PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Pojedynek TYTANÓW!!!

Piątka Waszych ulubionych postaci z Plotkary zmierzy się z piątką ulubionych postaci z 90210! Przez najbliższe 8 tygodni będziemy świadkami prawdziwego POJEDYNKU TYTANÓW, gdzie zwycięzca BEDZIE TYLKO JEDEN!!!

BARDZO WAŻNA PROŚBA - GRA JEST SKIEROWANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO FANÓW OBU SERIALI! I PROSZĘ BY TYLKO TACY GŁOSOWALI! Bez sensu będzie bowiem, jeśli fani tylko jednego serialu będą faworyzować swoich ulubieńców BO TO ZUPEŁNIE NIE O TO CHODZI!!!

OTO ZASADY:
* Od NIEDZIELI, od PÓŁNOCY do piątku, do godziny 22.00 głosujemy w PIERWSZYM ETAPIE!
* Pierwszy etap głosowania polega na przyznaniu punktów od 10 - 1 postaciom! Gdzie 10 jest dla najbardziej lubianej postaci, a 1 dla najmniej lubianej!
* Wymogiem uczestnictwa w Grze jest znajomość i sympatia dla obu seriali, więc w PIERWSZEJ PIĄTCE KAŻDEGO GŁOSU musi być PRZYNAJMNIEJ DWÓCH REPREZENTANTÓW OBU SERIALI!
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ W CIĄGU DOBY! Oznacza to, że jeden uczestnik nie może oddać więcej niż 5 głosów w jednej rundzie!
* W każdy piatek, trzy postaci z najmniejsza liczba punktów stają się ZAGROŻONE!
* W drugim etapie tygodniowego głosowania, trzy zagrożone postaci, od PIĄTKU, od PÓŁNOCY do Niedzieli do godz 22.00 walczą o pozostanie w grze!
* W drugim etapie WPISUJEMY IMIĘ JEDNEJ OSOBY KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!
* W DOGRYWCE Z JEDNEGO KONTA MOŻNA ODDAĆ TYLKO JEDEN GŁOS PRZEZ CAŁY WEEKEND!!!
* NOWA ZASADA, dla urozmaicenia! POSTAĆ, KTÓRA W KAŻDĄ ŚRODĘ OD PÓLNOCY DO 23.59 ZDOBĘDZIE NAJWIĘCEJ PUNKTÓW ZE WSZYSTKICH, zdobywa tak zwaną NIEŚMIERTELNOŚĆ! - oznacza to, że niezależnie od wyniku końcowego tygodnia, NIE BĘDZIE ONA ZAGROŻONA!
* NIESMIERTELNOŚĆ nie liczy się w TYGODNIU FINAŁOWYM I POPRZEDZAJĄCYM GO tygodniu!

OTO NAJWIĘKSZA I NIEPOKONANA PIĄTKA TYTANÓW:

BLAIR

LIAM

NAOMI

NATE

SERENA

G.Ł.O.S.U.J.C.I.E.!!!

Zwycięzca może być tylko jeden...

gr8l

5 - Liam
4 - Blair
3 - Nate
2 - Naomi
1 - Serena

gr8l

5 - Liam
4 - Blair
3 - Nate
2 - Naomi
1 - Serena

igorr_dudek

Blair - 5
Liam - 4
Nate - 3
Serena - 2
Naomi - 1

Nie róbcie czegoś takiego jak np. Blair - 1, bo sobie poradzi, bo potem wyjdzie na to, że wasz ulubieniec będzie zagrożony i może odpaść...

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

5 - Blair
4 - Nate
3 - Naomi
2 - Liam
1 - Serena

igorr_dudek

5 - Naomi
4 - Liam
3 - Serena
2 - Blair
1 - Nate

Jak można powrócić do starego dobrego filmwebu?

ocenił(a) serial na 10
beniamin3

5 - Blair
4 - Nate
3- Liam
2 - Naomi
1 - Serena

chyba obawiam sie ze nie mozna ; ((

beniamin3

5 - Naomi( w sumie za ostatnią scenę w ostatnim odcinku)
4 - Serena
3 - Nate
2 - Blair
1 - Liam (nuda, nuda, nuda)

Szmyciek

5 - Naomi
4 - Nate
3 - Liam
2 - Blair
1 - Serena

nie no ten filmweb to jakaś masakra czy u Was też tak wolno chodzi?

ocenił(a) serial na 6
naomi7

5 Blair
4 Nate
3 Naomi
2 Serena
1 Liam

Shannon_90

5p Naomi
4p Nate
3p Blair
2p Liam
1p Serena

Ja też chce stary filmweb =//

ocenił(a) serial na 8
beniamin3

5 - Blair
4 - Nate
3 - Liam
2 - Naomi
1 - Serena

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

5p Naomi
4p Liam
3p Serena
2p Nate
1p Blair

igorr_dudek

5pkt - Noami
4pkt - Blair
3pkt - Serena
2pkt - Nate
1pkt - Liam

igorr_dudek

Naomi in Waldorfland...

W tym tygodniu walka o Immunitet była wyjątkowo zacięta. Stawka jest już bardzo wysoka, przegrani odchodzą z niczym! Jednak nie wszyscy. Niektórzy zabierają ze sobą swoich najbardziej zagorzałych fanów. Przykre, jak bardzo niektórzy nie potrafią przegrywać z godnością...

Tak, po odpadnieciu Adriany, frekwencja w grze delikatnie spadła, co było wprost proporcjonalne do wzrostu notowań Naomi. Teraz rodzi się pytanie: Czy Naomi była przez całą grę taka przeciętna, czy fani Ade ja po prostu równali z ziemią? Niech odpowiedzią na to pytanie będzie IMMUNITET, który wędruje w tym tygodniu do NAOMI CLARK! Brawo N. zdobyłaś ostatni IMMUNITET tej gry i gładko wchodzisz do półfinału - z finałem tak łatwo już nie pójdzie...

Wyglada więc, że Blair rośnie poważna rywalka! Rośnie, a może tylko się budzi, wraca do formy. Bądź ostrożna B. Wszyscy są przekonani, że sobie poradzisz, a w przyszłym tygodniu tylko jedno miejsce zostanie bezpieczne!

Jeśli chodzi o to kto będzie zagrożony to sprawa jest przesądzona. Naomi ma immunitet, a Blair taką przewagę nad pozostałą trójka, że tylko kataklizm mógłby jej zagroźić.

Na 99% więc w weekend będziemy wybierać pomiędzy Sereną, Natem i Liamem.

p.s.
Wam też tak ciężko sie ogarnąć z nowym Filmwebem? Ja co prawda kilka dni temu już go testowałem, ale chyba wolałbym wrócic do starego. Cóż, nie pozostaje nic innego jak się przyzwyczaić...

S.U.S.!

ocenił(a) serial na 6
igorr_dudek

5 Liam
4 Serena
3 Naomi
2 Nate
1 Blair

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Chyba raczej przegrali z godnością i odeszli z godnością. Jeśli nie lubią nikogo z pozostałych uczestników, to jaki jest sens głosowania? Ja szczerze, to też już nie mam na kogo głosować. Blair jest mi obojętna, Serena również. Liam także i Nate, a Naomi nie cierpię...

5 - Serena
4 - Nate
3 - Blair
2 - Liam
1 - Naomi

5- Serena
4- Liam
3- Blair
2- Naomi
1- Nate

przez ten nowy filmweb, nie moglem sie wczoraj zalogowac i tymsamym zaglosowac :/

marcins_83

5 - Naomi
4 - Liam
3 - Nate
2 - Blair
1 - Serena

A to za tydzień nie będzie już immunitetu?

ocenił(a) serial na 10
beniamin3

5p Naomi
4p Serena
3p Nate
2p Blair
1p Liam

ocenił(a) serial na 6
90210fanka

5 - Blair
4 - Nate
3 - Serena
2 - Liam
1 - Naomi

Rosalind_du_Coudray

5 - Naomi
4 - Blair
3 - Nate
2 - Liam
1 - Serena

ocenił(a) serial na 10
Rosalind_du_Coudray

5 - Liam
4 - Nate
3- Blair
2 - Naomi
1 - Serena

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

5-Naomi
4-Serena
3-Blair
2-Liam
1-Nate

ocenił(a) serial na 6
hot_virgin

5 - Nate
4 - Blair
3 - Liam
2 - Serena
1 - Naomi

igorr_dudek

Nie rozumiem fanów Naomi... Jak można nadal ją lubić po 2 sezonie? Potrafi tylko kłamać i manipulować wszystkimi i nic więcej.

Blair - 5
Liam - 4
Nate - 3
Serena - 2
Naomi - 1

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

5p Naomi
4p Blair
3p Liam
2p Serena
1p Nate

igorr_dudek

IRON NATE...

Nie wiem czy nowy, irytujący wszystkich i mulący Filmweb, odejście Ade, czy też OGÓLNOPOLSKI POTOP znacznie obniżył frekwencje w grze. Szczególnie pod koniec tygodnia. Osobiście obstawiam wszystko po trochu...

Pisząc to, nie mam jeszcze podliczonych wyników z czwartku i piątku. Nie moja wina - FILMWEB nie działa, ZNÓW! Mam nadzieje, że wkrótce się obudzi...
Jednak wcale nie potrzebuję wyników, ponieważ listę zagrożonych właściwie podałem Wam wczoraj. Naomi ma Immunitet, a Blair baaaardzo dużo punktów. Cóż, innej opcji nie ma. Zagrozone w tym tygodniu osoby to:

NATE

LIAM

SERENA

Iron Nate, no bo jak inaczej nazwać faceta, który wykończył już tylu ludzi? Ta nominacja jest jego szóstą. Czy ostatnią? Niewiele gorzej wypada S. Nominowana po raz 4. Czy Liamowi uda się rozbić ten niezawodny duet?! A może stanie się jego kolejną ofiarą?!

WY MI POWIEDZCIE!

Pamiętajcie, ZWYCIĘZCA JEST TYLKO JEDEN! Zwycięzca bierze wszystko...

p.s.
Szczegółowe wynik podam Wam jutro - dzis miałem ciężki dzień a Filmweb dopiero zaczął działać i już mi się nie chce liczyć...

S.U.S.

ocenił(a) serial na 6
igorr_dudek

Nate!!!!!

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Nate

igorr_dudek

LIAM - podtrzymuje! Mimo że w ostatnim odcinku tłumaczy się, to jednak nie jest już ten sam Liam, który był moja ulubioną postacią 90210!

Niestety, a Iron NATE musi być w FINALE! he he he...

igorr_dudek

Serena! No co Wy, przecież ona jest STRASZNA.

użytkownik usunięty

Ach teraz to mi się nawet nie chce siedzieć na filmweb taka zamuła jedynie wchodzę przez grę a tak to siły nie mam normalnie

Nate

cytrynka144

Nate!!!

rainbow7

Serena

użytkownik usunięty
truski

Nate

ocenił(a) serial na 10

Liam

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 10
Shannon_90

S E R E NA !!!!!!!!! OUT

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Liam niestety =(

amberr1990

Nate

Czy wszyscy zapomnieli już o dawnym zbuntowanym Liamie? Który nieczego się nie bał ach wielka szkoda

użytkownik usunięty

Liam- w drugim sezonie strasznie mnie wkurzał!

ocenił(a) serial na 10
mmaryssia

Trudna decyzja, ale chyba LIAM... :((

hot_virgin

Nate zdecydowanie wystarczy już że Ade odpadła w tamtym tygodniu chociaż za nią nie przepadałam to jednak szkoda bo miała duże szanse a teraz znowu Liama chcą wyeliminować same najlepsze osoby