PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18606
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

24 QUIZ

ocenił(a) serial na 10

Zasady sa proste - wygrywający zadaje zagadkę dotyczącą 24, a pod swoim postem wkleja aktualny wynik uczestników (który na bieżąco będzie się zmieniać). W przypadku, gdy więcej niż jedna osoba udzieli dobrej odpowiedzi, punkt dostaje osoba, która podała poprawną odpowiedź najwcześniej.

Przykład:

"Devil25:
-Kto po Jacku pojawia się w największej liczbie odcinków?
siwy:
-Tony Almeida
Devil25:
-Trafiłeś. Zadajesz pytanie.
siwy:
-Jak ma na imię bratanek Jacka?
1 - siwy
Lucky:
-Josh
siwy:
-dobra odpowiedź, kolej na Ciebie.
Lucky:
-nazwa wirusa, którego chęć sprzedaży udawał Michael Amador?
1 - siwy, Lucky
siwy:
-Cordilla
Lucky:
-Good answer. Zadajesz pytanie.
siwy:
-imię dziecka Kim Bauer
2 - siwy
1 - Lucky
Butcher:
-Teri
siwy:
-Dobrze. Punkt dla Ciebie
Butcher:
-jak nazywał się główny boss pewnego sezonu, który pojawiał się w danym sezonie przez najwięcej odcinków?
2 - siwy
1 - Lucky
1 - Butcher
(...) "

Wszystko powinno być już chyba jasne :) Zatem zaczynam:
Jak nazywał się człowiek, który zabił Davida Palmera?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

A mam takie 1 pytanie, może by wprowadzić że jak będziemy pewni odpowiedzi na 10000000%, to wtedy odrazu zadawać kolejne pytanie? A tak to czekamy i czekamy a roq może się pojawić dopiero za 5 godzin. Wydaje mi się, że tak było by troszkę szybciej.

Robert831231

Hmmm, wydaję mi się że Hard o tym gdzieś na początku wspominał :P

Robert831231

Dobra, poddaję się, a właściwie muszę przyznać rację HaRdBucK'owi. A wszystko chyba przez to że prawdopodobnie źle to rozumowałem. Brałem pod uwagę jedynie odział CTU w L.A i tak też zrozumiałem pytanie :P

Ale ok, zamknijmy ten rozdział i wróćmy do quizu. Jeszcze nie jedna kłótnia będzie :P (no, ale oby nie).

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

Przynajmniej nie jest nudno, co nie Hardbuck?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Robert: przecież juz wprowadziliśmy coś takiego. A teraz VisitorQ uznał jużo odpowiedź Roga, więc musimy czekać na jego pytanie. Nudno niewątpliwie nie jest.

Demolka: Cieszę się, że mogłem Ci pomóc.

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

rożku, gdzie jesteś ?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Pewnie szaleje na mieście i przyjdzie nam czekać do jutra...

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Adamie co Ty masz z tym szaleństwem - wczoraj szalał Śliwkowy PierniczeQ, dziś RożeQ :P

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Parę minut temu minęło równo 12 godzin od odpowiedzi Roga, więc zgodnie z naszą zasadą, można zadać pytanie za niego. Tym razem to ja wstrzeliłem się w ten moment <szyderczy śmiech pełen satysfakcji [specjalnie do Roberta: ;-) ]>, więc uwaga pytam!

Coś prostego - kto z grona czarnych charakterów (uwaga interesuje mnie wymienienie tylko jednego najdłużej pozostawał na wolności?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Coś się źle wysłało, więc poprawiam:
Kto z grona czarnych charakterów (uwaga interesuje mnie wymienienie tylko jednego) najdłużej pozostawał na wolności?

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

nina

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Nina miała pecha i ją w każdym sezonie łapali, a prawie rok spędziła nawet w więzieniu, zatem NIE :*

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

zniszcze ci zycie.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Ponownie błędna odpowiedź :P

HaRdBucK

Może Graem Bauer ?? Chyba można go za czarny charakter uznać :P

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

A spróbuje że to osobą był Pan Cheng Zhi.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

A ja będę stawiał na Mandy

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Wujek Adaśko jak zawsze bezbłędnie!

28 - HaRdBucK
21 - VisitorQ
19,5 - Demolka25
14,75 - lubiepiernikzczekoladą
11,25- Polluma,
10,25 - Robert831231
9 - Rog1201

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

A tak z ciekawości, jaka była różnica lat, w pozostawaniu na wolności pomiędzy Mandy i Panem Cheng Zhi?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Ok już wiem nie musisz odpowiadać :)

ocenił(a) serial na 10
HaRdBucK

Jaaa przez tego "Adaśkę" to zacznę snuć podejrzenia, że nie jesteś z Warszawy tylko z mojej małej i wesołej mieściny... a poza tym Hardi zwinąłeś mi pomysła na kolejnego ava! Nieładnie, nieładnie...

A teraz pytanie:
Kto powiedział o Tonym, że "niewiele może" ?

PS. Nie martw się Hard - i na Ciebie przyjdzie czas szaleństwa :p

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

George Mason w 2 sezonie nareszcie będę miał punkt!

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Ano tak :)

28 - HaRdBucK
21 - VisitorQ
19,5 - Demolka25
14,75 - lubiepiernikzczekoladą
11,25- Polluma, Robert831231
9 - Rog1201

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

No to mam pytanie,że nie zaśniecie ;)
Jaki nr pokoju <apartamentu jak kto woli> zajmował wraz z rodziną. Podczas 1 sezonu Senator David Palmer?

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Przepraszam bardzo, że tyle musieliście czekać, obiecałem sobie, że po dłuższej przerwie już tu wrócę, ale akurat mi 2 imprezy wypadły i nici :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

oj, chyba jednak wszyscy zasneli.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

No co wy, przecież to pytanie, nie jest takie trudne :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

1439. a przy okazji obejrzalam sobie, jedna z lepszych scen w 1 sezonie, jak david zwolil ta mala pinde patty. <3

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

ej, a gdzie twoje wakacyjne zdjecie?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Prawidłowo więc, teraz Ty :)

28 - HaRdBucK
21 - VisitorQ
19,5 - Demolka25
15,75 - lubiepiernik
9 - Rog1201

A co lepiej się podobało? Niż avatar, 1 z moich ulubionych Bohaterów, Gier Akcji :)

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

tak, lepiej mi sie podobalo.

moje pytanie: ile robert9105372 ma lat?

moje prawdziwe pytanie brzmi: co waznego znajdowalo sie w air force 1, i co tam bylo zapisane?
wersja dla robsona: co za przedmiot <chodzi o potoczna nazwe> znajdowal sie w samolocie prezydenta<nie chodzi o silnik, smiglo, skrzydla itp>, ktorego to<przedmiotu> po rozbiciu sie <samolotu> szukali zli ludzie <terrorysci> i jack. oraz jakie informacje byly zapisane <w tym przedmiocie>.

no mam nadzieje, ze zrozumiales, robciu:*

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Wiek Roberta: 21-22

Co było w Air Force One: znajdowała się tam nuklearna walizka z kodami oraz miejscami połażenia wszystkich głowic atomowych należących do USA.

lubiepiernik

Obstawiam że Robert w grudniu skończy 26 lat ^^

A jeśli chodzi o prawdziwe pytanie, to w samolocie znajdowała się walizka, w której było zapisane rozmieszczenie wszystkich głowic nuklearnych US i chyba kody do nich.

Demolka25

Nieeee, po co ja czytam posta kilka razy zanim wyślę...

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

o;] skoro tak ochoczo odpowiadacie na moje pytania, to moze wiecie, czy jezeli siedze w domu, a jest burza i pioruny trzaskaja na lewo i prawo, to moze taki piorun sobie wleciec, do mnie przez okno na przyklad i mnie zabic?

28 - HaRdBucK
22 - VisitorQ
19,5 - Demolka25
15,75 - lubiepiernik
9 - Rog1201

ktorys adam zaraz dogoni drugiego. <mętlik>

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

a w ogole, to byl nuclear football ! sama nnie wiem teraz dlaczego, ale jak ogladalam to mnie to niesamowicie rozbawilo.

cholera, z tego wszystkiego zapomnialam dodac czegos przy nazwie:

ocenił(a) serial na 10
Demolka25

Jestem 5 minut, za późno cholera :( Demolka ma racje z wiekiem, ale mogę nie dożyć :)
Poza tym czuje się jak bym miał 17 :) Dzięki za całuska :*:* A ile lat, ma Pierniczek?
Chociaż jak bym miał odpowiadać, napisał bym że to czarna walizka zawierająca książka dzienne kody do odpalenia głowic z nukamia.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

tez sie czue jakbys mial 17:* no wezcie, wiem ze wiecie, a moje zycie jest zagrozone !

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Podejrzewam, że pioruny nie mają na tyle odwagi, żeby Ci coś zrobić.

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

to prawda podlizuchu.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Jaki podlizuchu, stwierdziłem tylko fakt :) A ma ktoś, pustą płytę dvd sprzedać? Chcę nagrać grę, a nie mam jak :(

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

ja mam, 67zl. spotkajmy sie w centrum, od kiedy przestanie padac, za 20minut.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

Ja, nie chcę płyty, blu-ray z filmem, 1961 roku Breakfast at Tiffany's. Chcę pustą, no ale dzięki za propozycje <przytul>

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

Człowiek se wyjedzie na chwilę a tu takie small talk się rozwijają jak podczas lotu 221...
No wiesz Robert kobiet się nie pyta o wiek także nie mogę powiedzieć, że Pierniczek ma 3 lata więcej niż tyle na ile Ty się czujesz...

PS. Piorun raczej taki zwykły nie, chyba że kulisty ale to inna przypadłość...
PS2. Zaraz wracam z pytaniem.

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

Dobhra oto question:

Co (dokładnie) Abu Fayed chciał odciąć Jackowi i dlaczego?

ocenił(a) serial na 10
VisitorQ

eeeeeej, skad wiesz ile mam lat?

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

No cóż od dawna twierdzę że nadawałbym się do wywiadu jakieś jako analityk czy coś... to chyba lepsza fucha niż przynoszenie pączków lub bieganie z torbą Jacka... ale wracając do kwestii powiem tak: to było bardzo łatwe do ustalenia Pierniczku

ocenił(a) serial na 10
Robert831231

sypiesz przecinkami jak z rekawa.
moze nie uwierzysz, ale to byl zart. chcialam tym zasugerowac, ze moze latwiej bedzie isc do sklepu, niz szukac jej na lbie.

ocenił(a) serial na 10
lubiepiernik

nie pamietam dokladnie, bo oczywiscie nie mam 6 sezonu, ale wydaje mi sie ze to byly palce ? bo jack, poobcinal jego bratu, zanim go zabil ? ale nie wiem, bo mi sie miesza z tym detektywem od kate