Zasady sa proste - wygrywający zadaje zagadkę dotyczącą 24, a pod swoim postem wkleja aktualny wynik uczestników (który na bieżąco będzie się zmieniać). W przypadku, gdy więcej niż jedna osoba udzieli dobrej odpowiedzi, punkt dostaje osoba, która podała poprawną odpowiedź najwcześniej.
Przykład:
"Devil25:
-Kto po Jacku pojawia się w największej liczbie odcinków?
siwy:
-Tony Almeida
Devil25:
-Trafiłeś. Zadajesz pytanie.
siwy:
-Jak ma na imię bratanek Jacka?
1 - siwy
Lucky:
-Josh
siwy:
-dobra odpowiedź, kolej na Ciebie.
Lucky:
-nazwa wirusa, którego chęć sprzedaży udawał Michael Amador?
1 - siwy, Lucky
siwy:
-Cordilla
Lucky:
-Good answer. Zadajesz pytanie.
siwy:
-imię dziecka Kim Bauer
2 - siwy
1 - Lucky
Butcher:
-Teri
siwy:
-Dobrze. Punkt dla Ciebie
Butcher:
-jak nazywał się główny boss pewnego sezonu, który pojawiał się w danym sezonie przez najwięcej odcinków?
2 - siwy
1 - Lucky
1 - Butcher
(...) "
Wszystko powinno być już chyba jasne :) Zatem zaczynam:
Jak nazywał się człowiek, który zabił Davida Palmera?
Chyba żeby jeszcze ewentualnie Marwana doliczyć choć to chyba nie było takie stricte samobójstwo :p
Daj że mi spokój Napinaczu i sklerotyku który nie pamięta co pisał kilka postów temu. Wiem Piernicze to Polakov po akcji w centrum gdy go ścigali zabił się zanim chłopaki zdążyli go złapać.
;das];d]as;d;d;d;d;;d;;]];;]];;d;d]d];]d;d]]d;]d ahahahahhah umarlam !!!!!!
no wymiencie przynajmniej 10 osob
No i jeszcze Ted Cofell, Joseph Wald, Mohsen, Julia Milliken, Ted Packard, Joseph Fayed, Kalil Hasan, Lucy Stiles, Maya Driscoll, Anton Beresch, Hasan Numair, Masheer Abu-Marzuq i ci wymienieni wcześniej... o ja to troszkę ich było...
Super a nie mogłaś napisać: Wymień wszystkich którzy popełnili samobójstwo? Tak to byśmy nie zgadywali pojedynczo :P
dlaczego mialabym zadawac pytanie o jedna osobe sposrod 40? to teraz moze jaki jest moj ulubiony kolor? za kazda zla odpowiedz -0,25ptk..
jak zwykle vis.
26 - HaRdBucK
19,5 - Demolka25
18,25 - VisitorQ
13 - Lubiepiernik#1
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201
To teraz pytanie chyba - i jeszcze wezmę to w nawias i cudzysłów: ("chyba") proste: jak potocznie się mówi o związku Tonego i Michelle?
PS. to jest żółty kolor Pierniczku?
VisitorQ mam nadzieję, że to nie jest jakieś pytanie o kombinację słów Tony i Michelle? :/
to nie jest zolty, a twoje pytanie nie jest proste. tochelle albo dessmeyda;d w ogole znow pytanie na ktore nieznam odpowiedzi ! oburzajace;]
Lecę Spać Dobranoc i Kolorowych Wszystkim nawet Hsrdbuckowi :)
PS twój ulubiony kolor to pewnie niebieski :P
Nawet Hsrdbuckowi, a co ze mną? :/
Skąd wiedziałeś, że mój ulubiony kolor to niebieski?
Tulę :*
Pisałem do Pierniczka, ale super mój to Krwisty czerwony. Bez całusów nie jesteś ładną Warszawianką i nie dam się całować :P
O to mi właśnie chodziło Pierniczku :)
26 - HaRdBucK
19,5 - Demolka25
18,25 - VisitorQ
14 - Lubiepiernik :)
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201
I obiecuję, że następnym razem zadam pytanie na które będziesz znała odpowiedź :)
PS. fioletowy?
ojezu, ja to w formie zartu napisalam;d
istotnie, fioletowy. dostaniesz nagrode.
to sie stalo tak szybko, ze nawet nie zdarzylam pomyslec nad nastepnym pytaniem.
dobrze.
jakiego szmapana zamowil paul rejnz, kiedy zaprosil audrey do swojego pokoju hotelowego?
zapomnialam o punkcie dla ciebie
27 - HaRdBaniaK
19,5 - Demolka25
18,25 - VisitorQ
14 - Lubiepiernik :)
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201
tak sie zajelam zmiena nazwy dydka, ze nie zauwazylam numeru 1 zastapionego usmiechem przy mnie. zaraz znajde winowajce.
Pora na moje popisowe pytanie. Podczas pierwszej rozmowy pomiędzy Mandy, a Michelle, ta druga pani była wręcz słownikowym przykładem przerażenia połączonego z olbrzymim stresem - zauważyć można u niej m.in. jąkanie, przygryzanie ust i nerwowe, bezsensowne gesty. Czy w zachowaniu Mandy dostrzec można oznaki zdenerwowania, a jesli tak, to jakie?
27 - HaRdBucK
19,5 - Demolka25
18,25 - VisitorQ
14 - Lubiepiernik ^_^
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201
Łee no toś teraz poleciał. Zapewne moja odpowiedź, że "takowych znaków nie ma" będzie błędna znając Ciebie doszukiwałbym się tu podchwytliwości w stylu "Mandy jest tylko wymysłem zmęczonego umysłu Michelle"... no...
Postacie przedstawiane są obiektywnie, więc na pewno odpada możliwość, że Mandy była przedstawiona jakoś błędnie, bo z perspektywy Michelle. Perspektywa jest tu jedna - kamery.
nawet nie zadam sobie trudu zeby to znalezc.
ale masz tlusciutka dziewczyne w avatarze.
A ja nawet obejrzałem właśnie ta scenę i nie mam pojęcia co to za znak zachowania mógłby być. Chyba, że chodzi o to, że Mandy kucnęła w oddali od Tonego i w pewnym momencie tak jej oczka szybko wędrowały z prawej na lewą i z lewej na prawą. nic innego przynajmniej ja nie widzę...
PS. No też jej mówiłem, żeby schudła... gasz, to by chyba z niej nic nie zostało ... o lol i turlająca się głowa ...
Nie wierzę, że tak mi się dałeś podpuścić! :P Ale próbuj dalej! Po raz kolejny przekonuję sie, ze umiejętne skonstruowanie zdania, może precyzyjnie manipulować odbiorcą :P
Tej to się teraz w Patricka Jane'a bawisz? Uważaj bo miałem czarny pas z logiki :p
No ale co do pytania to ja zostaję przy odpowiedzi że Mandy jako profesjonalistka się nie denerwowała. No.
wiem !
tuz przed wysadzeniem samochodu powiedziala 'aj si jor men miszel ju lajt mi ju bjiiićz' takim glosem z sercem wgardle, wiem ze to to !
Nie zawiodłeś mnie i odpowiedziałeś poprawnie. :) Choć na początku udzieliłeś błędnej odpowiedzi, ponieważ zacząłeś bawić się w szukanie ewentualnych oznak zdenerwowania w jej zachowaniu ;) Mandy zachowała się tutaj genialnie - Mia Kirchner to doskonała aktorka.
Kolej na Visitorka.
27 - HaRdBucK
19,5 - Demolka25
19 - VisitorQ
14 - Lubiepiernik ^_^
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201
nie czytalam twojego glupiego pytania zbyt uwaznie.
paznokcie u stop tonego<Rzygi>
Jaką sztukę walki ma biegle opanowaną Tony?
A teraz pozwolicie, że udam się na spoczynek a odpowiedź sprawdzę rano ;)
PS. Bądźcie grzeczni jak Wujka Adama nie będzie w pobliżu... :p
ja pozwalam.
o, faktycznie, jakie to urocze, ze macie tak samo na imie. teraz nie bede wiedziala ktory to ktory;p
Niestety Pierniczku drogi ale Hardi dobrze odpowiedział ;)
27 - HaRdBucK
19,5 - Demolka25
19 - VisitorQ
14 - Lubie(żny)piernik ;p
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201
PS. Rzeczywiście, skoro mamy tak samo na imię to teraz będzie można nas pomylić... właściwie sam już nie wiem czy ja to pisz czy nie-ja a HaRdBucK... normalnie schizopreria... Ale Wujek może być tylko jeden, o!
Jaaaa i zpomniałem o punkcie dla naszego czempiona :p
28 - HaRdBucK
19,5 - Demolka25
19 - VisitorQ
14 - Lubie(żny)piernik ;p
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201
jezu nie wierze. kravmaga jest taka lamerska.
oho! zdajesz sobie sprawe, ze jak tylko rozwale pytanie ktoregos z adamow, <juz wszystko mi sie pomerdalo> to jestes moim nastepnym celem do edytowania;>