Pojedynek TYTANÓW!!!
Piątka Waszych ulubionych postaci z Plotkary zmierzy się z piątką ulubionych postaci z 90210! Przez najbliższe 8 tygodni będziemy świadkami prawdziwego POJEDYNKU TYTANÓW, gdzie zwycięzca BEDZIE TYLKO JEDEN!!!
BARDZO WAŻNA PROŚBA - GRA JEST SKIEROWANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO FANÓW OBU SERIALI! I PROSZĘ BY TYLKO TACY GŁOSOWALI! Bez sensu będzie bowiem, jeśli fani tylko jednego serialu będą faworyzować swoich ulubieńców BO TO ZUPEŁNIE NIE O TO CHODZI!!!
OTO ZASADY:
* Od NIEDZIELI, od PÓŁNOCY do piątku, do godziny 22.00 głosujemy w PIERWSZYM ETAPIE!
* Pierwszy etap głosowania polega na przyznaniu punktów od 10 - 1 postaciom! Gdzie 10 jest dla najbardziej lubianej postaci, a 1 dla najmniej lubianej!
* Wymogiem uczestnictwa w Grze jest znajomość i sympatia dla obu seriali, więc w PIERWSZEJ PIĄTCE KAŻDEGO GŁOSU musi być PRZYNAJMNIEJ DWÓCH REPREZENTANTÓW OBU SERIALI!
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ W CIĄGU DOBY! Oznacza to, że jeden uczestnik nie może oddać więcej niż 5 głosów w jednej rundzie!
* W każdy piatek, trzy postaci z najmniejsza liczba punktów stają się ZAGROŻONE!
* W drugim etapie tygodniowego głosowania, trzy zagrożone postaci, od PIĄTKU, od PÓŁNOCY do Niedzieli do godz 22.00 walczą o pozostanie w grze!
* W drugim etapie WPISUJEMY IMIĘ JEDNEJ OSOBY KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!
* W DOGRYWCE Z JEDNEGO KONTA MOŻNA ODDAĆ TYLKO JEDEN GŁOS PRZEZ CAŁY WEEKEND!!!
* NOWA ZASADA, dla urozmaicenia! POSTAĆ, KTÓRA W KAŻDĄ ŚRODĘ OD PÓLNOCY DO 23.59 ZDOBĘDZIE NAJWIĘCEJ PUNKTÓW ZE WSZYSTKICH, zdobywa tak zwaną NIEŚMIERTELNOŚĆ! - oznacza to, że niezależnie od wyniku końcowego tygodnia, NIE BĘDZIE ONA ZAGROŻONA!
* NIESMIERTELNOŚĆ nie liczy się w TYGODNIU FINAŁOWYM I POPRZEDZAJĄCYM GO tygodniu!
OTO NAJWIĘKSZA I NIEPOKONANA PIĄTKA TYTANÓW:
BLAIR
LIAM
NAOMI
NATE
SERENA
G.Ł.O.S.U.J.C.I.E.!!!
Zwycięzca może być tylko jeden...
Blair FOREVER...
Dobiegła końca pełna emocji i niespodzianek gra. Ostatnia gra prozwadzona przeze mnie w tym sezonie. Być może wróce jesienią z nowymi świeżymi pomysłami, bo przecież nie bedziemy wałkowac tego samego w kółko...
A tymczasem pojedynek seriali chyba jednak wygrała PLOTKARA. Szybciej wykosiliście bohaterów 90210 i gdyby nie Naomi, która jako jedyna doszła do finału, honor tego serialu byłby na dnie. Gratulacje N., kolejny raz udowodniłas kto jest królową 90210...
Królowa Californii musiała się w nim zmierzyć z inną klórową. Wyrafinowaną, pewną siębie, przebiegłą a w dodatku z Nowego Yorku. Królowa Manhatanu - Blair Waldorf! Bo nikt chyba nie liczył, że Serena odegra jakąkolwiek rolę w tym finale, poza zajęciem trzeciego miejsca...
Takie też zajeła, oficjalnie trzecie miejsce POJEDYNKU TYTANÓW obejmuje:
3. SERENA VAN DER WOODSEN - 22%
Serena przeszła długą drogę do finału! Pokonała wielu wspaniałych, takich jak Jenny, Chuck, a także Liama i samą Adrianę. W walce o finał pokonała swojego Wspólnika - Iron Nate'a...
Zdobyła skromne 22% i srebrny medal! GRATULACJE S. Chyba nawet Ci się nie śniło, że znajdziesz się w finale tej gry, zwłaszcza że w grze serialu PLotkara zajęła dopiero 4 miejsce...
Blair, czy Naomi, Naomi czy Blair?!
Gdybyśmy brali pod uwagę tylko głosy z 90210, wygrałaby Naomi! Jednak głosów pod Plotkarą też było sporo...
27% - ???
51% - ???
Jak widać królowa SERIALI MŁODZIEŻOWYCH zdobyła ponad połowę głosów! Sukces NIEBYWAŁY. Chyba nikt nie ma wątpliwości, do kogo należy...
Mówi się, że faceci wolą blondynki. Uczestnicy naszej gry - nie bardzo...
And the Winner is...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>B.L.A.I.R. W.A.L.D.O.R.F.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Brawo B. Pokonałaś wszystkich TYTANÓW, jesteś niewątpliwą królową PLOTKARY, królową seriali młodzieżowych, królową stacji CW. Chyba tylko ja łudziłem się od początku, że to skończy się inaczej...
W tej grze nie ma drugich miejsc - LICZY SIĘ TYLKO ZWYCIĘZCA!
To była dobra gra, wolna od kłotni i oszustów - taką przynajmniej mam nadzieję!
Staraliśmy się z nimi walczyć, za co dziekuję moim strażnikom Teksasu. Byliście bardzo dzielni i pomocni! Serdeczne bóg zapłać!
Dzieki również wszystkim, którzy od początku do końca grali w tę grę - bez Was nie było by jej.
Tym co zagłosowali choćby raz też dziekuję =)
p.s.
Jestem pewien, że nie wszyscy oczekiwali takiego finału. Mam propozycje na małe after-game. Wpiszcie swój wymarzony skład trójki finałowej. Tylko szczerze, bo tu już nie będzie żadnych punktów, żadnego głosowania - po prostu czysta ciekawość...
Moja wyglądała by tak:
Naomi
Blair
Silver
A Wasza?
Piszcie...
p.p.s.
Błagam na kolanach wręcz o pożegnalne kliknięcia - SĄ MI BARDZO POTRZEBNE!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Z_pNbrJsOn8
Z góry dziex =)
See U Soon!
ja sobie tak wyobrazalam ta trojke
1 Blair
2 Naomi
3 Serena
choc ja zamienilabym Naomi i Serena na facetow Liam'a i Chuck'a '; D ale to takie moje wlasne zdanie ; P
u mnie bylo by tak
1. Navid
2. Ivy
3. Serena
tyle ze nie wiem czemu Navid nie znalazl sie w tej grze wiec moja troja wyglada tak
1. Ivy
2. Serena
3. Annie
PS. gratulacje dla B. w sumie to ona rzadzi w w p\lotkarze od samego poczatku, sama tez ja lubię ale wg mnie to S wygrałaby to starcie
Ha, to było do przewidzenia.
Moi:
Ade
Jenny
i nie potrafię zdecydować między Sereną a Blair. ;)
1. Jenny - a jednaak, dalej pozostanie dla mnie number one ;-)
2.Adriana
3. Naomi ( nie spodziewałem się, że ją polubię! ) / Serena