Pozwoliłam sobie założyć nowy temat kończący naszą grę ponieważ już nie można oddawać głosów
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
Mam nadzieję że autor nie ma mi tego za złe:)
Jak zawsze głosuję tak:
3 pkt Ade
2 pkt Silver
1 pkt Liam
I wiecie żeby nie było coś w stylu: Te dwa głosy są takie same! To na pewno jedna osoba!
To się tyczy oczywiście fanów Naomi którzy nie potrafią wymyślić swojej wersji tylko kiedy któryś z fanów Ade powie że ten i ten to jedna osoba bo taki sam głos i prawie w tym samym czasie jest oddany, to zaraz fan N: A to też może być jedna osoba bo taki sam głos...
A swoją drogą to ta wypowiedź jest zajebista, żadnego przecinka, żadnej kropki.
3pkt - Naomi za akcje na plaży z 2x14! Brawa dla McCord za Performance!
2pkt - Silver
1pkt - Teddy - Oboje też za ostatni odcinek ale ciii Spoiler Alert!!! =))
hehe igor_dudek wlasnie glosowalam na GG, i widze ze znowu takie same glosy mamy, ale z tego co mi wiadomo chlopcem nie jestem wiec, nie jestesmy jedna osoba? :P
3pkt Naomi (po raz pierwszy ode mnie 3 pkt) wlasnie za mega akcje na plazy :D
2pkt Silver (jak zawsze, moja ulubiona postac) ;)
1pkt Teddy (za to ze przy Silver sie zmienil) ;)
Naomi VS. Adrianna...
Na nienawiści do Silver i Naomi, oszustach głosujących z fałszywych kont i faworyzowaniu S. i T. wyrosła nam Silna, Pewna Siebie i dążąca milowymi krokami do ZWYCIĘSTWA Bohaterka!
To ona zgniotła jednym paluszkiem Silver! To ONA odsuwa w daleki cień Naomi! To ONA znów jest NAJLEPSZA!!! A imię jej Adrianna...
Tak, Adrianna zdecydowanie w tym tygodniu oderwała sie od peletonu. Czy to taktyka jej fanów, przez całą grę trzymać sie z tyłu, ale w bezpieczym miejscu. A na końcu uderzyć i WYGRAĆ?! Tylko czy nominacja Ade za szybko Was nie pobudziła drodzy moi. Mając taką rywalkę jak N, trzeba było być baaaardzo ostroznym, żeby nie popełnić FALSTARTU!
Wszak wiecie dobrze, jak w tej grze wyglądają piątki, i kto jest ich KRÓLOWĄ! BTW, będzie 100, or not?!
Co do zagrożonych, to w tym tygodniu nie minie ten zaszczyt Silver i Teddiego! Cóż drodzy moi, nie dacie tej dwójce długo nacieszyć się wspólnym szczęściem...
Ooops mały spoiler! Nie mogłem sie powstrzymać!!!
GŁOSUJCIE!!!
Wszystko w Waszych rękach!!!
p.s.
Nie mam już sił do Waszych kłótni! To tylko gra, a jak kogoś bawi OSZUKIWANIE to śwaidczy to tylko o nim! Mnie osobiście nie cieszyłaby wygrana mojego ulubieńca, gdybym wiedział, że zdobył ją przez oszustwa...
p.s. 2
Chyba musze sobie jakiś avatar zorganizowac, bo nasi śledczy, w kocu i mi dobiorą sie do skóry =))
3pkt- Ade
2pkt- Liam
1pkt- Silver
To, że poprzedniczka ma tak samo, nie znaczy, że nią jestem, przypadek, który ostatnio częściej mi się zdarza (patrz wczoraj) :p