http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
No wiem dużo osób mówi, że fajny film. Ja też czekam na The O.C. na TVN-ie. Tylko oby pora się później nie zmieniła z 14.20 na 14.00.
A kto tu z was oglada Gorzka Zemste? chyba Ty Mery m? i nadal to śledzisz? bo ja jak wczesniej pisałam to sie tym przejmuje, ze chodzac do szkoły nie bede ogladała all odc. pamietam jakies 3 lata temu jak to leciało to tylko ok.10 odc. nie obejrzałam z 188 :D
Tak ja oglądam. Ja bardziej się przejmuje The O.C., ale Gorzką Zemste też tak samo przeżywam jak kiedyś:P:D Też pamiętam jak kiedyś leciała i ostatni odcinek był jakoś przed Bożym Narodzeniem i nie obejrzałam go nawet:/.
Żartujesz? ost. odc. nie widziałas ;/ teraz musisz obejrzec, masz racje fajne jest w tym ze sie przezywa to od nowa, jakby sie tego nie ogladało tylko jakaś tam cząstka w głowie jest.. no chyba jednak O.C. wazniejsze ale jak sie juz ogladało i ma sie na komie i w kazdej chwili mozna obejrzec to Gorzka Zemsta górą =]
Kurde widze, że wy za tą telenowelą wręcz przepadacie :D Ja osobiście nieoglądam i czekam na O.C , bo ten serial jest napewno lepszy..
Kurcze "Gorzka Zemsta" ? Argentyńskie tasiemce po 200 odc. to nie dlamnie, ale jak komuś się to podoba czemu nie :);) (fajne kobitki tam grają) :D Ja mam Shreka 3 ale wersje kinową i jest troche lipna bo słychać ludzi w kinie a nieraz nie słychać co mówi Osioł :D:D:D:D
A na O.C to chyba każdy z nas czeka na 4 serie przekąszajc po drodze 2 serie na TVN7 ;)
Pzdr.
Boshe te tasiemce. "Mery m oglądałaś ty chyba wszystko" ~~oooo a widziałaś tego jak mu tam Fernando ale on przystojny ale dlaczego zdradził Antonine z Juanem, po czym przespał sie z Marią, a w sąsiednim pokoju Juan zdradzał Fernando z Antonine, po czym dowiedział sie ze jest zaciążony z Marią, z wściekłości Fernando przejechał go samochodem, wjeżdżając po drodze w slup, w szpitalu poznał Klementine i zaczął ja wyrywać i sie z nią przespał ale potem spotkał swoja eks która mu powiedziała ze Klementina jest jego kuzyka. Wracając do domu nakrył Juana z Facendo w łóżku (sorry czy Juan nie zginał???? sam sie już gubię). Facundo powiedział ze jest zakochany w Antonine od dziecięcych lat i ze ja kocha. Fernando sie rozpłakał i zaczął topić smutki w alkoholu, w barze spotkał swoją eks, przespał sie z nią po czym pijany odjechał swoim wozem z gnojem na pace" koniec sezonu pierwszego po 5023 odcinkach cdn. Czy ktoś chce pociągnąć dalej ta telenowele. Powiedzcie ze ktoś chce.!!!!! ;D ;P
Hmmm..., a co to za tenelowela?? Gorsza od "Mody na sukces". Mateusz może zaczniesz pisać scenariusze do tenelowel, tylko pamiętaj ja nie będe tego oglądać, bo za bardzo mieszasz:P:D. Ja tenelowel nie oglądam, aż tak dużo tylko niektóre. Teraz to żadnej nie oglądam. Ja też starsznie nie moge doczekac się The O.C.:P:D
Czyli widze ze oglądasz "Mode na sukces" i nie znasz sie na dobrych telenowelach ktore sa warte uwagi, a wiec kinomaniakiem az takim tez nie jestes.. ;]
Jak TVN się wkurzy to zmieni porę na niedostępna dla licealistów :P
wiec lepiej nie zawalić im skrzynki .oni doskonale wiedzą o
popularnosci tego serialu
Czyżby mała kłótnia się wywołała???? Co tam, wy lubicie tą telenowele inni nie i niech tak zostanie ja się w to niemieszam , każdy lubi to co lubi...
Damiano gdzie tam zaraz kłótnia. Malutka wymiana zdań(przynjamniej ja to tak odbieram:P) Dobra, a teraz może ktoś ruszy temat??:P:D
No właśnie ja niemam pomysłu jak ruszyć temat.... Nic mi do głowy nieprzychodzi...
heh...no to sie rozpisaliście ...i super! sorry , ze mnie tak długo nie było ale wiecie ...no...wakacje :P Nie oglądałam wielu telenoweli ale golądnełam pare odcinków Gorzkiej Zemsty i jak na telcie to obleci :) heh...i Wy nie widzieliście kłótni....:)wejdźcie np na forum Keiry Knightley .....beznadziejne, tak więc Mery ma racje- to poprodtu dyskusja:)
i Mery " W świece kobiet" obejrzałam bez napisów bo nigdzie nie ma, ten nasz internet mnie dobija....żeby nawet napisów do filmu nie było;/
Hmmmmm..to może ja rozpoczne taki oto temacik(chyba go nie było ;)
Otóż zauwarzyłem temat już od 1 sezonu ale jakoś nigdy nie miałem weny żeby go poruszyć :D
Dobra przechodze do setna.
Oglądając odcinki Życia na Fali "przeżywająć" rozterki i problemy młodych i dorosłych normalnie odstrasza mnie ich.....Nadmierna Szczerość(i tu pewnie posypią się Gromy ;)
Nie że ja lubie kłamstwa a szczerość jest dla mnie czymś obcym.Nie tak nie jest. Oni tam chcą o wszystkich swoich występkach tajemnicach mówić.Wiem że w związkach,rodzinie najważniejsza jest szczerość ale do licha ...Lepiej o Wszystkim nie Wiedzieć.
np.Pocaunek Jimmiego z Kirsten
Romans Lucka z Julie
Przekręty Caleba w firmie--musi powiedzieć o tym Kirsten
itd. itd.
I naprawde w niektórych momętach nadmierna szczerość może zaszkodzić niż pomóc.Ja wiem że to jest tylko serial i tam mają ułożony scenariusz ale no nie moge tego przełknąć.
I aż mi się lekko zrobiło jak Thesesa zadzwoniła do Ryana i oszukała go mówiąc że poroniła...bo ciągnąć tego naprawde nie było sensu.
To by było na tyle i nie krzyczcie na mnie odrazu że nie mam sumienia i żyje w kłamstwie :)
A co wy o tym myślicie ??
Theresa a nie Thesesa :> dobrze zrobiła bo jak sie pozniej okazało to nie jego dziecko chociaz bardzo podobne =] w naszym zyciu rakuje takich rozmów jak tam u nich i to jest potrzebne moim zdaniem ;)
Życie na fali to najlepszy serial na świecie ! i tvn puŚci wszystkie serie ! nie zawiodą fanów ! pzdr
no i..? co to ma do tego co my wyzej piszemy? :>
Na Przyszłość Do Wszystkich: Nie Wcinajcie Sie Pisząc Nie Na Temat I Nie Wtrącajcie Sie Na Forum Innych :> [ chociaz mile widziane inne osoby ;)] :D
ale o co wam w sumie chodzi? przeciez 4 serie ma TVN puscic pod koniec sierpnia... czego wy sie tak czepiacie.. myslicie ze wasze meile cos dadza? im chodzi o kase a nie o upodobania fanow..
Ilu jeszcze ludzi tu wejdzie pisząć takie głupoty????? Dajcie już spokój , my już od dawna żadnych maili niepieszemy!!!!
"ale o co wam w sumie chodzi?" --- o to żebyście nam dali święty spokój z takimi komentarzami jak tu od początku niebyliście, takie osoby tu mile widziane nie są...
laska śmieszna jestes i tyle ;] poczytaj sobie chociaz ost. strone ;] i zobaczysz ze to tylko nagłowek forum o tych mailach.. a własnie mozna tez nadal pisac maila o pozniejsza emisje serialu.. pzdr. dla wstrącających sie i nie mających pojecia.. :> ;]
saabwagon własnie ta szczerośc jest jednym z głównych powodów przez które kocham ten serial:)
Ja już straciłam wszelką nadzieje, że ktoś spoza tego forum zmądrzeje...cuda w tym przypadku napewno się nie zdarzają:P
A mi tam ich szczerość nie przeszkadza. Właśnie przez to rodzą się nowe wątki, kłótnie, itd.
A co do ludu piszącego nie na temat to już trochę się przyzwyczaiłam, ale i tak nadal mnie wkurzają, chociaż staram się opanować:P:D.
Kurcze Zach jest taki sweet i dobry itp. fajnie byłoby miec takiego boya a Summer tak go traktuje.. chociaz przy nim moglaby nie gadac o Seth'cie, no ale coz taki film =] a tak wogole to nie moge sie doczekac romansu Alexz z Marissa, bedzie zwała =] ;)
o taaak...zawsze lubiłam Zacha, jest taki wyrozumiały i przystojny...no palce lizac :P szkoda mi się go robiło jak tak Summer nawijała o Sethcie ale ona go kocha:) ( Setha), widac nie mogła sie pochamowac:P
Najlepsza scena z Alex i Marissą jest gdy Seth jest u Alex a wylatuję Marissa i pyta sie czy idzie do łóżka ( Alex) i ta mina Setha i potem jak gadają z Ryanem, ze ich eks są razem, ten wątek uwielbiam:D
Ahhh ta Alex jest bardzo Hottttt.Kurde i ona bedzie z Marissa aż mi się wierzyć niechce ;) Nie żebym miał coś przeciwko xD a wręcz przeciwnie.Będe wyczekiwał ahh bede :)
No niestety nie (a może i fajnie bo teraz przeżywam coś nowego xD )..ja dopiero swoją przygode z O.C zacząłem od 3 serii :D
To najdłuższy temat jaki tu widziałam :) Ale fajnie, że tak piszecie. Ja też lubię oc, więc czasami do was zaglądam, ale dopiero teraz zabrałam się do napisania czegoś.
Oj "no comment" "no comment" :D :D Poprostu nigdy nie miałem okazji oglądać The O.C. ;) Dopiero od 3 sezonu zobaczyłem że jest wart obejrzenia.
No ale bym prędzej zobaczył i co.?? i teraz bym oglądał i wiedział co sie wydarzy, co się stanie :D :D a tak nic nie Wiem i wszystkiego się dowiaduje ;) ;)
Lubicie Zacha?? Nie cierpię tego gościa;/ Mi się on w ogóle nie podoba:/ I dobrze, że Summer go zostawi dla Setha:P:D
On jest sweet i taki kochany :D nie mow ze nie chciałabys takiego chłopaka ;> w Polsce mało takich xD trcohe co mnie irytuje to to ze on ma juz zone :D
On jest słodki i kochany?? Paulli proszę Cię, nie mój typ faceta:/ Taki za poważny jak dla mnie:D
O gustach sie nie dyskutuje ;) oczywiscie on jest jednym z tych ktorzy sa spoko i nadawaliby sie na boya :) hmm.. powazny? no nie wiem :D ja bym tak nie powiedziala =] pewnie ty wolisz takich Volchock'ów :D xD pzdr. ;)
Sorki dziewczyny , ale dostałem szlaban na kompa, bo się uczyć musze i będę tu baardzo rzadko wpadał,... Lipa, ale trudno dacie sobie doskonale rade , a widze że Mateusza też stąd wywiało...
no szkoda ze mało tu osób, a co tam Mateusz:D mniej dogryzania i to najczesciej pod moja osobą ;> :D nie no mały żarcik xD ;) kurcze3tyg. i school.. przynajmniej juz nie gimnazjum ;]
Eee ja jeszcze nie myślę o szkole. On też nie jest w moim typie:/ Nie lubię ćpunów i pijaków:P Czasami napić się można, ale bez przesady:P:D. Mój typ: zabawny, miły, nie może być zakochany w sobie, ale na prawdę musi dużo mnie rozśmieszać:P:D.
hm....mi podoba sie meiszanka Setha i Zacha:P Setha bardziej wogóle lubię ale Zach ma ten swój urok:)
Ja też ogólnie wole Setha, ale Zacha nie lubię. Tak nie podoba mi się ten typ nie wiem sama dobrze czemu:P:D
Ivona i tak trzymać- zgadzam sie =] Seth to Seth chyba kazdy go lubi a Zach ma tez swoj urok co pociaga niektore girls ;)
Mnie on bardziej odstrasza od siebie niż przyciąga:P:D. Ale każdy ma swoje zdanie. Może zmieńmy temat:P. No właśnie Mateusz czemu tak mało tu bywasz, Damiano ma usprawiedliwienie, a ty nie. Co się dzieje?;>
Ej chopaki zanikacie... musialem was szukac na liscie tematow... Ivona nie trafilas strzelaj dalej... xD (o sorry Paulli juz poprawiam) ;D ;P