PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37272
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P

użytkownik usunięty
Ivona

hmm.. mało kto pisze.. jakis zastuje, znowu ja musze jakis temat wymyslic xD no wiec dzisiaj był juz pewnie, jak to nazwac "ruch", pierwsze spojrzenie :D co do Marissy i Alex ;P mm.. a ten prezent na roczniece Zacha :D gdyby u nas tj. w Polsce ktos tak zrobił to by go wyśmiali, chociaz są śmiałkowie i brawa dla nich ;]

ocenił(a) serial na 10

oooooo tak ten "związek" Marissa & Alex bedzie Ciekawy !!Ja tam czekam chyba najbardziej z całego sezonu właśnie na ten moment (sam nie wiem czemu :D)

ocenił(a) serial na 10
saabwagon

A ja na razie nie oglądam The O.C., szczerze to nie mam czasu. I też z tego powodu mnie tutaj nie było. Ale postaram się poprawić jak będzie to tylko możliwe:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

mnie tez za jakiś tydzien moze nie być, ale postaram sie zostac w domu[sama].. DAmiano się uczy, Mateusz nie wiem, Ivona żadko wpada, kiedys to Mery chociaz dotrzymywała towarzystwa.. a teraz..

ocenił(a) serial na 10

byc samą w domu to być jak w niebie, przynajmniej ja to tak odczuwam, mogę robic na co mam ochotę albo wogóle nic nie robic:)
No to może rzucę jakis temat: Co obejrzeliście ostatnio ciekawego?

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Paulli nie martw się, postaram się częściej tu wchodzić jak tylko wrócę do domu. Bo tutaj gdzie jestem to mam bardzo dużo zajęć i nie mogę za często pisać. A co do twojego pytania Ivona to na razie nic ciekawego nie obejrzałam, zresztą na oglądanie tv też mam mało czasu:P:D.

użytkownik usunięty
Ivona

Oglądalam, chociaż nie do końca, bo juz tak mi sie spac chialo ;] a najgorsze jak spanie przejdziec, no wiec zainteresował mniej film 2dni temu na TVP1 xD 'Amelia' a fajną aktorką Audrey Tautou co grala w filmie 'Miłość nie przeszkadzać' [byłam w kinie i polecam]. Film niezły no ale załuje ze do konca nie obejrzałam..

ocenił(a) serial na 10

Witam , ale ja tylko wpadam przelotem, bo akurat mam czas ( hehehe ) . Co ja oglądałem ostatnio ciekawego??? Nic naprawde, w tv same powtórki lecą i już mi się znudziły... Mateusz jeśli gdzieś tam jesteś to podtrzymuj ten temat , choćby z racji tego że jesteś jego założycielem!!! Narazie lece i niewiem kiedy napisze znowu więc narazie wszystkim i pozdrawiam!!! ( dobra ide chyba spać) ,,...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

ech Ty śpiochu Damiano ;P
więc ja też odpowiem na moje pytanie he he..ostatnio obejrzałam Transformers( nie przepadam za takimi produkcjami ale moja siostra ściągła a nie miałam co robic ...:P), Harre'go Potter'a i zakon feniksa( i to też ściagła siostra, niewiem co ona jest tak ostatnio napalona na te filmy, pewnie ma to po mnie:P) oraz Duchy Goi :)

użytkownik usunięty
Ivona

860... Duchy Goi dobre. Transformers myslalem ze dno ale zaskoczylo mnie tak pozytywnie ze nie ma skali na ocene a co do Harrego Pottera to bylem w warszawie na nim. I tez zaskoczyl mnie pozytywnie. Jak na bardzo okrojona wersje ksiazkowa skupili sie na najwazniejszych rzeczach przy czym dajac supert film ozdobiony swietnymi efektami i naprawde spektakularna choc szybka smiercia Syriusza. Akcja z minuty na minute sie rozkreca a w ministerstwie to z sekundy na sekunde co innego sie dzieje dlatego nawet nie zauwazamy nawet jak Black odlatuje do zaswiatow. Widzimy natomias B. Lestrange, i w tym momencie jej postac byla (nawet nie mam okreslenia) ten usmiech na jej twarzy, kiedy Syriusz znnikal za kotara, mnie powalil. [mam nadzieje ze jako tako czaicie co pisze] Obsada aktorska swietna. Helena Bohnam Carter w roli Bellatrix mnie rozwalila naprawde jak na 5 minut debiutu w HP to pokazala klase. Harry Potter naprawde warty obejrzenia tak samo jak i Transformers. O i NEXT zajebisty film chociaz Nicolas Cage nie pokazuje niczego nowego ale sam watek filmu jest swietnie zrobiony i dla fanow lekkich filmow ktore daja do myslenia polecam. Harry Potter powtarzam i Transformers kazdy powinien obejrzec sa to chyba dwa filmy ktore naprawde beda najlepszymi 2007 roku.

użytkownik usunięty

861... No Mateusz masz racje tez ogladalem te same filmy (dziwny zbieg okolicznosci) i sadze ze sa swietne. ;D Polecam kazdemu. ;P Ale czas zmienic temat. To jak spedzacie wakacje? (albo nie bo kojarzy mi sie to z koncem wakacji a poczatkiem szkoly, co innego wymysle). Filmy jak i watki The O.C. oklepane juz. A moze przczytaliscie ostatnio cos ciekawego? Ja przeczytalem Ultimate X-man 12 pierwszych zeszytow. I zabieram sie za angielska wersje Harry Potter 7. Slucham ostatnio muzyki latino bo tak swietnie kojarzy mi sie ze sloncem ktorego ostatnio brak i to bardzo. No i tez chce powiedziec ze juz od roku i 2 miesiecy jestem uzalezniony od The O.C. i ze nazywam sie Mateusz. I ze czasmi mam odchyly w stylu tej oto mojej wypowiedzi.
No i wpadlem na genialny temat (jezli jestesmy na tyle zżyci i mozemy o tym pogadac).!!! Opowiedzcie o swoich zdziczeniach, odchylach, uzaleznieniach ale takich dziwnych. Ja np. nie moge sie powstrzymywac od beznadziejnych komentarzy czasami smiesznych a czasami strasznie denerwujacych (cos w stylu Chandlera z "Przyjaciele")

ocenił(a) serial na 10

Wiadomo Transformers będzie hitem tego lata , napewno wybiorę się na ten film do kina , a Potter?? Oglądałem , ale jakoś bez fajerwerków... Next słyszałem , że to straszny kicz mimo , że gra tam kilka gwiazd z Cagem w roli głównej , ale do tego filmu zbytnio mnie jakoś nieciągnie... Mateusz gadasz sam ze sobą??? Super... Każdy wie jak ja spędzam wakacje, więc i wy coś powiedzcie co teraz ciekawego porabiacie?? A i Mateusz niemam nic do ciebie, jesteś spoko , ale czy przypadkiem tak leciutko nieprzesadzasz???

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Ale o co dokladnie chodzi. Zmuszacie mnie do pisania a jak juz cos napisze to przesadzam. Wezcie sie zdecydujcie ludzie bo ja tak nie moge. ;)

użytkownik usunięty

Zmuszamy cie? wiesz co jak nie chcesz to nie pisz, chociaz to twoj temat.. a na drugi raz nawet sie nie spytam czy cos sie stało ze nie piszesz, masz jak na życzenie, pzdr.

ocenił(a) serial na 10

Ja wakacje spędzam super, już ponad tydzień temu miałam być w domu, ale tutaj jest tak świetnie, że nikt nie chce mnie puścić do domu i ja sama nie chce wracać:P:D. Każdy ma jakieś odchyły, ja też je mam. Jak mi się nudzi to zawsze robie coś głupiego, ale ostatnio nudziło mi się nie pamiętam kiedy i zapomniałam na czym polegają moje odchyły:P:D. Ja edukacje z Harrego zakończyłam na 2 części filmu, jakoś mnie do tego nie ciągnie, a książek nienawidzę czytać. Czytam tylko w roku szkolnym lektury i to nie wszystkie:D. Dobra no to trochę się rozpisałam teraz czas na Ivone i Paulli:P:D, ponieważ Damiano i Mateusz też już się rozpisali=].

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Ooo co tak ostro Paulli, bez nerwów. Przecież Mateusz żartował. przynajmniej mi się tak wydaje.

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

no to jestem, Transformers zgadzam sie- dobry film pod wieloma wzhlędami nie arcydzieło ale u mnie ma 8/10, zemu 8? cóż sama nie mogę wyjaśnic czemy...:) Harry Potter- oglądałam tylko 3, 4 i 5 częśc, siostra jest fanką więc co ja mogę dużo zrobic :P więc co do tej części film mi się podobał ale słyszałam, zę dla tych co przeczytali książki to film jest klapą ( przynajmniej dla niektórych:)), efekty specjalne tylko utrzymały ten film noi jeszcze poczucie humoru, z którym można było się czasem zetknąć:)gra wyśmienite Heleny....( zapomniałam dalej :P), Gary'ego Oldmana oraz Ralpha Finnesa, ale gra Emmy Watson...no cóż, jej gra sama mówi za siebie, Daniel Raddliffe dużo od niej noe odbiega:)
Wakacje spędzam też super, wspólne wypady itd. co tu dużo mówic hehe:) Mateusz nie przejmuj sie swoim gadaniem do siebie, jest jeszcze szanasa że wyzdrwiejesz ;p ;P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Boże ale narobiłam błędów...

użytkownik usunięty
mery_m1

Mery Ty wszystkiego nie wiesz, bo widzisz tylko to co na forum.. okay.. ;] Ja napisałam co mialam napisac i koniec ;)
A Harrego to lubie oglądać i czekam az ktos ze znajomych lub rodzinki bedzie mial na płycie Zakon Feniksa ;] a ksiązki nawet lubie czytać, kiedyś bardzo [ale wtedy nie mialam jeszcze w pokoju tv] :D i w uprzednie wakacje przeczytałam jakies 12 ksiązek i to takie co maja ok 400 str. chociaz niektore były krótsze :] teraz zaczełam czytac 'Na życie nigdy nie jest zapóźno' zobaczymy czy warte mojej uwagi.. Mery zadko kto przepada za lekturami bo najczęsciej są nudne =] a teraz w szkole średniej to jeszcze wieksza nuda, chociaz były boskie ksiązki w gimn. np. Zemsta :D, Buszujący w zbozu.. nie wiem czy macie cos jeszcze, mozna dorzucic =]

użytkownik usunięty

Pulli to co napisalem to nie bylo konkretnie do ciebie tylko ogolnie i z tego co widze to Mery M zrozumiala moje intencje.
A tak btw. ma ktos z was jeszcze jakies konkretne blogi (tj. Paulli) ostatnio nawet sie zastanawialem czy nie zrobic czegos takiego. Mialem nawet pomysl by zrobic jakas konkretna stronke o the O.C. ale nie mam zadnego zajaczka czy podobnego programu a z html w notatniku sie nie bede bawil a pozatym juz sporo zapomnialem z lekcji informatyki. Nie chialem zakladac takiego jakiegos blogu na onet czy interia.
Co do filmow to transormery sa bardzo dobre, a Harry Potter 5 to najlepsza zekranizowana czesc (z tych gdzie nie mogli zamiescic calej ksiazki). A jak ogladaliscie HP5 to wychwiciliscie takie dwie metalowe piosenki? Zawsze podklad muzyczny byl robiony przez jakiegos kolesia i grany przez orkiestre a teraz trafily nagle tam dwie takie typowo metalowe piosenki. Jedna jak dobrze pamietam jest w momencie jak Potter i Dudley ucieklaja z placu zabaw (sam poczatek filmu praktycznie).
No to narzucam ciekawy (zalezy jak dla kogo ;D) temat. Wylapaliscie ostatnio jakies takie ciekawe rzeczy w filmach serialach albo komiksach. Ja czytajac x-man trafilem na rysunek gdzie w tle widac taki wielki bilboar a na nim reklama spider-man'a. ;P
A tak moim zdaniem to dlaczego trzeba zawsze narzucic temat skoro i tak kazda nastepna osoba pisze o czyms innym niz poprzednia. (tak wynika z moich wielo tygodniwych badan i obserwacji ;D ;P) ;DDD

ocenił(a) serial na 10

Nie Mateusz, niezawsze jest jak mówisz , przecież gadamy teraz o Potterze i Transformersach nie?? Mi Potter tak bardzo się niepodobał o czym już wcześniej wspomniałem i ja np. niezwracam uwagi na jakieś detale z filmów czy seriali. Za to już niemogę się doczekać na Transformers to będzie super film! A teraz powiem coś o pogodzie : JEST DO DUPY!!!! Leje , leje i tylko leje dziś to dało taką pompe, że jak potem wracałem samochodem to pełno wielkich kałuż było i ledwo dawało się przejechać... Paulli umie zrobić bloga niech nam powie jak zrobić to ja też zrobie.

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Z chęcia pomoge :D chociaz miales mnie odwiedzac i komenty zostawiac ;) ost. zacząl mnie wkurzać onet.blog bo nie zawsze zdj. chciały wchodzic albo jakies problemy były ;/ chciałam nawet zrezygnowa z prowadzenia tychze blogów, po co skoro tysiace osob to ma a setki taki sam jak ty.. ja sie w filmach wielu rzeczy dopatruje choć teraz nic nie moge skojarzyc, z tego wiele jest bledów 'lektorycznych' ost. zauważyłam w Gorzkiej zemście.. ale mało kto pewnie bedzie wiedzial o co loto :] u mnie nawet ładna pogoda, mozna chodzic na krótki rękaw.. dzisiaj byłam nad jeziorkiem na pokazach tresury psów xD tj. policja przyjechała, mieli człowieka podstawionego jako złodziej, zabojca itd. i psy go 'szarpały' :D pozniej [to co lubie] boye skakali na rwerach i robili triki xD w tym moi dwaj kumple =] wiec to chyba tyle :D

ocenił(a) serial na 10

U mnie pogoda świetna, jak już pada to tylko w nocy, a więc spoko. Może dzisiaj pojadę nad wodę, ale jeszcze nie wiem:P:D. A co do was Paulli i Mateusz przestańcie się kłócić!! Nie wiem o co wam poszło i nie chce się zbytnio wtrącać, ale nie kłóćcie się już więcej:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

A czy ktos sie tu kluci? ;P Ja chcialem zrobic stronke o O.C. ale nie chce bloga i myslalem o prawdziwej stronie ale nie mam zadnego programu takiego jak zajaczek czy pajaczek a w notatniku nie bede sia bawil html bo to za hardcorowe dla mnie. A pozatym musial bym jeszcze wykupic gdzies jakis serwer. Troche roboty by z tym bylo.

użytkownik usunięty

Ja robiłam we FronPage'u.. no własnie czy ktoś sie kłoci..? najpierw ze niby flirt :> ja juz nie rozumiem ;] nie ma to jak sie nie zna całej sprawy dobrze i cos sie mowi ;) ale looz xD

ocenił(a) serial na 10

U mnie od jutra pogoda ma się poprawić... Ej PAULLI jedno pytanie :
Czy strzeliłaś na mnie focha????? Jeśli tak to sorry , zresztą tak naprawdę niewiem za co cie mam przepraszać..

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Dżizus co wam sie stało :D Ivona help!!! kietórzy [pod moin adresem] mowią ze kłotnie, fochy, obrażenie O.o co jeszcze? :D opanujcie sie.. nigdy nie mieliscie sprzeczki, wymiany zdań itp. :> ;] heh.. troche jak dzieci :D I juz wiem dlaczego Ivona tak nie pisze, przeciez ona starsza ;) hehe.. pozdrawiam =] :D i ide na 'Bez śladu' ;)

ocenił(a) serial na 10

Wiek tu nie ma dużo do znaczenia, wchodze kiedy mam czas i tyle, a tak nawiasem to będę tu moze częściej, ponieważ 16 sierpnia kończe prace i kupię sobie wkońcu The O.C..>.:D rozpaczałam tak, ze nie będę oglądac OC na tvn ale chyba tylko z powodu lektora ponieważ przy jego tłumaczeniu czuję się mądra :P

ech....jedni mówią kłótnia drudzy nie:) najlepiej skończyc ten "sondaż" i zając się czym innym bo to do niczego nie prowadzi:)

użytkownik usunięty
Ivona

O ja tez chce sobie kupic... ;P A co to za program czy cos o czym mowisz Paulli????

użytkownik usunięty

mhmm.. takie cos np. na informatyce uzywalismy :>

ocenił(a) serial na 10

A no to sorki, jak to nie kłótnia. Każdy miał jakąś wymianę zdań, ale wiesz u Ciebie Paulli i Mateusza wygląda to trochę jak kłótnia, a nie wymiana zdań:P:D. Ale ok jak uważacie, ja sie nie wtrącam i kończymy ten temat. Dobra ja już lecę pewnie znowu wpadnę tutaj jutro, ale i później. Jeszcze nie wiem jak to będzie, bo może jutro wracam do domu albo pod koniec tygodnia, a więc papa:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

Mysle nad blogiem teraz ale wpadlem na strasznie autorski i porabany pomysl. Czyli ze zaczne pisac jakies opo albo cos jak ksiazka. Wezcie cos zrobcie ze mna bo mi juz odwala. ;D
Damiano mam nadzieje ze ogladasz czasami "Pogode ba milosc" i ze nauka ci nie przeszkadza i nie przeszkadzala w tym. No a wlasnie co z twoim zdawaniem. Zdawales cos juz i jak tak to czy zdales jezeli moge sie zapytac.????? ;)

ocenił(a) serial na 10

Mateusz nie martw się mi też odwala od jakiś 2-tygodni. Odkąd tu siedzę to mam takie fazy, że lepiej nie gadać hehe:P:D. Dobra pisz książkę, albo rób stronkę, według uznania. Ale jak napiszesz tą książkę i ją wydasz to pierwszy egzemplarz dla mnie za darmo, tak po znajomości:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

No chlopaky co sie nie odzywacie? Wystarczyly dwie sekundy by ktos cos chlapna, wystarczyly dwa tygodznie bym walczyl sam ze soba, wystarczylo pol godziny bym poznal tresc HARRY POTTER AND DEATHLY HOLLOWS. dobra koniec rozczulania! co u was? wezcie piszcie cos bo sam ze soba zaczne gadac... juz tak bylo przecie.

ocenił(a) serial na 10

a nie wolisz czekac na oryginał HP ? I oczym byś napisał tą książkę? :P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Ivona dzięki za komentarz na blogu :) Ech Mateusz uczę się i oglądam tak przy okazji One Tree Hill i nic pozatym.... Nauka mnie dobija , a w ostatnim tygodniu sierpnia mam poprawkę.. I wiecie co ?? Niewieże że zdam.,...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

O czym by byla ta ksiazka to sam nie wiem. Wolalem przeczytac HP po polsku ale to sie wiazalo z tym ze nie chcialem sluchac spoilerow o nim do polskiej premiery. Ale mam takich dobrzych kolegow ze mi powiedzieli i juz po fakcie siadlem i przeczytalem po angielsku a pozatym jak sie chce to w necie znalezc mozna juz pirackie tlumaczenie calego tomu.
Wazne czy zdasz bo wierze ze zdasz... ;P Ja OTH zgubilem jeden odcinek w ostatnia sobote. A widziales Damiano ze w ta niedziele nastepny odcinek Smallville a tak dlugo juz go nie bylo... Szok normalnie.

ocenił(a) serial na 10

Smallville powraca!! Super oj długo go niebyło bardzooo . Ale ten odcinek będzie fajny ten chłopak będzie tak szybciutki jak Clark .

ocenił(a) serial na 6

Mozna sie przylaczyc do dyskusji o OC?:)

Tylko nie wiem...pogadalabym o 4 sezonie, ktos ogladal?:P

Pozdrawiam wsystkich:*

ocenił(a) serial na 10
asiula1205

Eeeee tam Damiano jeżeli bedziesz chciał zdać to zdasz na Bank (wiem bo to przerabiałem ;)
A co do Smallville to nie wiem czemu ja tego serialu prędzej nie zobaczyłem :D Normalnie zapowiedz odcinka który bedzie teraz była za****sta - Bedzie szybki odcinek ! Chyba zacznę go oglądać

I na koniec no nie moge się powstrzymać aby nie skomentować dzisiejszego odc. O.C. --> jak w przebieralni tłumaczyli sie że nie bedzie ich na noc a Seth - Tato utkneliśmy z Ryanem w Centrum handlowym, bedziemy tu nocować :D:D:D:D normalnie płakałem

ocenił(a) serial na 6

Seth nie klamie xD Przynajmniej do 3 sezonu hehe xD Swietny byl odc jak sie upil i wlecial na t ekosz eod smieci a potem sie tlumaczyl Snady'emu ze musza sie z ryan'em skradac xD no lezalam. Nie wiem czy ten odc byl juz w tv , bodajze tak,bo jak ogladam na dvd lkub kompie;p A co sadzicie o 4 sezonie?

ocenił(a) serial na 10
asiula1205

Damiano nie możesz tak mówic, ze nie zdasz, musisz wierzyć w siebie, nie możesz mieć o sobie tak nieskiego mniemania.....a co to The OC to niestey dziś nie oglądałam:/

użytkownik usunięty
Ivona

Dla mnie ten odc. w centrum był chyba najlepszy z tych wszystkich z tego powodu, że rok temu jakoś go przeoczyłam.. mi sie podobal ten hokej i jak maski zakładali ;)
P.S. -> dla nowych.. o 4 serii już coś pisaliśmy jakies kilkanaście stron wcześniej :D :]

ocenił(a) serial na 10

Ja The O.C. nie oglądałam już od 2 tygodni, nie no tylko wczoraj powtórkę przed meczem siatkówki:P:D. Normalnie lałam jak oglądałam mecz, jak oglądaliście to wiecie z czego:P:D.

użytkownik usunięty
mery_m1

Wiadomo :D dopiero w tabreku wygralismy O.o chociaz powinniśmy [mamy mozliwości] na 3:0.. oj Lozano za duzy wycisk dał im na probie xD ciekawe jak nam pojdą next match ;P

ocenił(a) serial na 10

Dzięki za wsparcie ale to już tylko 11 dni i ciężko będzie.... Polska 3:1 z Holandią przegrała -- a tu pytanie do girls -- To chyba rywal z nienajwyższej półki?? Ech żałuje że niemam TVN7 , ale ten odcinek w centrum pamiętam -- wywalisty!!

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Damiano ja mam tvn7 ale sam nie mam czasu ogladac. Naprawde ja sie dziwie wam kiedy i jak macie czas ogladac O.C. Sa wakacje i mnie w domu nie ma praktycznie od 14 do wieczora no i nie mam jak ogladac O.C. (nie zebym mial wam do zarzucenia ze siedzicie w wakacje przed telewizorem-tylko tak mowie ;D)
Pulli (odrazu przepraszam ze znowu mam jakies waty no ale chce tak tylko lekko zakomunikowac i nie obrazaj sie od razu) dlaczego splawiasz z naszego forum kazdego nowego (no i w dodatku dziewczyne ;P).? Kazalas jej szukac co mowilismy na temat 4 sezonu, zamiast powiedziec jej ze nie wszyscy ogladali i nie chcemy za bardzo spilerow. Sorry ze sie znowu "rzucam" na ciebie.;P No i zapraszamy do pisania aby nas wiecej bylo.;)

ocenił(a) serial na 10

Tak, to rywal na niskim poziomie. Niestety przegrali pewnie dlatego, że nie oglądałam, ponieważ nie mogłam. Oczywiście jak zwykle fazowałam.

użytkownik usunięty
mery_m1

Naszczęście Polki wygrałyy! I to następny mecz tym razem do 0 pokonały Japonie.. nie wiem Mery czy tez oglądasz damską siatkówke? Bo mi sie równie podoba co męska ;] I mam też swoje faworytki ;)

użytkownik usunięty

Kurcze nie przepadam za sobotami bo nic w tv nie ma i wiara gdzies sie rozłazi albo rozjeżdża.. pisze drugi raz bo zapraszam was na moje blogi.. oprocz Mateusza nie widzialam zeby ktos skomentował.. no i moze kiedys Ivona :D czekam na Damiano i Mery xD nie no przesadzam.. chce po prostu zebyscie wlatywali i przeczytali notke, a poznie mozna o tym na forum rozmawiac, przynajmniej tematy bedą.. jeszcze raz podam zeby nie było: www.the-oc-4.blog.onet.pl i www.prisoon-break.blog.onet.pl a teraz chyba ide oglądać Skok przez płot xD albo jeszcze raz the O.C. ;)