skierowany do młodzieży jest puszczany w czasie, kiedy ta młodzież jest w szkołach, a gdy ich nie ma, w telewizji lecą telenowele dla starych babć.
Może chociaż zwróci to uwagę na problem, jakim jest beznadzijna ramówka związana z serialami w Polsce.
Te najbardziej beznadziejne nadawane są wieczorem, a te dobre, po prostu za wcześnie.
pozdrawiam.
Nie chce byc nie mila , ale zgadzam sie z azraelem .. Przeciez nie zmienia calego programu bo kilka osob powysylalo po 5 wiadomosci.. ALe pomysl dobry. Tez uwielbiam The O.C , ale pasuje mi godzina 14.30 , tylko wiem ze nie przesunal programu wiec nie pisze do nich. Juz kilka razy pisalam o zmiane godziny jakiegos serialu i nic. :(
pozdra :*
Chodzi tylko o zamiane jakiegos brazylijskiego tsiemca z The O.C. nic wielkiego calego programu dla nas zmieniac nie musza... po zatym co wy tacy jestescie i nie wierzycie w to ze moze sie zlituja...?????????
Ja tam wierze i oby TVN jednak zmienił emisję serialu... Bo jak narazie odcinki uciekają a nic się niezmienia mimo naszych próśb..
Ja wierze cały czas i nie przestaje... z dnia na dzień (np. wtorek na środę) tego nie zrobią bo to będzie wtedy jak rewolucja ale mogą to zrobić już teraz i w następnym tygodniu (ach gdyby tak było) mogli byśmy już oglądać!!!! musimy poczekać do piątkowych programów telewizyjnych!!! od tego dnia zaczynają wychodzić nowe numery i może będzie w następnym niespodzianka... ;DD ;PP
Oglądałeś może wczorajszy i dzisiejszy odcinek?? Jak tak to powiedz co się działo..
"Z przykrością informuję, że nie planujemy zmiany pory emisji serialu "Życie na fali".
Prośbę przekazaliśmy do Działu Programowego."
takiego dostałam maila !!!! na serio, no to moja nadzieja legła w gruzach....
ci ci także wysłali maile wejdźcie na swoje konta, Wam też napewno taką wiadomośc wysłali
Nie no sorry ale ja takiego nie dostalem... o no to juz po sprawie... poprostu chamy z nich... ale przeciez nie zalezalo im nic na zamianie tej glupiej telenoweli brazylijskiej z Życiem na fali.... kompletne dno... ale dobrze ze do ciebie przynajmniej napisali... ;'(((( zalamka !!!!! kto sie idze ze mna wieszac???? ;( dno
wyluzujcie troche. rozpaczacie jakby sie jakas wielka tragedia stala. zawsz e przeciez mozna kupic dvd albo sciagnac z neta.
a poza tym jakis tam serial nie moze byc najwazniejsza rzecza w zyciu.
wyluzujcie troche. rozpaczacie jakby sie jakas wielka tragedia stala. zawsz e przeciez mozna kupic dvd albo sciagnac z neta.
a poza tym jakis tam serial nie moze byc najwazniejsza rzecza w zyciu.
Kupic ???? latwiej powiedziec trudniej zrobic kasy jak wiadomo nikt zawsze nie ma... a wiesz ile kosztuje jedensezon THE O.C.???? wiecej niz najpopularniejszy lost!!!! wiec dlatego wolimy ogladac w tv!!!!!
to mozna sciagnac. to nic nie kosztuje. tylko nie mow mi , ze oc nie ma na necie, bo jest tego bardzo duzo.
Ja tam widziałem że za pierwszy sezon trzeba zapłacić około 150 zł.... Ale mimo wszystko staraliśmy się, dobrych chęci nam nie można odmówić..
Nie no nie wiem czemu do was nie napisali........ale sprawiedliwośc....no przynajmniej zaoszczędziliście se nerwów.
pierwszy raz napisałam chyba petycje bo tak było urzędowo :P ale jak mi odpisali to im zwymyślałam :P
Mozna jeszcze zrobic cos takiego... bo oni napisali "Z przykrością informuję, że nie planujemy zmiany pory emisji serialu "Życie na fali".
Prośbę przekazaliśmy do Działu Programowego."
... wiec niech ktos ladnie poprosi o maila do dzialu programowegi i ich teraz pomeczymy az zmadrzeja... (heh pewnie myslicie co za kretyn ale jak jest mozliwosc to ja sie nigdy nie poddaje)... i wtedy Iwona815 napiszesz znowu jakas taka urzedowa petycje i jedna wersja z twoim podpisem na dole pojdzie do tvn a jednado mnie... i ja sie na niej podpisze i tez wysle do tvn do dzialu programu i wysle tez jeden egzeplaarz do nastepnej osoby ktora poda swoj adress maila... poidpisze sie na niej i tak w kolko ... moze cos wskuramy... wiem ze wiekszosc teraz mysli "co za porabany kolo" ale ja juz taki jestem ;DDD ;PPP
Cóż ... ja się z tobą zgadzam :}
A może lepiej zrobić najazd na siedzibę TVN xD
Kto mieszka w Warszawie ??
Ja również wysłałem 2 wiadomości. Niech TVN doceni telewidzów i zacznie zarabiać na produkcjach, które wykupił.
Proponuje przyjac do wiadomosci ze nie ma szans na zmiane pory emisji... TVN wykupujac licencje m.in. na ten serial uzgodnil zapewne przedzialy czasowe emisji - wiaze sie to z wysokoscia kwoty jaka placi sie za prawa... Moge sie zalozyc ze gdyby mieli zaplacic np. za PrimeTime nigdy nie zakupili by tego serialu - po prostu taki zakup bylby dla nich nieoplacalny! Jak latwo zauwazyc Polsat aby puszczas Prison Break o 20 w niedziele musial pozyskac dodatkowych sponsorow aby bylo go na ten serial stac, po za tym Polsat Cyfrowy podpisal takze umowe na kanal FoxLife - wydaje mi sie byla to transakcja laczona... Bardziej spodziewalbym sie na tym kanale The O.C. o lepszej porze oraz emisji 4 serii...
Tvn ma podpisana umowe z WB na iles tam milionow dolcow i moze puszczac ich produkcje kiedy chce i o ktorej chce... nie mosza sie jakos zasadniczo z nimi liczyc... gdyby chcieli puscili by 7 sezon smallville i by nic im nie powiedzieli... wysylajcie te maile i juz... co tam moze zmadrzeja a osoby ktore maja nas uswuadamiac w naszej "glupocie" to nich sie lepiej nie wypowiadaja bo i tak bedziemy do nich pisac
Ech nadzieją było obejrzenie ulubionego serialu o normalnej porze np. 16 wszystkich nas tutaj piszących... A do mnie to samo przysłali co i wam :Informuję, że w najbliższym czasie nie planujemy zmiany pory emisji
serialu "Życie na fali".
Prośbę skierowaliśmy do dzialu programowego. ---- A to oznacza że mają nas gdzieś i tylko grają nam na nerwach a my jak ci idioci piszemy do nich po 100 razy ale to na razie niedaje żadnego skutku... Ale niemożna się poddawać może w końcu coś zrozumieją i jednak ku radości wszystkich wyemitują serial o normalnej porze...
lol a nie pomysleliscie, ze moze wiecej ludzi moze to ogladac o 14? bo np. od 16 maja jakies zajecia dodatkowe, a wieczorem sie ucza.
Gdyby tak rzeczywiście było to nikt by się teraz na tym forum nie wypowiadał i wszyscy niepisali by e-maili do TVN, a to oznacza że niewszystkim pora emisji serialu odpowiada.....
Tak odpowiada im pora <sarkazm> ... dziwi mnie ze chodza do szkoly i o 14.00 sa w domu ... hmmm <myśli> .... a to pewnie jacys pierwszoklasisci z podstawowki ktorzy nie rozumieja tego serialu... a tak nawiasem to oni powiedzieli ze prosbe przekazali do dzilu programowego wiec nie wszystko stracone... czemu sie tak szybko poddajecie ... niech tvn poda adress mail do tego dzialu i moze opni nas posluchaja... ciekawi mnie jaka pora ogladalnosci jest o 14.00?????????
Tym z TVN to chyba zależy tylko na tym aby dociągnąć tą serię do końca... Na pewno serial o tej porze oglądają jakieś dzieci z podstawówki bo starsi tą jeszcze w szkołach siedzą.. Ja tam się nie poddaje i jeszcze napisze do TVN { ale to dziwne bo wszystkim tak samo odpisują "prośbe przekazaliśmy do działu programowego"}. Więc może jeszcze pod naciskiem próśb coś się zmieni.. A jak myślisz oglądalność na pewno byłaby 2 razy większa gdyby serial emitowali w normalnych godzinach....
hej, troche mnie tu nie było i się rozpisaliście:) dobry pomysł aby się nie poddawac i prosic o e-mail do działu programowego ale tak sobie teraz myślę, żę oni to MOżE robią aby nas uspokoic i żebyśmy już nie wysyłali tych maili ???? wątpie aby nam podali e-mail działu programowego ale próbujmy !!!
Z tą jakby petycją to byłoby dobrze tylko właśnie trzeba miec e-mail dziaLu:)
dajce już spokój... oni Was mają gdzieś... nie liczy się widz, tylko to, żeby puścić serial i tyle... ale nie rozumiem tego kompletnie! tak genialny serial w bardziej dostępnej dla widzów godzinie, byłby hitem na tvn'ie! mieliby taką oglądalność o jakiej może tylko pomarzyć ten beznadziejny brazylijski serialik czy nudne na wspólnej. no ale mówi się trudno, żyje się dalej. więc tak jak już ktoś tu wcześniej pisał: ściągnijcie sobie 3 sezon i po kłopocie! nawet jeżeli macie najwolniejsze łącze, to wychodzi na to, że 1 odcinek się ściąga GÓRA 2 dni. a przynajmniej dzięki temu ominiecie beznadziejnego lektora, który 1/4 z tłumaczenia w ogólne nie czyta i nie stracicie ani minutki z żadnego odcinka! a na tvn'ie to niemożliwe... pzdr :)
Jejku ile razy mozna pisac ze my tzn ja ale mam nadzieje i reszta sie nie poddamy... a jak wam cos nie pasuje to nie piszcie w tym temacie... to proste... ;P
nie, że mi coś nie pasuje. napisałam, że faktycznie tvn jest głupi i powinien puścić O.C. w normalnej godzinie, ale raczej marne są na to szanse bo on nie zmieni godziny emisji i zaproponowałam takie wyjście z sytuacji, które byłoby dla Was lepsze tj. ściągnięcie i zobaczenie wszystkich odcinków w całości. i tyle. :PP
Co ma być to będzie jeszcze nieskładamy broni chociaż już niektórzy łudzą sie że coś jednak może sie zmienić. A do TVN-u to mi słów powoli zaczyna brakować jak można być głuchym i ślepym na błagania widzów o przeniesienie emisji serialu na póżniejszą godzine??? Ja ich po prostu chyba niezrozumiem tego ich głupiego toku rozumowania..........