Pozwoliłam sobie założyć nowy temat kończący naszą grę ponieważ już nie można oddawać głosów
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
Mam nadzieję że autor nie ma mi tego za złe:)
Gdzie Dwóch Się Bije, tam LIAM Do Finału Wchodzi...
Fenomenalna postawa fanek Liama? Nagłe, ponad przeciętne uwielbienie dla niego? A może chęć załatwienia tego pomiedzy kobietami - bez facetów! Jedno jest pewne, Liam idzie jak burza w kierunku FINAŁU i raczej nic, ani NIKT nie jest w stanie go powstrzymać! Dodam tylko że rodzynek zebrał tylko dziś 96pkt!!! Tak niewiele brakło do setki! Czy sie na nią doczekam? Wciąż wierzę w fanów N, że nie zawiodą mnie w ten ostatni PIĄTEK! A co do Liama, oczywiście nowy rekord dnia!
Jest jeszcze jedno wytłumaczenie dla nagłego sukcesu L. Najbardziej prawdopodobne i racjonalne! Otóż, nie pojawia się on niemal zupełnie na miejscu pierwszym - na drugim jest prawie zawsze. Z małymi wyjątkami, gdzie zastepuje go S. Cóż, taktyka godna MISTRZA! Ukłony...
Liam w finale, Fakt! Ale sam w nim przeciez nie będzie! Z kim więc się zmierzy? I kto bedzie w tym tygodniu zagrożony?! Cóż, ja sie przekonam o tym w piątek późnym wieczorem, pisząc podsumowanie i do samego końca nerwowo odświeżając wyniki! Różnice między trzema paniami bowiem są i będą MINIMALNE!!! Oczywiście zaraz po tym się z Wami podzielę!
Muszę Wam powiedzieć, że tak ekscytującego tygodnia, w historii tej gry jeszcze nie było! B.R.A.V.O.!!!!! To wszystko dzięki Wam!!!
Nie zwalniejcie tempa!
GŁOSUJCIE!!!
p.s.
Znów dochodzimy powoli do 20 strony. Myślicie że do końca finału sie zmieścimy, czy trzeba bedzie założyc 3 temat?
3pkt Silver
2pkt Naomi
1pkt Liam ;)
P.S calkiem mozliwe ze znowu przekroczymy 20 stron ;)