Pozwoliłam sobie założyć nowy temat kończący naszą grę ponieważ już nie można oddawać głosów
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
Mam nadzieję że autor nie ma mi tego za złe:)
Ha ha o i prawda xD znów Ci ludzie zaczęli głosować, ja już nie będę wytykać palcami kto. Oczywiście znów przeważa Naomi bo głosy pojawiają się praktycznie co kilka minut.
Adrianna 3 pkt
Silver 2 pkt
Naomi 1 pkt
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Silver
Ja tak jak autor nie mam osobowości mnogiej mam nadzieję że w końcu wszystko się wyjaśni a autor w tym pomoże aby gra była miła czysta i przyjemna :)
Od następnej rundy muszą się zmienić zasady bo na przykład ja nie chcę głosować na tych kogo nie lubię.
Zgadzam się z Evelyn1000, ja już nie wiem komu dawać 1pkt!
3 pkt - Adrianna
2 pkt - Liam
1 pkt - Teddy
3 pkt - Naomi chyba najbarwniejsza postać w serialu albo ktoś ją nienawidzi albo uwielbia chyba mało jest takich osób pośrodku moim zdaniem
2 pkt - Liam
1 pkt - Silver
Oczywiście ja się do niczego nie przyczepiam ale to widać! To tak widać! Nie rozumiem poco psuć ludziom grę zakładając kilkadziesiąt kont i głosując na Naomi, Silver i Liama. Jeśli by teraz wyeliminować tego kto głosuje z kilku kont to Ade miałaby więcej fanów. Jeszcze gdybyście <gdybyś> głosowali <głosował/a) przynajmniej co godzinę ale nie co 4 minuty. Pewnie zaraz zostanę oskarżona o to że psuję grę < że niby ja to robię> ale nie mogłam się powstrzymać.
Adrianna 3 pkt
Liam 2 pkt
Teddy 1 pkt
Już nie wiem na kogo głosować.
Tylko Ci użytkownicy są na FilmWebie od bardzo dawna...
Za to wszystkie konta zostały założone od razu jak gra się zaczęła.
Pamięta ktoś jeszcze jak Kate24 powiedziała że Ci bez avatarów i ci co pochodzą z jakieś tam miejscowości to jedna osoba? Ja też tak myślę, a najlepsze jest to że już następnego dnia wszyscy Ci użytkownicy mieli avatary i ukryli miejsce zamieszkania.
Pozwolę sobie przytoczyć fragment ulubionego wiersza z dzieciństwa
"Moi drodzy, po co kłótnie,
Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie!"
Tak samo wkrótce nasza gra dobiegnie końca może nie kłóćmy się i nie oskarżajmy. Jeśli ktoś oszukiwał niech przestanie w końcu mamy wiosnę czas radości i miłości:)
A tak swoją drogą to ten kto miałby kilkanaście kont! to musiałby mieć masę wolnego czasu z czym w środku tygodnia i ja mam problem chociaż mam tylko jedno konto. Mam nadzieję że nikogo nie obraziłam nikogo nie uraziłam i nikogo nie uspałam:)
No cóż niestety muszę powiedzieć że moją faworytką też jest Naomi
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam no musi być
1 pkt - Teddy na znak współczucia za ostatni odcinek
Ode mnie taka mała wzmianka jeszcze:
Oto cytuję!
"A nie przyszło nikomu do głowy że jest grupka znajomych którzy oglądają ten serial bo właśnie tak jest ale jak komuś to przeszkadza szczególnie fanom Ade to proszę bardzo my nie będziemy głosować mam nadzieję że inni też nie wtedy wasza faworytka wygra jednogłośnie życzę miłej zabawy"
To jest najgorsze wytłumaczenie jakie kiedykolwiek słyszałam lub czytałam... to jest właśnie dowód na to że jednak ktoś ma ta kilka kont...
I moje głosy:
Adrianna!!!!!!!!! xD 3 pkt
Teddy 2 pkt
Silver 1 pkt