<spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler><spoiler ><spoiler> odcinek dobry,ale moim zdaniem zbyt chaotyczny-te przeskakiwania scen utrudniały mi oglądanie.Teksty Gary'ego jak zwykle mistrzowskie a i Rachel nie gorsza ;) ("nie jestem psem! ") Oby dobrze poprowadzili wątek tych maszyn Parisha bo coś mi to źle wróży...Adam prawie jak Spiderman :) szkoda ,że nadal nie wiem czy Tayler ma moce po ojcu.Co Gary kombinuje ?
ciekawostka:Gary napisał to naprawdę ! :D https://twitter.com/Anna_Lives/status/237712165962919936
i oczywiście wraca Skylar :)
Noo trudno było oglądać :o a nie mówiłem że Nina może pomóc Kat ? i kto miał rację :DDD ogółem wkurzał mnie ten adam :)
CZEKAMY NA SKYLAR ! (nie ogarniam garego )
jak zwykle Ty :D mam nadzieje że pokażą lepiej zdolność Zoe i czekam w końcu aż Kat pójdzie w teren i pokażę co naprawdę potrafi ^^
Jak zwykle ja :) pytanie tylko czy Zoe w ogóle się pojawi xD jakoś polubiłem Kat i mam nadzieję że zostanie przyjaciółką Niny :)
no córki z kocyka na próg raczej nie upuściła haha :P poza tym to myślałem nad tym odcinkiem,myślałem i co wymyśliłem ?...
Anna zginęła w finale 1 sezonu,na początku drugiego jest "eight months later" i do tego dochodzi czas 4 odcinków i DOPIERO teraz pogrzeb ?
może anne jakiś nekrofil porwał xD niby Zoe będzie żywa ale wymyślą jakiś sposób że się nie pojawi , np. powiedzą : ,, Zostawiłam ją z wujkiem JaKMuTam '' albo coś w tym stylu xD
to nie był pogrzeb.....pogrzeb był wcześniej.... to było cos w stylu odsloniecia nagrobka czy cus,,,, nie wiem jak to nazwac
Nie podoba mi się końcowa scena z Garym. Chłopak się w coś wpakuje. Najlepsza komedia? Gary na pogrzebie. Śmiałam się jak głupia.
Czy tylko ja się gubiłam w tych scenach szpitalnych? Jak oni biegali za Adamem?
wątpię,bo niby jakim cudem ? jakby to była alfa to tak ale urządzenie które wytwarza światełko nie może dawać nadludzkich zdolności...dowiemy się jak na to Skylar rzuci okiem ;)
choć z drugiej strony to już były eksperymenty na alfach...
a czy tylko ja mam wrażenie że Parish jest nijaki i temu serialowi brakuje porządnego złego przeciwnika ?