PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=771501}

Absentia

2017 - 2020
7,0 3,6 tys. ocen
7,0 10 1 3578
Absentia
powrót do forum serialu Absentia

Odcinek 10

ocenił(a) serial na 10

Obejrzałam właśnie ostatni odcinek wszystko fajnie ładnie Ale ta ostatnia scena kogo ona tam widzi że kogoś podtapia ? A wgl będzie 2 sezon ?

ocenił(a) serial na 8
anka96_filmweb

to ten gość, który siedział w więzieniu za zabicie jej, nie pamiętam imienia chyba Harlow. Okazało się że to ona go zabiła.

ocenił(a) serial na 9
kata_w

Tak, to byl Conrad Harlow. Wychodzi na to, ze juz chyba Emily przypomniala sobie kim tak naprawde teraz jest po tych eksperymentach.

użytkownik usunięty
Porshe911

Myślę że jeśli faktycznie będzie 2 sezon, to Emily będzie chciała rozwikłać jeszcze bardziej co się z nią przez te 6 lat działo i kim się stała.

użytkownik usunięty
anka96_filmweb

Tak to Harlow. Ta babeczka która za tym wszystkim stała, zapomniałam jak się nazywa, powiedziała przecież że ona się przyznaje tylko do jednego zabójstwa. Bo nie miała wyjścia. Resztę zrobiła Emily i mogę się założyć że zostanie to kontynuowane do 2 sezonu.

Jak ze sobą walczyły to ona też powiedziała "widzisz co nam zrobili" a Emili się zdziwiła. Oj w drugim sezonie będzie ciekawie:) Ciekawe tylko ile będziemy musieli na niego czekać ehh;/ Coś mi się wydaje że Emili musi mieć coś wspólnego z tym drugim obiektem B bo to chyba nie zostało wyjaśnione.

ocenił(a) serial na 7
mkmka

Co nie zostało wyjaśnione? Byli A i B- Charles i Logan.