PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641832}
7,2 1,5 tys. ocen
7,2 10 1 1457
Accel World
powrót do forum serialu Accel World

2 sezon

ocenił(a) serial na 9

Czy ktoś coś wie o 2 sezonie? Bo widziałam gdzieś kiedyś informacje że jak skończą SAO zaczną właśnie robić tego anime 2 sezon ale nigdzie nie znalazłam potwierdzenia

ocenił(a) serial na 7
ewus_filmweb

Skoro SAO ma mieć kontynuacje to Accel World pewnie też będzie miał . Z tego co wyczytałem na forach to prawie na pewno będzie kontynuacja ale ile już było takich pewniaków a potem nic nie wyszło .

Trzeba mieć nadzieję i trzymać kciuki 8)

ocenił(a) serial na 7
wito1985

Wejdźcie sobie tutaj http://www.anime-shinden.info/17063-accel-world-online.html i pod linkami do odcinków macie OVA, tam jest 1 nowy odcinek.

użytkownik usunięty
ewus_filmweb

Powinien być bo sporo wątków pozostało niezakończonych i uwaga spoiler - chciałem wiedzieć czy ta niewyżyta seksualnie świnia w końcu zgwałciła tego motylka.

ocenił(a) serial na 8
ewus_filmweb

tak w sumie, to nie wiem czy nie powinno się tego nazwać czasem 3 sezonem...
bo 2 sezonem nazwałbym odcinki 13-24, z tym, że był emitowane bezpośrednio po pierwszym... zresztą jakoś tak jest, że wszystkie seriale anime trwają, 12 odcinków (równo 3 miesiące) +/- 1, po czym zaczyna się następny sezon i tak lecą zgodnie z porami roku. Ale pomijając to następuje zmiana wątku, openingu, endingu po 13 odcinku dlatego bym to rozdzielił

piobzo

Dlaczego tak to rozdzielają ?
Jakoś zawsze te pierwsze openingi i końcówki bardziej mi pasują, w tym w szczególności, a wraz z tą zmianą często dostrzegam spadek formy.