Pozwoliłam sobie założyć nowy temat kończący naszą grę ponieważ już nie można oddawać głosów
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
Mam nadzieję że autor nie ma mi tego za złe:)
"Albo umierasz Bohaterem, albo żyjesz na tyle długo by stać się łotrem..."
Oto dziś jesteśmy świadkami, jak z grą żegna się jej prawdziwy Bohater. Możecie się z tym zgodzić lub nie, możecie znów zarzucić mi stronniczość, ale to, jak daleko w tej grze zaszedł Teddy, jest godne uwagi, a może nawet podziwu!
Teddy, wygrał to co miał do wygrania! Nikt chyba przy zdrowych zmysłach nie myślał, że mógłby on wygrać grę, czy nawet wejść do pierwszej trójki! Ba, pokonanie Silver to już Mission Imposible!
Pierwsza piątka, dla tego pana była już dużym sukcesem i zgodnie w większości tak zadecydowaliśmy!
Swoją drogą, ciekawe jak potoczyłaby się ta gra, gdyby w pierwszym tygodniu to Teddy dostał ten jeden głos więcej i odpadł zamiast Ryana... Myślicie, że Ryan byłby w stanie dojść tak daleko?
W każdym razie, zanim zapomnę. Oficjalnie
W pojedynku Silver vs. Teddy, stosunkiem głosów:
68% - 32% odpada TEDDY!!!
Bye, Bye Teddy!
Jednak nie odchodź zbyt daleko! Wkrótce znów się spotkamy!!!
Gdzie?
W całkiem nowej GRZE!!!
Pamiętacie, jak naciskałem na bardzo przemyślaną decyzję w sprawie wyboru pierwszych piątek zarówno tu jak i w Gossip Girl?
OTÓŻ,
Zastanawialiście się kiedyś, coby było, gdyby do rywalizacji ze sobą stanęły obie KRÓLOWE seriali? Jak bardzo iskrzyłoby pomiędzy Naomi, a Blair? Którego króla uznalibyście za seksowniejszego, Chucka czy Liama?
Obserwując, jak wielu graczy, uczestniczy zarówno w grze pod 90210, jak i Plotkary, wpadłem na pomysł GRY, w której zmierzyliby się Wasi ulubieni bohaterowie obu seriali, wyłonieni w Naszych grach! Pierwsze piątki, które wyłoniliście, zaczęłyby rywalizację miedzy sobą! Zasady zostały by jedynie troszkę zmienione, ulepszone...
Jest tylko jeden problem! Dość duży problem techniczny! Gdzie głosować?
POMÓŻCIE!!!
I w ogóle, powiedzcie czy Wam sie podoba ten pomysł?!
Zapomniałem dopisać aktualnej LISTY:
ADRIANNA
LIAM
NAOMI
SILVER
Głosujcie!!!
Decydujecie o FINALE!!!!!!!!!!!!!!!!
Przynajmniej tutaj S wygrala ;)
3pkt Silver
2pkt Naomi
1pkt Liam
Gra miedzy 90210 a GG moim zdaniem super pomysl! A glosowanie moze odbyc sie na forum serialu, tego w ktorym uczestniczy wiecej osob ;) (to chyba na forum 90210)?
3 pkt - Naomi taka druga Blair
2 pkt - Liam taki drugi Chuck
1 pkt - Silver może taka Serena?
Pomysł z połączeniem obu seriali jest świetny tylko jakieś inne zasady by trzeba było wprowadzić. Żeby głosować na postacie z obu seriali a nie tylko jednego serialu.
Adrianna 3 punkty
hmm... Silver 2 punkt
nie mam pojęcia komu dać jeden punkt ;/
Liam 1 pkt
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Ade
Tak jak pisałam w wątku GG - pojedynek Naomi vs. Blair jest złym pomysłem.
3 pkt - Adrianna
2 pkt - Liam
1 pkt - sorry, ale odmawiam przyznania punktów komuś, kogo nie lubię :/
3 pkt - Naomi
2 pkt - Silver
1 pkt - Liam
Każdy powinien oddawać 3 głosy a nie tylko 2 moim zdaniem aby było sprawiedliwie. A co do finału tutaj zwracam się szczególnie do autora to może jakiś inny pomysł a nie głosowanie na osobę która powinna wygrać bo w GG jest to strasznie nudne.
3 pkt ade chyba pierwszy raz daje je komus niz liamowi ale jej bardziej sie przyda
2 pkt of course liam jak bym mogla o nim zapomniec
1 no i tu mam problem niech bedzie silver ale to tak z braku laku mozna glosowac tylko na 2 osoby??
ps. sorki znaczy sie czy trzeba koniecznie 3 osoby obdarzyc pkt, moze mozna pominac bo ja mam tu tylko 2 swoich faworytów
SPRAWY ORGANIZACYJNE!
1) głosujemy przyznając 3.2.1 pkt! W przeciwnym razie, za chwile wszyscy będą dawac tylko głosy Naomi, lub Adriannie itp a to nie o to chodzi! Wszystkie, niepełne głosy będą NIEZALICZONE!
2) Co do finału, zdaję sobie sprawe, że sposób jest cholernie nudny i przewidywalny! Zaproponowałem ciekawsze rozwiązanie, co prawda troche bardziej skomplikowane, jednak większości się nie spodobało, chyba ich przerosło...
Tutaj też zrobię taką sondę, w weekend!
3) Co do Połączenia Gier! Myslałem, żeby zrobić na obu forach, ale będzie ciężko upilnować podwójnego głosowania. Chyba że mi pomożecie...
4) Co do głosowania, będzie mi zależało, żeby w grze brały udział wyłacznie osoby, które sa fanami OBU SERIALI! Być może będzie obowiązek na głosowanie na głosowanie za każdym razem na bohaterów obu seriali np. mysle ze jakoś to rozwiązemy!
5) Ta gra myśle, że powinna wystartować po finale 90210
A na koniec moje głosy:
3pkt - SILVER
2pkt - NAOMI
1pkt - LIAM
Pozdrawiam!!!
GŁOSUJCIE - wybieramy FINALISTÓW!!!