http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
Nie łam sie facet, ja mam 3 poprawki :-) . Ale nie przeszkadza mi to w oglądanie 3 odcinków OC dziennie :)
Tak się zastanawiam, macie swoje ulubione odcinki OC ? ( Pewnie już gdzieś o tym pisaliście, ale ten temat ma tyle odpowiedzi że nie podołałem przeczytaniu wszystkich.)Mój ulubiony to chyba odcinek 7 serii 1, albo odcinek z walentynkami( też 1 seria). Natomiast są 2 odcinki których nie lubie : Ostatni odcinek serii 3 ( odcinek sam w sobie był fajny, ale wiadomo było że po śmierci Marisy serial długo nie pociągnie), i ostatni odcinek serii 4 ( bo był ostatni:( )
Ja na jednym z forów czytałem, że jednak będzie 5 sezon "Życia na fali" http://www.theocshow.com/...ead.php?t=11561 < ---- co Wy o tym myślicie???
Sory - przeczytałem dokładnie 20 stron (po angielsku) na tym forum i okazało się że to Ci ludzie wymyślają sami 5 serie :/ ... a szkoda .... :/
5 sezonu nie będzie. Też uważam, że jednym z fajniejszych odcinków jest odcinek z walentynkami, ale tak ogólnie to nie mam swojego ulubionego, uważam, że wszystkie są świetne. A ostatni odcinek 3 sezonu nie jest taki zły, ponieważ nie lubie Marissy i uważam, że dobrze się stało, że umarła.
Damiano trzymam kciuki za jutrzejszą poprawkę:P:D.
noi wróciłam z Zakopca...widziałam Adama Małysza :P
hmm....mam wiele ulubionych odcinków, więc nie mogę wymienić konkretnego.
Damiano, jednym słowem: powodzenia!
Zaraz nie wyrobie ... mam doła ... to już niedługo koniec "Życia na fali", bo przecież 4 sezon ma tylko 16 odcinków :( ... ale cały czas mam nadzieje, że w końcu ktoś mądry będzie chciał zrobić 5 serie :P ... myślę, że jednak The O.C będzie lecieć o 14.10 co mi zupełnie nie pasuje - wysłałem do TVN 2 maile z prośbą o przesunięcie godziny i nawet mi nie odpisali.
Będzie leciec o 14:20 a pozniej o 14:15 ;] tak to jest jak sie nie odwiedza moich blogów na onecie :D chociaz Ty jestes nowy wiec masz prawo ;)
Tp podaj adresy tych blogów, to na pewno wpadnę ;) !!! Ale mogli by puszczać The O.C o 21, albo nawet później :) ...
961. To juz dzisiaj. Nowy odcinek. Nowy sezon. Nowe postacie. Nowe milosci. Nowe watki. Nowe intrygi.
Damiano odezwij sie po egzaminach. A gdzie Mery i Ivona jakos nie bylo ich juz dawno.
ehh.. widzialam troche tego odcinka w tv i myślałam że tłumaczenie lektora się poprawi ale cóż jaki był taki jest.. widziałam juz chyba 5 raz ten odc. i jedna nadal wzrusza..teraz mozna by spekulować kto najbardziej to przeżywa.. wydaje mi sie że Julie i Ryan no i Summer, zastanawiam się jeszcze nad ojcem Marissy, mogłby być w tych trudnych chwilach przy Julie, reżyres mogł to troche lepiej zorganizować i wplatać go gdzieś tam, na pogrzbie pewnie był więc tak jakos..
oglądam 4 sezon już trzeci raz a właściwie to będe oglądał tylko kilka odcinków ale wciąż te same uczucia zachwyt żal smutek ponieważ dobrze wiem że nie będzie następnych odcinków ja piernicze chyba wpadne w depresje :(
No jestem jestem. Niestety znowu mam mało czasu na wpadania tutaj, ale poprawie się:P:D. Niestety nie oglądałam od początku dzisiejszego odcinka, czego bardzo żałuje, no ale niestety taką już mam słabą pamięć.
Dobra Damiano mów jak Ci poszło bo zaraz nie wytrzymam!!
Mateusz byłam tu wczoraj, więc chyba nie tak dawno:p
Dzisiejszy odcinek był świetny, muzyka była genialna, "Runing up that hill" i Ryan świetnie ze sobą współgrali, oglądałam już ten odcinek już dawno ale co tam, póki mogę i tak będę oglądac w TV.
:) Mery, Damiano pewnie świętuje ponieważ zdał, dajmy się wyszaleć chłpakowi, w końcu ostatnio nieźle kuł:D
moja znajoma też zdawała z dwóch przedmiotów i niestety z jednego zdała a z jednego nie.. ale jakos strasznie tym przejeta nie była.. i tez 1 kl. tech.
Wiatam wszystkich i wielkie dzięki za tych którzy we mnie wieżyli , super jesteście kocham ten blog i tylko on mnie podtrzymuje na życiu... Ale dzisiejszy odcinek O.C wyjechany w kosmos , świetna muzyka Placebo , taki jakiś zbuntowany Ryan , Summer która się nagle od wszystkich odwróciła no i Seth który chce jakoś to wszystko naprawić... ECH O.C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kocham ten serial!!! A i tak międy nami to 3 poprawek niemożna mieć... Hehehe.. A i Mateusz to będzie film Justice League gdzie Welling ze Smallville zagra Supermena... No i niestety kibluje, ale dzięki za wsparcie i za to że wierzyliście .....
Ehhh troche szkoda że bedziesz jak to się mówi "zimował" :D ,ale co Cię nie zabije to Cię Wzmocni.
No i co tu dużo się rozpisywać wszyscy chyba mamy te same uczucia po 1 odc. A jak usłyszzałem Placebo - Running up that hill no to nie było zlituj się normalnie łzy w oczach.(Słyszałem ten utwór na żywo na koncercie)
AHHHHHHHHHHHHHHHHHH i ta postawa Ryana chłopaka z Chino - walki w klatkach aż mi się nie chciało wieżyć, ale chłopak Ma Warunki !! niezły Fighter ~!
Damiano współczucia! ;/ miejmy nadzieje ze bedziesz bywał częściej na forum, chociażby dlatego że będziesz dużo umial z tej 1kl. i wyjdziesz z dobrymi ocenami bez ogromnego wysiłku.. Jednego tylko nie rozumiem.. o co chodzi z tymi 3 poprawkami..? chyba to nie dotyczy ciebie.. mówiles ze masz dwie.. wytłumacz..
Przykro mi Damiano:/. Ale może w tym roku trafisz na lepszych nauczycieli. Ja jakos w ogóle nie czuje, że zbliża się szkoła. Nie mam ani książek, ani nie wiem kiedy rozpączęcie, ale z jednej strony to dobrze nawet tym się nie przejmuje.
A ja niestety spóźniełam się na ten odcinek, ale za to dzisiaj obejże na pewno cały, ponieważ teraz pamiętam, że będzie The O.C.:P:D.
Aaa Damiano nie masz czym się przejmować i tak nie dostaniesz ode mnie:P:D.
ECH dzięki za wsparcie , ale na forum mogę być teraz rzadziej ... Przez niezdanie tych poprawek i tak ojciec zablokuje mi kompa i to wiem napewno... Szkoda , bo uczyłem się do nich , myślałem że zdam, ale może chęci to za mało?? Może jednak za mało się uczyłem?? Sam niewiem... Ale najgłupsze jest to że dużo osób zdawało tą poprawkę , a niezaliczyliśmy tylko ja i mój kumpel z klasy... Głupio tak teraz , bo mama wie i się martwi ,a ojcowi niemówiłem jeszcze,... I właśnie się tak zastanawiam zostać w tej szkole czy przenieść się do innej .... W sumie wszyscy z mojej starej klasy co niezdali to poszli razem i tak się zastanawiam czy do nich niedołączyć... Ale z 2 strony może powinienem zmienić szkołe... Niewiem , aby złożyć papiery mam czas do jutra przed 10 ( do mojej starej szkoły) i niewiem co robić... Mam tak mało czasu na przemyślenie tego co mam dalej robić....
Damiano u mnie w szkole wolne miejsca chyba jeszcze sa ;P Kto ogladal dokladnie 4 sezon bo ja nie ogladalem nigdy do konca a dzis wlasnie mi tak switalo ze gdzies przepadl jeden odcinek chyba... czy to prawda??? Damiano nie masz sie co martwic teraz bedzie lepiej i przynajmniej wiesz jak nie powinienes postepowac aby to sie nie powtorzylo. Z moich znajomych to nikt jeszcze nie kiblowal. Albo i moze pare kiblowalo. Sam juz nie wiem. ;)
Kurna ja juz w piatek musze isc do mojej nowej szkoly, jakies takie dziwne rzeczy ona sobie wymyslila ze pierwszaki maja przyjsc dzien wczesniej. No ale nie wiem jak u was jest bo w mojej nowej szkole to pierwszaki przez dwa tygodnie nie maja zadawanych prac domowych by sie przystosowac.? No ale najtrudniejsze chyba bedzie sie przestawienie na "profesorze" i "sorze"
Zapiszmy się wogule wszyscy do I klasy :D Tak to prawda dziś okazało się że TVN wyemitował 3 odcinek zamiast 2 ... Ciekawe czy jutro puszczą 4 a ten 2 odcinek oleją?? Mam nadzieję że będzie jednak to ten 2 odcinek , a wiadomo czy oni się wogule sami się połapali?? PAULLI tłumaczyłem COENOWI że niemożna mieć 3 poprawek....
Aa.. juz rozumiem :D koleś ściemniał chyba żeby cie podnieść na duchu.. z jednej strony pewnie chcial dobrze.. a jutro pewnie puszczą znowu 3 odc. bo sprawdziłam w programie tv i ma trwać do wtorku [2 tyg. pozniej] czyli na to wychodzi, ze będzie puszczone równe 16 odc. wiec co zrobią [z tvn'u] to nie wiem..
kurde ja nawet nie zauważyłem że zniknął odcinek mimo iż już widziałem 4 serie ale i tak można sie było wszystkiego domyślić oby tylko jutro nie puścili tego 2
A może jutro puszczą 2 odcinek, a w piątek jeszcze raz 3. Sama zresztą nie wiem, zobaczymy jutro. Ja w ogóle nie oglądałam 4 seri, a więc nie wiedziałam, ale właśnie troche się dziwiłam, że już Święto Dziękczynienia.
No to mam złe wiadomości!! Jak się okazuje żadnych powtórek The O.C. o 6.40 nie będzie w roku szkolnym, właśnie przeczytałam program tvn-u i pisze, że będzie zupełnie co innego. No to świtenie teraz to już sama nie wiem jak będe oglądac The O.C. tak to przynajmniej miałam nadzieję na te powtórki, a tak to nic z tego:/.
Niemartw się w roku szkolnym ja zapewne również niebędę mógł oglądać wszystkich odcinków O.C , bo podobnie jak inni będę w school..... Gdyby tak przesunęli emisję serialu na 16 --- to byłaby wymarzona godzina ,, ale cóż doświadczenia z 3 serii niczego ich nienauczyły i dalej po tej zasranej 14 puszczają serial ,, a potem palą głupa że "taka mała oglądalność" .... Ech ten TVN ... A Mateusz i innym też powiem o mojej super gadce z ojcem . To zaczynam : Ojciec wbija się do pokoju , ja siedze przy kompe.. Pyta mnie Zdałeś???? Ja mówie - Niestety nie... Zaczyna klnąć na mnie ,, puszcza jeszcze kilka wiązanek pod nosem , wychodzi do sklepu... Wraca i zaczyna piepszyć wykład o tym że powinni mnie w szkole dla debili zamknąć , to może bym wtedy zdał ,bo to mój poziom ... Potem jeszcze coś pomruczał , potem już się nieodzywał i wyszedł do pracy... Głupi huj ( sorry ale wiecie) Ojca nienawidze a międy nami dobrze nigdy nie będzie , od zawsze są jakieś zgrzyty ... Ale jemu niemożna nic powiedzieć , a ile on narobił błędów w życiu....
Damiano, a co na to powiedziała twoja mama?? Słyszała tę rozmowę??
Wiesz co tak szczerze Ci powiem, że wkur... mnie takie gadki, bo i tak niczego nie zmienią, a wręcz pogorszą sytuację. Nie wiem co jeszcze mam Ci napisać, ale jak troche nad tym pomyślę, to może coś wymyślę, czasami muszę się nad czymś zastanowić, żeby dobrze komuś odpowiedzieć i nie palnąć czegoś, a więc jak coś wymyśle to napisze.
Mama była w pracy , a on jak zawsze ładnie się po mnie "przejechał".. Tak zawsze jest jak coś żle zrobie... Kiedyś wybuchne i wtedy zobaczymy czy będzie taki mocny... Już niedługo , do czasu a potem -- wiecie..
Mysl mysl... Na mnie nikt w domu nie krzyczy chyba ze mama za to ze znecam sie nad mlodszym rodzenstwem. A tak to reszta mnie olewa z gory... poprostu robta co chceta. Mama to nawet na wywiadowki nie chodzi (no mimo ze mam dobre oceny ale to nawet nie wykazuje jakiego kolwiek zainteresowania a nie bede se spacjalnie psul ocen by to zauwazyla). Martwi sie tylko wtedy kiedy wieczoram pozno wracam... bo pies juz nie wytrzymuje i lata jak glupi i jej to przeszkadza. ;P ;D Wlasnie sobie uswiadomilem ze to juz tylko czwartek a w piatek na 9 do szkoly musze wstac. ;( koniec wolnosci i koniec seriali. A i tak btw to super bo przez walony tvn bede musial skombinowac reszte odcinkow O.C. bo nie bede mogl powtorek ogladac skoro ich nie ma. eh. ;)
oj ja tez mam z father 3 światy, ale cóz.. jeszcze tylko 2 latka i sie usamodzielniam [18-nastka ;)].. a tak wogole to mowilam juz, zebyscie brali przykład ze mnie i nie przejmowali sie tvn'em i ściągali 4 serie.. a i znowu sie powtarzam, oni nie zmienią godziny emisji jak mają zaplanowany program.. jak pewnie wiecie na 16:20 przesunęli Rozmowy w Toku- które cieszy sie duzą oglądalnością.. mogliby jedynie zamienić z telenowelą 'Prawo porządania', bo to im by grfiku nie zmieniło.. ten serial pierwszy czy ten..
Wow ja gdyby nie Wy to nawet bym nie zauważył że TVN o jeden odcinek przeskoczyli do przodu...a to Gnidy Dworskie :)
Nooo niestey tak to jest z tymi naszymi Rodzicami.Oni cały czas by chcieli żeby wszystko szło jak po sznurku.Ale nie zawsze wychodzi (niestety).Niewiem może to jak to mówią ....okres buntu u nastolatków :D Ale najważniejsze jest żeby się cieszyć (chociaż do końca tyg. ;) 4 serią O.C.
A na złe humory spowodowane przez rodziców - polecam utwór Budgie - Parents.Trwa ok.10 min. i za*****cie tłumaczy kontakty dziecko-rodzić POLECAM !
aa i bardzo dobrze, bo dużo się wyjaśnia =] fajna akcja z Taylor i tatuaż Setha ;)
Tez ogladam i polewe mam z tvn. Z tym ze teraz tak wiesz... zgubi sie przecietny widz. Uwielbiam Taylor... francuski hiszpanski... wszystkie jezyki. Ja czekam tylko na odcinek z tym jak Summer u psychologa jest ale juz wiecej spoilerow nie daje. ;D ;P
No i nic nie wymyśliłam. Jeju pomyśle jeszcze nad tym. Ja też często się kłóciłam z moim ojcem, ale teraz nie ma go prawie cały rok i jak wraca to jest inaczej, chociaż czasami dochodzi między nami do małych spięć, ale to żadko bywa. Paulli miałam tak samo kiedyś jak ty, że sobie powiedziałam, że jak tylko skończę 18. to się wyprowadzam, itp, itd, ale teraz się nad tym zastanawiam. Jak będe miała gdzie i z kim się wyprowadzić to wszystko możliwe, chociaż ja mam dobrze bo jestem najmłodsza i licze, że jak ja już będe miała te 18 lat to moje siostry już się wyprowadzą, ale zobaczymy jak to będzie.
Nie mówie od razu o wyprowadzce.. bo musze szkołe średnia skończyć a to będą jeszcze 2 lata.. niestety =/ chodzi o to ze bede miała wieksze luzy i w wielu sprawach na moj temat będzie miał mało do gadania ;)
o Boże to ona japoński też umie? nie doszłam jeszcze do tego...przeagentka z niej jest, dobrze, że Marissy już nie ma.
Damiano ty sie ojcem nie przejmuj, ja to mam podobnie jak Ty, w szkole jak wychodził mi dopalacz z fizy na koniec to mówił że mam to ku*** zdać, bo on się za mnie wstydzić nie będzie. To już się nie liczy to, ze ja NIENAWIDZE fizy!!!??? liczy się tylko jego zdanie, ja to nie mam nic do powiedzenia, choć już osiemnastkę skończyłam, prze***** z takimi mieszkać, jak w domu wariatów.....
P.S. " facet ja mam tatuaż"- ten tekst mnie rozbroił :D xD
Cóż każdy ma tam jakieś swoje problemy, spięcia , konflikty ( nikomu niezazdroszczę ) z rodzicami wiem jak to jest, ja tak mam prawie na codzień ze starym , i dopóki będę tu mieszkał będzie mi wypominał, że niezdałem i takie tam... Ale o przeprowadzce nawet niemyślałem , bo na dobrą sprawę niemam nawet gdzie , choć czasem baaaardzo chciałbym się stąd wyrwać... Ech tak już jest... Dzisiejszy odcinek O.C fajny -- czekamy na 4...
A ja nawet mam gdzie się wyprowadzić hehe:P:D. Nie no żatuje. A tak Paulli większe luzy będą na szczęście, chociaż teraz też aż tak źle nie mam, ale z chęcią odbiore swój dowód:P:D.
Ja dowód naszczęscie mam [przejściowy] ale mając 18 lat będe mogla od razu korzytać nie czakając aż w Urzędzie zrobią =] hehe :D ahh te 18.. koniec dziecinności
Ja bede z dowodem czekal do 18 a potem ... a potem to Damiano znasz plany... ;) A i nie wierzyles mi a zobacz ze to juz 6 tzn teraz 5 wypowiedzi nam zostalo. Heh ;D
Ooo Mateusz, a potem wyruszysz hehe:P:D. Żartuje oczywiście:P:D. No tak jak już dowód się odbierze to rób co chcesz hehe:P:D. Ja i tak robie co chce jak rodzice nie widzą:P:D.
a właśnie czy widział ktoś forum z tyloma odpowiedziami co my :> jesli tak to podajce gdzie ;)
"Jak wszyscy wiecie Filmweb OFFline 2007 - zlot czytelników odbędzie się 7-9 września w Warszawie.
Filmweb OFFline 2007, czyli drugie spotkanie w realu posiadaczy łbów pełnych filmów niebawem stanie się faktem! W czasie konwentu będziecie mogli spotkać się nie tylko z redakcją, ale przede wszystkim z innym użytkownikami, odnowić przyjaźnie sprzed roku i zawiązać nowe.
W trakcie zlotu pokażemy trzy znakomite filmy, które, jesteśmy pewni, ,mile Was zaskoczą! W sobotę 8 września po projekcjach zapraszamy wszystkich na imprezę Filmweb OFFline 2007, która odbędzie się w Paradox Cafe.
Po odebraniu sygnałów, że część z Was nie zdążyła się zapisać na Filmweb OFFline 2007, postanowiliśmy wydłużyć zapisy. To już jednak ostatni dzwonek. Wszystkich zainteresowanych, którzy jeszcze się nie zapisali, a pewni są swojej obecności w Warszawie w dniach 7-9 września, prosimy o wpisywanie się na specjalną listę znajdująca się tutaj."
Szkoda że to w roku szkolnym i tak daleko.. jedynie Damiano może sie wybrać..
dalej jeszcze 2 i 1000 :D teraz to jedno, chyba się zamieniam [oczywiście pod tym względem w Mateusza] pisze sama do siebie, ale mam powód :D ma kto czym oblewac..? ;> bo ja tak ;)