Pozwoliłam sobie założyć nowy temat kończący naszą grę ponieważ już nie można oddawać głosów
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
Mam nadzieję że autor nie ma mi tego za złe:)
A to ci dopiero NIESPODZIANKA!!!
Cóż, to co się dziś dzieje w naszej grze sprzeciwia sie wszelkim prawom fizyki, idzie absolutnie pod prąd, łamię wszelkie zasady moralne i normy etyczne. To jest po prostu S.Z.O.K.!!!
No bo jak wytłumaczyć to, że dwie faworytki do zwycięstwa, tuż przed finałem są ZAGROŻONE!!!
Tak drodzy moi, ADRIANNA i NAOMI walczą o FINAŁ!!!
A co do wytłumaczenia, to nie jest ono aż takie trudne... Drogie fanki i fani obu pań. Wpadliście w skrajność! Tak bardzo walczyliście o swoje faworytki, że zupełnie nie zwracaliście uwagi na Silver i Liama którzy rewelacyjnie wykorzystali szansę. Otóż ta dwójka wystepowała niemal w każdym głosie zbierając na przemian 2 lub 1 punkt. Czasem, bardzo rzadko zdarzała im sie trójka. Podczas, gdy oni ciułali po punkciku, lub dwa, na szczycie toczyła się walka. Fani obu pań podzielili sie tak bardzo, że nie do pomyslenia było dla nich (w większości przypadków) przyznać chociaż jeden głos największej rywalce.
W ten właśnie sposób głosy w tym tygodniu rozłożyły sie nastepująco:
1. Liam - 413pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. Silver - 371pkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto, drodzy moi dwójka finalistów! Gratulacje S! Gratulacje L! Cieszcie sie swoim finałem, bo to co rozegra sie w ciągu dwóch najbliższych dni, najdelikatniejsi nazwą PIEKŁEM!
3. Adrianna - 359pkt
4. Naomi - 354pkt
Czyż to nie czysty paradoks?! Los potrafi być naprawdę okrutny, dla swoich ulubieńców! Oto Naomi, która przez 6 tygodni z rzędu była na szczycie musi walczyć o finał z Adrianną, która stanowisko to piastowała przez pozostałe dwa tygodnie.
Tak, los bywa okrutny, i już za 48 godzin jednej ze swoich ulubienic perfidnie odbierze marzenia o finale...
KTÓREJ???
TO ZALEŻY TYLKO OD WAS!!!
Ja ze swojej strony moge tylko dodać: Pamiętajcie,
KRÓLOWA TEGO SERIALU JEST TYLKO JEDNA...
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!!!
Tak szczerze to nie wyobrażam sobie serialu bez Naomi i Ade, szkoda że tak się potoczyło ;/
Ja sie tam ciesze ze Silver jest w finalowej 3 ;)
obie panie lubię, ale bez Naomi ten serial nie bylby taki swietny!
a wiec Ade papa
WOW!! Nieźle :P Teraz nie wiem co zrobić. Obie lubię.
Naomi... z bólem serca :P