PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18602
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

24 QUIZ

ocenił(a) serial na 10

Zasady sa proste - wygrywający zadaje zagadkę dotyczącą 24, a pod swoim postem wkleja aktualny wynik uczestników (który na bieżąco będzie się zmieniać). W przypadku, gdy więcej niż jedna osoba udzieli dobrej odpowiedzi, punkt dostaje osoba, która podała poprawną odpowiedź najwcześniej.

Przykład:

"Devil25:
-Kto po Jacku pojawia się w największej liczbie odcinków?
siwy:
-Tony Almeida
Devil25:
-Trafiłeś. Zadajesz pytanie.
siwy:
-Jak ma na imię bratanek Jacka?
1 - siwy
Lucky:
-Josh
siwy:
-dobra odpowiedź, kolej na Ciebie.
Lucky:
-nazwa wirusa, którego chęć sprzedaży udawał Michael Amador?
1 - siwy, Lucky
siwy:
-Cordilla
Lucky:
-Good answer. Zadajesz pytanie.
siwy:
-imię dziecka Kim Bauer
2 - siwy
1 - Lucky
Butcher:
-Teri
siwy:
-Dobrze. Punkt dla Ciebie
Butcher:
-jak nazywał się główny boss pewnego sezonu, który pojawiał się w danym sezonie przez najwięcej odcinków?
2 - siwy
1 - Lucky
1 - Butcher
(...) "

Wszystko powinno być już chyba jasne :) Zatem zaczynam:
Jak nazywał się człowiek, który zabił Davida Palmera?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Choćby tutaj:

http://www.24pl.info/index.php?id=postacie&dz=1&dz=ta1

;)

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Już się nie mogę tego doczekać Pierniczku ;)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

VisitorQ: przyznam, że nie byłem przekonany co do KM, bo zdarzyło mi się to trenować 2 lata i nie byłem zbyt zadowolony, a Tony walczył całkiem efektownie. Mimo to postawiłem wszystko właśnie na KM i jak widać udało się!

Kto w strukturach CTU zajmował najwyższe stanowisko i jaka to była funkcja?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Chodzi Ci o konkretną osobę czy o nazwę stanowiska i jej opis?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Bez opisu stanowiska - jedynie nazwa funkcji.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

No to chyba nikogo wyżej niż Dyrektora (Special Agent in Charge) to nie ma.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Nie wierzę, że taki as napisał coś takiego! Może pytanie źle zinterpretowałeś, zastanów się na spokojnie.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

"Kto w strukturach CTU zajmował najwyższe stanowisko i jaka to była funkcja?"

Mam na myśli zarówno dane personalne, jak i nazwę funkcji.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

dzien dobry, gołąbeczki. ja tez bym stawiala ze dyrektor, bedzie najwyzej, ale skoro nie, to znaczy ze ktos taki nie istenieje, o!

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

W takim bądź razie to nie mam najmniejszego pojęcia - jak dla mnie zawsze najwyżej był Dyrektor a nad nim to stali tylko ludzie z Wydziału... Nie będę nawet szukał i spasuje tym razem, nie mniej jestem niezmiernie ciekaw odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Ni poza tym zaraz as ;) wole o sobie mówić hobbysta z pewna wiedzą :p
No i ludzka rzecz się mylić...

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Wiem już jaki robisz błąd, ale poczekamy na Roberta i resztę - może ktoś z nich poda.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Wyżej jest tylko District Command :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Wciąż nikt nie odpowiedział na zadane przeze mnie pytanie.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Ciągle nie mam pomysłu, chyba żeś jakoś dziwnie skonstruował to pytanie :p
No chyba, że za słowami o "najwyższe stanowisko" kryje się tak naprawdę pytanie o to kto miał najwyższy fotel/krzesło/siedzenie... jak tak to chyba Chloe bo ona za wysoka to nie jest... :p

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Powiem tyle - dawno nie zadałem tak prostego pytania.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

dobra, pewnie kazdy zle interpretuje to pytanie, ah ten dydek. wiec trzeba strzelac.
ryan chapelle ?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Przypomnę: "Kto w strukturach CTU zajmował najwyższe stanowisko i jaka to była funkcja?"

Zatem jeśli podajesz odpowiedź to musisz podać dane personalne (w Twoim przypadku Ryan Chapelle) oraz pełnioną funkcję.

Podałaś tylko dane personalne, więc odpowiedź jest nie pełna. Jak podasz obie informacje to dam znać czy jest to poprawna odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

ale jestes upierdliwcem. ryan chapelle regional division director.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

no dobra, ryan - regional district director ?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Dobrze. Ryan jednak nie był jedyną osobą pełniącą tą funkcję.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

:---------------) lynn mcgill

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Gratulacje. Najwyższym stanowiskiem w CTU jest Regional District Director (District>Division>jednostki regionalne CTU), a te funkcje pełnił Ryan Chapelle i Lynn McGill (więcej osób nie poznaliśmy).

28 - HaRdBucK
19,5 - Demolka25
19 - VisitorQ
14,75 - lubiepiernika
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Kłócić się nie będę ale jak dla mnie Wydział z którego pochodził Chapelle nie jest częścią CTU a CTU jedynie należy do Wydziału, a Ty się konkretnie pytałeś o CTU gdzie najwyżej jest Dyrektor. Troszkę niesprecyzowane pytanie (tak jak np: kto jest na najwyższym szczeblu w księgowości i poprawa odpowiedź to główny księgowy a Tobie by chodziło o prezesa :p)... a może się yno czepiam i w ogóle nie znam tego serialu... i co ja teraz pocznę... będę musiał chyba oglądać wszystkie sezony raz jeszcze...

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

"District Command, Division Command and Domestic Units are branches of Counter Terrorist Unit." ;)

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

If You say so...

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

No a Pierniczek pewnie poszedł na miasto na balety i z pytaniem trza będzie czekać do rańca...

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

wybaczcie, juz jestem;] jako ze musze szybko dac komus punkt, pytanie bedzie banaaaaaaaaalne.

gdzie pracowal morris miedzy ctu?;>

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Czy zdaje mi się czy był jak Al Bundy - sprzedawcą butów? ;)

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

wlasnie nim;]

28 - HaRdBucK
19,5 - Demolka25
19 - VisitraktorQ
14,75 - lubiepiernik
11,25- Polluma
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

nie przypomniales mi, zebym dodala ci punkt

28 - HaRdBucK
20 - VisitraktorQ
19,5 - Demolka25
14,75 - lubiepiernik
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
8 - Rog1201

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

;p

To teraz też łatwe będzie: na jakiej podstawie Curtis przejął dowodzenie w CTU od Lynna McGilla?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Curtis powołał się na paragraf głoszący iż gdy Lynn jest niezdolny do pracy (popełnia błędy, podejmuje irracjonalne decyzje i wścieka się na Audrey:D) to można go odwołać ze stanowiska :)

BTW dawno mnie tu nie było, pzdr wszystkich :)

ocenił(a) serial na 10
rog1201

Chciał bym zgłosić veto,do 2 pytań Pierniczka i Hardbucka. W 1 wypadku chodzi mi o to że była taka sama sytuacja jak z pytaniem które zadałem o bohatera z gotowych na wszystko. Gdzie nie sprecyzowałem dokładnie pytania.
Pierniczek wymieniła i dostała punkt, a gdy ja wymieniłem kto popełnił samobójstwo po 1 błędnej odpowiedzi okazało się że Pierniczek nagle chcę tych osób 10. Więc trochę to dziwne, że nie stwierdziła tak od razu tylko 3 posty później.

No i teraz mój ulubiony Mistrz Polemiki. Który stwierdził że poznaliśmy tylko 2 szefów i byli to Ryan Chappelle(Division Command) i Lynn McGill(District Command)
A co z tymi osobami:
* Karen Hayes (took over as Director after the Homeland Security takeover)
* Alberta Green (sent from Division Command)
* Brad Hammond (sent from Division Command)
* Richard Walsh (Administrative Director)
* George Mason (District Director until took over at CTU Los Angeles)
Które jak by nie było też było z władz, chciał bym odpowiedzi.(pod postem o komęntarze do Quizu nie mogę się doczekać więc mam nadziej że tu będzie lepiej)
Z góry dziękuje :)

Robert831231

Trochę racji w tym jest. Ogólnie moim zdaniem wszystkie te osoby które zostały wysłane z góry do CTU w sytuacjach awaryjnych nie powinny być uznawane jako najwyższy szczebel dowództwa w Counter Terrorist Unit, ponieważ byli oni przydzielani tylko na czas okreslony, ponadto (cytuję):

"The Regional District Director is an agent sent from District to oversee CTU. Though not officially part of CTU, the director does have authority over the Special Agent in Charge, only outranked by orders from the White House."

Czyli oficjalnie, nie jest to część CTU i jeśli dobrze rozumiem przyjmował rozkazy z Białego Domu. Czyli wg mnie nie miał takiej swobody jak Dyrektor CTU.

A Robert trochę racji ma ponieważ funkcję taką jak Ryan i Lynn w CTU pewłniły również osoby tj:
- Karen Hayes
- Alberta Green
- Brad Hammond
- Richard Walsh
- George Mason
I byli to tacy jak by administratorzy aczkolwiek bardziej pasuje słowo nadzorcy CTU tylko w sytuacjach awaryjnych do czasu przydzielenia nowego Dyrektora.

Podsumowując wg mnie to Dyrektor miał największą władzę w CTU i był najwyższym szczeblem, a stanowiska na których były osoby wymienione wyżej, przed przydzieleniem ich do CTU na czas określony nie były częścią Counter Terrorist Unit.

Ale się opisałem, Boshe :P Aha, i ja nie chcę się kłócić, punktacji nie ma co zmieniać, pytania jakie były to były a to jest moja opinia tylko w tej kłótni która niebawem się rozlegnię :P

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Dobrze :) Twoja kolej Rog

28 - HaRdBucK
20 - VisitorQ
19,5 - Demolka25
14,75 - lubiepiernikzczekoladą
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
9 - Rog1201

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

cos mi sie wydaje, ze szykuje sie wojna:)

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

skoro tak bardzo domagasz sie skomentowania twojej wypowiedzi, to: odpowiadalam juz na to wczesniej, ale specjalnie dla ciebie znalazlam i przytocze 'dlaczego mialabym zadawac pytanie o jedna osobe sposrod 40?'
wydawalo mi sie jasne ze skoro pytam 'kto popelnil samobojstwo?', to nie chodzi mi o jedna wybrana przeze mnie osobe, a nastepnie podalam przyklad z moim ulubionym kolorem.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Ale trza było chociaż napisać że chcesz tych osób 3838383820283 a nie 1. I dopiero później napisałaś jak podaliśmy po 1 osobie. Ale dziękuje że odpowiedziałaś :)Next time prosił bym 1 o sprecyzowanie czego dokładnie chcesz a nie że mamy się domyślać co poetka miała na myśli ;)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

dobrze, bede to robila specjalnie dla ciebie.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Robert:
"W 1 wypadku chodzi mi o to że była taka sama sytuacja jak z pytaniem które zadałem o bohatera z gotowych na wszystko. Gdzie nie sprecyzowałem dokładnie pytania.
Pierniczek wymieniła i dostała punkt, a gdy ja wymieniłem kto popełnił samobójstwo po 1 błędnej odpowiedzi okazało się że Pierniczek nagle chcę tych osób 10. Więc trochę to dziwne, że nie stwierdziła tak od razu tylko 3 posty później."

Zarzucałeś mi sklerozę dlatego, że nie pamiętałem który z Was zadał pytanie podobne do mojego, a sam nie pamiętasz nawet dlaczego Twojemu pytaniu groziło zawetowanie. Zatem już tłumaczę. Twoje pytanie wzbudziło takie kontrowersje dlatego, że dotyczyło w większym stopniu znajomości Desperate Housewives niż 24. Osoby, które oglądają ten pierwszy seral były uprzywilejowe, ponieważ znają personalia aktorów grających w nim mężów głównych bohaterek i dla nich odpowiedzenie na to pytanie nie było problemem, w przeciwieństwie do osób, które serialu nie znają i de facto nie miały szans na to pytanie odpowiedzieć (niby jak? miały przejrzeć listę 2830572394234 drugoplanowych bohaterów 24 i poszukać osób powiązanych z drugim serialem? A może miały przejrzeć strony internetowe o DH i namierzyć delikwentów?). To jest QUIZ o 24 i najważniejsza jest znajomość właśnie tego serialu. To, że DODATKOWO to Twoje pytanie było nieścisłe (tzn że pytałes o męża, mimo że okazało się, że było ich w sumie kilku) to był już detal. Pierniczek natomiast zadała pytanie stricte powiązane z 24, jedynie w pierwszej chwili sformułowała je nieściśle, a następnie już je doprecyzowała. I to jest własnie podobny detal do tego z Twojego pytania. I to jest jedyne podobieństwo. Zatem veto odrzucam.

[QUOTE] No i teraz mój ulubiony Mistrz Polemiki. Który stwierdził że poznaliśmy tylko 2 szefów i byli to Ryan Chappelle(Division Command) i Lynn McGill(District Command) [/QUOTE]

Czytaj dokładniej posty innych osób to nie będziesz się tak gubił. :| Zwróć łaskawie uwagę na fakt, że Pierniczek najpierw wymieniła Ryana i przypisała mu funkcję Division Command (podobnie jak Ty teraz) i tej odpowiedzi NIE uznałem, ponieważ jest błędna. Dodała po chwili odpowiedź "Ryan Chapelle - District Command". I tą odpowiedź uznałem, bo jest poprawna (ale za udzielenie pierwszej błędnej odjąłem jej 0,25 od 1 pkt, który uzyskała później za podanie w końcu pełnej poprawnej odpowiedzi[nie od całej punktacji jak Ty to zwykłeś robić w przypadku VisitorQ). District Command stał wyżej niż Division Command, dlatego pierwsza jej odpowiedź była błędna, podobnie jak Twoje obecne założenie do veta. Ryan Chapelle pełnił równocześnie OBIE funkcje - zarówno District Regional Director, jak Division Regional Director. Mnie nie interesuje ta druga funkcja, ponieważ nie jest ona najwyższa, więc z punktu widzenia pytania nas NIE interesuje. Zanim mi odpiszesz, że w pierwszym zdaniu na temat Ryana Chapelle`a podana jest informacja, że pełnił funkcję Division Regional Director (co jest zgodne z prawdą), zwróć proszę uwagę na informację, która umieszczona jest w rubryce WORK EXPERIENCE - uwaga! - District Regional Director. Jak wciąż nie będziesz przekonany to zajrzyj pod hasło Regional District Director to zobaczysz, że tą funkcję pełnił wyłącznie Ryan Chapelle i Lynn McGill.

Karen Hayes - Special Agent in Charge, Los Angeles Domestic Unit
Taką samą funkcję pełnił Christopher Henderson, Jack Bauer, Alberta Green, George Mason, Tony Almeida, Erin Driscoll, Michelle Dessler, Bill Buchanan i Nadia Yassir. Jaki Karen ma niby związek z Regional District Director?

Alberta Green - Assistant Regional Division Director
Asystentkę chcesz porównywać do Chapella i McGilla? Z resztą w 1 sezonie podane do wiadomości było, że Chapelle ODESŁAŁ ją z CTU LA, więc logiczne, ze był nad nią w hierarchi.

Brad Hammond - CTU Division Supervisor
Komentować chyba nie trzeba.

Richard Walsh - Regional District Manager
Również komentaż jest zbędny.

George Mason - 2 najważniejsze funkcje to District Director i Special Agent in Charge.
Funkcji Regional District Director nie pełnił. Z resztą w 1 sezonie Mason odgrażał się nawet, że "naskarży Chapellowi", co czyni oczywistym fakt, że Chapelle był nad nim.

Veto zatem odrzucam - nie znalazłeś bowiem ani jednej osoby, która pełniła funkcję Regional District Director poza wymienionymi przez Pierniczka Ryanem i Lynnem oraz NIE podałeś żadnej wyższej funkcji w CTU.

Demolka:
"Ogólnie moim zdaniem wszystkie te osoby które zostały wysłane z góry do CTU w sytuacjach awaryjnych nie powinny być uznawane jako najwyższy szczebel dowództwa w Counter Terrorist Unit, ponieważ byli oni przydzielani tylko na czas okreslony"

A kiedy byli przydzielani do CTU to pełnili funkcję gdzie? W sklepie ogrodniczym? Nie - w CTU. To, że nie siedzieli non stop w CTU LA jest logiczne, bo wzywali byli w sytuacjach awaryjnych, a awarie mają to do siebie, że są sytuacjami wyjątkowymi, nietypowymi.

"The Regional District Director is an agent sent from District to oversee CTU. Though not officially part of CTU, the director does have authority over the Special Agent in Charge, only outranked by orders from the White House."

Nie wiem czy zwróciłeś uwagę na fakt, że niejednokrotnie CTU Domestic Union w pomniejszych artykułach nazywane jest w skrócie CTU. Zajrzyj na stronę CTU to tam zobaczysz, że CTU składało sie z 3 gałęzi ("branches") - District, Division i Domestic Units. A White House jest ponad wszystkim co istnieje w USA, więc logiczne, że nawet District jest od nich niżej.

"Czyli oficjalnie, nie jest to część CTU i jeśli dobrze rozumiem przyjmował rozkazy z Białego Domu."

Nie jest to funkcja, którą pełni się w CTU Domestic Unit non stop - jedynie w sytuacjach awaryjnych.

"Czyli wg mnie nie miał takiej swobody jak Dyrektor CTU. "
To czemu wszyscy Special Agent In Charge otrzymywali rozkazy od Dywizji oraz Districtu? Z resztą nawet w podanym przez Ciebie cytacie masz informację "the director [Regional District Director] does have authority OVER the Special Agent in Charge".

"A Robert trochę racji ma ponieważ funkcję taką jak Ryan i Lynn w CTU pewłniły również osoby tj:
- Karen Hayes
- Alberta Green
- Brad Hammond
- Richard Walsh
- George Mason "

Karen Hayes, Alberta Greend, Brad Hammond, Richard Walsh i George Mason nie pełnili funkcji Regional District Director i już to szczegółowo objaśniłem. Pełnili inne funkcje, które były wyżej w hierarchii od Special Agent in Charge i niżej od Regional District Director (wyjątkiem była Karen, która była szefem Departamentu Obrony, która to została wysłana do CTU przez prezydenta w celu przyłączenia Counter Terrorist Unit do swojego Departamentu - jej podlegałby nawet Ryan i Lynn oraz najwyżsi urzędnicy FBI czy NSA).

"I byli to tacy jak by administratorzy aczkolwiek bardziej pasuje słowo nadzorcy CTU tylko w sytuacjach awaryjnych do czasu przydzielenia nowego Dyrektora. "

Do czasu przydzielenia nowego Dyrektora? Przecież np Bill przyjechał do CTU Domestic Unit Los Angeles mimo, że pełniąca funkcję nowej Special Agent in Charge, Michelle Dessler już tam była czy Ryan nawiedzał CTUDULA również gdy np Tony normalnie pracował?

"Podsumowując wg mnie to Dyrektor miał największą władzę w CTU i był najwyższym szczeblem, a stanowiska na których były osoby wymienione wyżej, przed przydzieleniem ich do CTU na czas określony nie były częścią Counter Terrorist Unit. "

Podsumowując - Twój wniosek jest błędny. Zapraszam na wiki do zakładki CTU, gdzie poza szczegółowym opisem tej organizacji oraz jej części składowych ("Counter Terrorist Unit: District Command > Division Command > Domestic Units" <- dalej twierdzicie, że Dis i Div to nie są części CTU? :|) masz nawet po prawej stronie wymienione wg hierarchii najwyższe funkcje w tej organizacji ("Regional District Director > Regional District Manager > Regional Division Director > Administrative Director > Special Agent in Charge > Chief of Staff > Director of Field Operations > Security").

Veto odrzucone.

Zabraliście mi ponad godzinę życia - nienawidzę Was.

PS
Jak widać drogi Demolko Twój ulubiony Special Agent In Charge ma nad sobą jeszcze 4 inne funkcje ;)

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Dziękuje ;)bo wiesz nie mam dr z psychologi Pierniczka i nie wiem jak myśli ;)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Tak mnie wymęczyłeś, że popełniłem BŁĄD ORTOGRAFICZNY i napisałem "komentaŻ" - umieram ze wstydu teraz :(

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

temat godny rozwiniecia. jeszcze niewiele o nim napisales i ja biedna nie wiem co sie dzieje:( mozesz napisac jeszcze raz? ale tak dokladnie.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

roooobiiiii, no co sie stalo? jakiego pytania sprzed tygodnia nie zrozumiales az tak, zeby nekac mnie wiadomosciami prywatnymi i z 200 watkowej wypowiedzi hardbucka, odniesc sie tylko do tego felernego pytania?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Po co odpowiadasz za Pierniczka skoro to duża Dziewczynka i sama umie odpowiedzieć. I znowu nie doczytałeś co napisałem. Wtedy już miałem pytać bo dokładnie chodziło mi o to ze nie było dokładnie sprecyzowane pytania.Tzn ile chcę osób wystarczyło napisać i nie było by problemu. Kto wie co jej siedzi w ślicznej główce.

Co do zabrania ci godziny życia na odpowiedzenie na pytanie oraz że nas nie nawiedzisz i zrobiłeś błąd ortograficzny.
To Dziękuje!!! że poświęciłeś godzinę swojego cennego życia. Na napisanie tych kilku zdań. Chciałem się upewnić więc JESZCZE RAZ DZIĘKUJE. Tylko nie wiem po co te głupie komentarze. A wystarczyło napisać i się nie mądrzyć bo widać nie każdy z nas ma taką wiedzę jak Ty. Ale jak zwykle musiałeś nas zbesztać. Więc jeszcze RAZ DZIĘKUJĘ!!

Pierniczek chciałem się upewnić, kto pyta nie błądzi co najwyżej może zostać zbesztany :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Skoro jestem autorem quizu to odpowiadam na wszelkie wnioski o zawetowanie któregoś z pytań.

To, że Was nienawidzę napisałem żartem - wciąż nie wierzę, że wziąłeś to serio.

Zarumieniłem się od ilości tych podziękowań <Wstydniś>

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Ale jak pytam Ją to oczekuje odpowiedzi od niej. No chyba że myślisz tak jak ona i wiesz co jej w główce i Pięknym Umyśle siedzi to super jesteś lepszy od Mentalisty :) No tak myślałem że to żart ale trza było zdanie zakończyć np ;)
Ale mniejsza z tym zapytałem dostałem odpowiedź teraz już wiem :) A i nie rumień się tak bo wyglądasz jak dziewczyna :P

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Napisałeś, że chciałbyś zawetować 2 pytania, więc poczułem się adresatem - w końcu to ja jestem autorem quizu. Nie myślę tak jak ona i jak widzisz nie usprawiedliwiałem jej, tylko napisałem dlaczego nie zawetuję jej pytania. Nie wiedziałem, że użycie emotek jest tak niezbędne do wyłapania żartu, ale postaram się mieć to na uwadze :) :) :) Ok nie będę się rumienił, bo wyglądam jak dziewczyna ;) ;) ;) Na szczęście używanie licznych emotek jest bardzo męskie, dlatego powinno mi się udać zmazać tamto fatalne wrażenie :) ;) :)

Czekamy na pytanie!