Panie i Panowie trafił nam się świetny odcinek,choć bardzo podobny był we Fringe ^^ I tak zaraz pozapominam co miałem napisać ale się postaram ;)
Czyżby moc Niny szwankowała ? Ta scena jak senator wchodzi pod samochód i potem w wywiadzie się 'uwalnia' spod jej wpływu...Rachel o dziwo zamiast zamknąć się w pokoju bojąc się świata po ulepszeniu mocy to zachowuje się wręcz przeciwnie.Dobrze ,że nie zapomnieli o bójkach Billa oraz szukaniu szpiega (nareszcie ktoś się zajmie Dani).Chyba nikt się nie spodziewał ,że Parish uratuje Rosena a tu taka niespodzianka.Nawet nie wiecie jak się ucieszyłem jak zobaczyłem Kat :D Okazuje się że gość z 2x01 potrafi imitować głosy innych ludzi,też miłe zaskoczenie.Nina i Rachel z powrotem jak to się mówi BFF (best friend forever).Stymulatory z AM wycofane ,choć po co mu armia alf w śpiączce ? Nie można było tylko Jasona tym naświetlać ?
A ja mam taki lekki ogarek że parish będzie chciał pozyskać nine , która jako jedyna naturalnie rozwinęła swoją moc. Dobiła mnie scena na początku ( ta kiedy Kat,Lee i Rachel wchodzą do tej dwójki ludzi a oni jak roboty ;D ) No i rzecz jasna Kaaaat :D Ale i tak wolę Ninę (<3) xD
Odcinek nawet spoko. Mało Garego ale i tak jego teksty sa powalające, zauważyliście to zawahanie Garego jak Paris powiedział ze to nie on zabił jego przyjaciółkę tylko przez Lee zginęła, coś czuje ze bedzie działał na dwie strony Gary. Rachel nareszcie super wygladala :) Jak mozna woleć Nine :/
Trochę się czepiam ,ale nie nazywajcie ich robotami...To była zbiorowa świadomość ;)
roboty to są o 16.55 w tvn 7 w kronikach sary connor (gdzie gra serialowa Skylar) :D
Poważanie :D nie oglądałem terminatora (nie lubię Schwarzeneggera) więc nawet jeśli są tam nieścisłości to ja ich nie widzę :) A serial potrafi wciągnać...
ps tak sobie myślę czy jakby naświetlić Kat tym stymulatorem to czy by mogła kopiować moce innych Alf :>
Ach te rozkminy na temat Alphas xD wtedy pewnie nie pamiętała by co robiła wczoraj ;D Gary pewnie by miał takie same zaburzenia poznawcze jak Anna, Bill by się przeładował i serducho b mu się zapieniło w mokry placek, Dani by ześwirowała .... Ale Nina i Cameron byli by chyba tylko lepsi ;D
Nina nie dałaby rady i pewnie "zauroczyła" samą siebie, jak poprzednio. Ona jest za słaba psychicznie.
WIĘCEJ KAT! Ta postać jest genialna! Ma taki potencjał! Czekam na rozwinięcie jej wątku. Czekam na jakieś newsy odnośnie Gary'ego.
Nie sądziłam, że wątek Dani tak szybko się odkryje. Przyznam szczerze, że jestem lekko zawiedziona. W jednym odcinku ogarniają się, że mają szczura, w drugim już wiadomo. Liczyłam, że będę się irytować, iż to trwa, a tu kabum. Ciekawa jestem co Lee teraz zrobi.
Biedna i wrażliwa Rachel tak szybko się ogarnęła? Ojej... Jestem w szoku, oprócz trzech postaci na krzyż scenarzyści jakby zapominali, na jakie osoby kreują bohaterów.
W dzisiejszym odcinku będzie dużo Kat ;D a Dani właśnie dobrze że tak szybko odkryli
ale i tak tylko nina i rachel sie rozwinęły ;D (tak wiem jestem monotematyczny) a co do dani mam mieszane uczucia : jednocześnie mogli to jeszcze ciut przeciągnąć i jednocześnie mnie ona tak wkurza. A zresztą wcześniej była ćpunką a tu taki awans na luksusowe mieszkanie xDD