Pozwoliłam sobie założyć nowy temat kończący naszą grę ponieważ już nie można oddawać głosów
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
Mam nadzieję że autor nie ma mi tego za złe:)
ooo tak!!! Wieeeedziałem że coś jest nie tak w pisowni...
Co ja bym bez Ciebie zrobił!
THX!!!
a i nie kłopocz się,
chodzi mi po polsku Dzięki, czyli po angielsku Thanks =)
Thanks, Dzieki bla bla bla, a pogoda taka piekna hahah ;P
no niestety Teddy, daleko zaszles, ale Silver musi isc dalej ;)
a wiec niestety Teddy odpada :(
Głosuję na Silver.
Pewnie zaraz posypią się komentarze, że szykuję jakiś spisek, aby Ade miała większe szanse na wygraną, więc podam powód mojego głosu. Otóż lubiłem Silver, wydawała się ciekawą postacią, do momentu nakręcenia sex taśmy z Dixonem, potem został jakiś niesmak do niej. Pozdrawiam :)
Chris nie przejmuj się ja mam tak samo z Adę lubiłam ją ale od tej akcji z ciążą jakoś jej nie trawię.
Kurczę no trudny wybór obie postacie lubię ale chyba przyszedł już czas na Teddiego.
Teddy! - bo i tak jest w sumie za daleko jak dla mnie. nie może pokonać Silver, która jest o wiele ciekawszą postacią. ;)
Silver niech odpada ! W 2sez jest beznadziejna.. a szkoda bo w pierwszym była moją ulubienicą ;(
Ostatnio nie cierpię tych naszych weekendów odpadają osoby które zapewne większość lubi a to smutne
z ciężkim sercem ... Teddy